Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar troidi fazla çıkan var mı. Doktor ilaca başlattı beni 1.5 olmasını bekleriz senin 3 dedi. Tırstım biraz yaa

Cok degilmi canim ben gunde 1 kez ictigim halde direk ishal oluyorum ve haklisin duphalac kullanirken su icmek önemli
Valla beni anca kesiyo bazen 2 bazen 3e çıkarıyorum cok rahatsız olduğum zamanlar. Ben de başladım bakalım ilaca inşallah normale döner bana 1 ay sonra tekrar test yapılacak ona göre ilaç bıraktırılacak yada arttırılacak dedi canım

Kızlar troidi fazla çıkan var mı. Doktor ilaca başlattı beni 1.5 olmasını bekleriz senin 3 dedi. Tırstım biraz yaa
Canim ben hamile kalmadan once 2.8 di. Hemen euthrox 25mg basladim simdi 2.2
2 civari olmasi yeterli demisti Drum. Endise etme hamilelik sonrasi 3 e kadar tsh normal kabul ediliyor benim yasimda (40im)
Tsh yukselmesi kilo da yapar belki omur boyu kullanmak gerekebilir ilaci.

olması gerektiği gibi 2ye katlanmış tatlım gözün aydın

kızlar öglen doktora gitcem ama her muane öncesi içimi bi korku alıyor sanki doktor kötü bişey dicek bebegimi kaybetcekmişim gibi hissediyorum sizlerde bu endişe oluyor mu

Normal canim saglikla kucagina al bebegini ins.

kızlar öglen doktora gitcem ama her muane öncesi içimi bi korku alıyor sanki doktor kötü bişey dicek bebegimi kaybetcekmişim gibi hissediyorum sizlerde bu endişe oluyor mu
Bende oleyim canim askinda 2li test icin randevum yarin di aradim yalvar yakar bugüne aldirdim randevumu 3 te gidecegim ins. Hep bi korku icindeyiz rabbim yardimcimiz olsun saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz ins.

Merhaba herkese
Kızlar dün gecem çok kötü geçti , uyandığımda sırtüstü yatıyordum ve ellerim uyuşmuş gibiydi hemen soluma döndüm ama bütün hücrelerimde birden kan akışını hissettim sanki vücudumun kan akışı durmuşta ben uyanmışım , bir üşüme bir titreme bayağı bir sürdü keseyi bile hissettim sanki içinde birşey çırpınıyor gibi çookkk korkuyorum bebeğime birşey oldumu diye, eşim doktora gidelim dedi ama ben istemedim çünkü gidip kötü bir haber almaktan korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…