• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim

Bu Arada benim gibi bebeği bir hafta önden giden yok galiba bunun kötümü iyimi olduğunu sizden duymak isterdim
Canım bence iyi birşey. Geriden gelmektense bence önden gitmesi daha iyi. Doktorda birşey demediğine göre birşey yoktur.
Kızlar bu arada H hanzadex den haberi olan varmı? Görmedim sanki. Canım yolundamı herşey?

Canım bence iyi birşey. Geriden gelmektense bence önden gitmesi daha iyi. Doktorda birşey demediğine göre birşey yoktur.
Kızlar bu arada H hanzadex den haberi olan varmı? Görmedim sanki. Canım yolundamı herşey?
Ben konuştum. Başka doktora gidecek cesaretim yok bekleyeceğim demişti ama bilmiyorum sonradan ne yaptı

valla hiç bilmiyorum. doktorun birşey demedimi.
Benim de ondeydi zamanla dengelendi zamanina geldi.
Cnm oyle olan var bn öyleyim ikiz ıkiside haftasına göre önde şükür. Bu çok iyi birşey gelişimi iyi demek korkma
Ay inanınki arkadaşlar doktorum Alman ama çok hanım efendi ama işte sorduğum bazı soruları tam anlamıyla cevabını alamıyorum problem olsa sana söylerim diyo bende daha üstüne düşmedim sizin gibi arkadaşlarım var diye eve gideyim kesin arkadaşlardan birininde böyledirde rahatlarım dedim

Ay inanınki arkadaşlar doktorum Alman ama çok hanım efendi ama işte sorduğum bazı soruları tam anlamıyla cevabını alamıyorum problem olsa sana söylerim diyo bende daha üstüne düşmedim sizin gibi arkadaşlarım var diye eve gideyim kesin arkadaşlardan birininde böyledirde rahatlarım dedim

Canım bende 12+2 de gittim bizimki ultrasonda 13+3 dü o an aklıma gelmedi muayeneden çıktıktan sonra farkettim :)) ne güzel gelişimleri iyi işte , zaten olumsuz birşey olsa Dr mutlaka söylerdi olumsuzu hiç kaçırmazlar çünkü :) için rahat olsun.

Cnim bnimde nefes darlığım vardı ve bende psikolojik oldugunu anladim. Cunku gün icinde olmuyodu aksam eşim geldiginde basliyodum.nefes alamamaya. Bi kac gun sonra hastane icin randevu aldim gogus hastaliklarina. Bi baktim bnde ne nefes darligi var ne bisey. Insanin kendini frenlemesi gercekten önemli
Aynen canım

Ayy bilmiyorum canım, ama her sabah fix o sarı suyu çıkarıyorum. Sabah namazına kalktığımda birşey yok, güne başlarken oluyor. Sonra da gün boyu devamlı kusma oluyor, yesemde yemesemde. Evden okula gidene kadar kusuyorum arabada. 12. Haftada bitiyor ama niye devam ediyo anlamadım :KK43:
Canım bazılarının 14-15 haftada bitiyormuş maalesef

Canım benim biri 5 gün biri 3 gün önden gidiyor. Dr kussan da iyi bakmışsın bebişlere gününden önde gidiyorlar dedi. İyi bişey tabiki gayet saglıklılar yani. Maşallah

Yarım çay bardağı soğuk süt yada 1 çay kaşığı bal , bir dene bakalım , ben hep mide yanmalarımda hemen balı atarım ağzıma keser, hamilelikte yanma yaşamadım ama inşallah faydası olur.

sütten tamamen tiksindim balı deneyeyim canım sağol

Kızlar gördüm bebişlerimi cok iyiler maşallah. Dr estofemi ve jeli kesti. Şimdi folik asit coraspin hibor ve 3 günde bir proluton yaptırıyorum. Ve ikiz olduğu için ikili testi önermiyorlar kesinlikle yanlış sonuç çıkıyormuş. Onun yerine kan alıp genetiğe gönderiyolarmış Amerika'ya. 1.000 dolarmış o da.

Kızlar gördüm bebişlerimi cok iyiler maşallah. Dr estofemi ve jeli kesti. Şimdi folik asit coraspin hibor ve 3 günde bir proluton yaptırıyorum. Ve ikiz olduğu için ikili testi önermiyorlar kesinlikle yanlış sonuç çıkıyormuş. Onun yerine kan alıp genetiğe gönderiyolarmış Amerika'ya. 1.000 dolarmış o da.
Benimde dün progestanı bire düşürdü haftaya kökten içmeyecekmişim genetiğe bakmayı düşünüyormusun benim doktorum Alman ama kendisi bana 20 .haftada ayrıntılı Ultraschal yapalım yeterli kafa bozmaya gerek yok dedi oyüzden bende düşünmüyorum

Benimde dün progestanı bire düşürdü haftaya kökten içmeyecekmişim genetiğe bakmayı düşünüyormusun benim doktorum Alman ama kendisi bana 20 .haftada ayrıntılı Ultraschal yapalım yeterli kafa bozmaya gerek yok dedi oyüzden bende düşünmüyorum
Ya dedi ki dr eğer ne olursa olsun bebeğimden vazgecmicem diyosan hiçbirşey yaptırma dedi. Ben de öyle düşünüyorum asla kalbini durdurmam. O yüzden yaptırmayabilirim ama hazırlıklı da olmak gerek Doğumda birden görmek var önceden bilip ne olacağına kendini hazırlamak var allah korusun. Kararsızım şimdilik valla

Back