• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar mrb bende cinsiyet tahmini istiyorum ikizlerime :)

Eklentiler

• IMG_9623.JPG
    IMG_9623.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_9624.JPG
    IMG_9624.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 57
Ben decevit kullaniyorum canim ama kocaman hap zaten midem allak bullak hapi görünce bile tiksiniyorum bazen elimdeki kutu bitsin bende baska bi ilac isticem drumdan
Bana da decavit verdi canım daha içmeye başlamadım. Pztesi başlayayım diyorum işe de başlıcam aynı gün. Sabahları geç kalkmaya alıştım napıcam bilmiyorum:( Hamile kalmadan önce elevit içtim 1-2 hafta o hapta kocamandı ve midemi mahvediyordu umarım decavit mideme dokunmaz.

ben düşünmüyorum,riske girmem.

amin canı

canım benim doktorum imomu önerdi içinde omega olan tek vitamin dedii elindeki bitsin onu al dedi. bir sonraki kontrolde ne kerametse vazgeçti vinalac diye bir vitanimi kullanmamı istedi. mide bulantısıda yapmaz dedi ona başladım. sanırım imomu 3 aydan sonra verecek
Canım benim Dr umda imomun ne olduğunu bilmiyor. İnternette okudum içinde omega 3 var Bebek için çok faydalıymış.Dr un 3 aydan sonra Dedi ise vardır bildiği vinalac ı internetten araştıracam bende.

Canım benim Dr umda imomun ne olduğunu bilmiyor. İnternette okudum içinde omega 3 var Bebek için çok faydalıymış.Dr un 3 aydan sonra Dedi ise vardır bildiği vinalac ı internetten araştıracam bende.
canım ben memnun kaldım içeriğide gayet güzel. 1 kutuyu bitirmek üzereyim.
17141155_10154966630729034_895182071_n.jpg
17141331_10154966630589034_1441517953_n.jpg

Arkadaşlar bu nub teorisi en erken ne zaman belli olur acaba??

Canım maşallah bebişlerine :nazar::nazar: Benim Dr un ultrosonu da çok kara. Bana verdiği çıktılarda böyle kara net değil.
Dr değiş tatlım benim asıl Dr umun ultrasonu çok iyi bunu lekelenmem var diye gittiğimde çekildim üni hastanelerinin hiç iyi değil cihazları iki hafta sonra net görücem inşallah :dua:

Kızlar söylemedim unuttum,dün aile hekimliğine gidip tetenoz aşısının ilk dozunu vuruldum,toplamda 3 doz vurulacakmış.Ayrıca benim dr. vitaminlerin tek tek alınması taraftarıymış o yüzden ımomı sorduğumda ben ayrı ayrı veriyorum dedi ve öyle yazdı.Omega 3,d vitamini ve demir kullanıyorum.D vitamini dil altına 3 kes fıslatılıyor,Demir ilacı Gyno ferro sanol diye bir ilaç içinde ayrıyetten b12 ve folikasit var,Omega 3 için ise EfaDaily kullanıyorum.Ve tabiki clexan ile coraspirine devam... :)Tetanoz aşısı için eğer görüşmediyseniz aile hekimizle görüşün bence....

Kızlar söylemedim unuttum,dün aile hekimliğine gidip tetenoz aşısının ilk dozunu vuruldum,toplamda 3 doz vurulacakmış.Ayrıca benim dr. vitaminlerin tek tek alınması taraftarıymış o yüzden ımomı sorduğumda ben ayrı ayrı veriyorum dedi ve öyle yazdı.Omega 3,d vitamini ve demir kullanıyorum.D vitamini dil altına 3 kes fıslatılıyor,Demir ilacı Gyno ferro sanol diye bir ilaç içinde ayrıyetten b12 ve folikasit var,Omega 3 için ise EfaDaily kullanıyorum.Ve tabiki clexan ile coraspirine devam... :)Tetanoz aşısı için eğer görüşmediyseniz aile hekimizle görüşün bence....
tatlım tetanozun ilk dozu için belli bir süre var mı?

Bana hemşirenin söylediği 13. haftada yapmamız gerektiğiydi ama doktora sormadım canım.Dün tam 13 haftaya girmiştim ben...
benim tüp bebek merkezim hiç böyle birşey söylemedi. sağlık ocağı da aramadı. neyse bi araştırayım teşekkür ederim

Tetanoz aşısı özellikle doğu illerinde ki doğumlarda kötü alet kullanımı,kötü şartlarda doğuma bağlı vakaları önlemek için uygulanıyormuş,ama hiçbir zararı olmadığı için ve Allah korusun hamilelik sırasında herhangi bir kaza vs olur önlem amaçlı yapılıyor diye açıkladı benim doktorum.Aile hekimliğine hamile olduğunu bildirdiysen seni arayacalardır canım.

Tetanoz aşısı özellikle doğu illerinde ki doğumlarda kötü alet kullanımı,kötü şartlarda doğuma bağlı vakaları önlemek için uygulanıyormuş,ama hiçbir zararı olmadığı için ve Allah korusun hamilelik sırasında herhangi bir kaza vs olur önlem amaçlı yapılıyor diye açıkladı benim doktorum.Aile hekimliğine hamile olduğunu bildirdiysen seni arayacalardır canım.
evet paslı aletle veya nesneyle yaralanmalarda bulaşan bir mikroba karşı yapılıyor bu aşı. bugün artık ameliyathanedeki aletler ve koşullar epey iyi ama riske atılmayacak birşey. ben normal doktora başlamadım hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum. salı günü normal kendi doktoruma başlayacağım. hastaneler adıma kayıt açtığı anda sağlık ocağı benden haberdar olacak zaten. netten baktım da tetanoz için illa şu tarih diye bir şartlama yok.

crinone jeli yazdırmıyormusun ücretlimi alıyorsun
Sağlık ocağına hamile olduğumu geçen hafta bildirdim. Doğum Dr ile genelde 15 günde bir randevumuz oluyor 1 kutu yazıyordu. Oda 1 haftada bitiyor diğer kutuyu 108 TL ye alıyordum şimdi sağlık ocağı dr u yazmaya başladı. Estrofem, clexane iğne, crinino jel, proloton toplam 30 TL tutuyor.

Back