Valla kız gibi başka resim yok heralde .kız kız :)
bende ikisinden de yok. sağlıkla gelsin yeter bana. ciciler için biraz daha bekleriz napalımValla kız gibi başka resim yok heralde .kız kız :)
Evet evet popo durusuna göre paralel ve kız :) Zaten kızlar geç gosterir derler ya...Carsamba olsa bir an öncede benimkide resmilesmis...Valla kız gibi başka resim yok heralde .kız kız :)
Canım aç karnına günde 2-3 kez kullanıyorum hele sabah onu içip su içersen gün içerisinde kesin tuvalete sorunsuz çıkıyorsunKızlar duphalac içen var mı ? Nasıl kullaniyorsunuz?
Ben kullaniyorum canim prospektuste sabah kahvaltiyla beraber yaziyo ama ben genelde kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum ne ac ne tok oluyo direk etki gosteriyo aksamina rahatliyorumKızlar duphalac içen var mı ? Nasıl kullaniyorsunuz?
Benim ilk hamile oldugumu ogrendigimde 4.5 du bende ilac kullaniyorum su an 0.3 ama hala ilaca devam ettiriyo doktorum nedenini bende bilmiyorumKızlar troidi fazla çıkan var mı. Doktor ilaca başlattı beni 1.5 olmasını bekleriz senin 3 dedi. Tırstım biraz yaa
Cok degilmi canim ben gunde 1 kez ictigim halde direk ishal oluyorum ve haklisin duphalac kullanirken su icmek önemliCanım aç karnına günde 2-3 kez kullanıyorum hele sabah onu içip su içersen gün içerisinde kesin tuvalete sorunsuz çıkıyorsun
Valla beni anca kesiyo bazen 2 bazen 3e çıkarıyorum cok rahatsız olduğum zamanlar. Ben de başladım bakalım ilaca inşallah normale döner bana 1 ay sonra tekrar test yapılacak ona göre ilaç bıraktırılacak yada arttırılacak dedi canımCok degilmi canim ben gunde 1 kez ictigim halde direk ishal oluyorum ve haklisin duphalac kullanirken su icmek önemli
Korkma cnim kuzenimde Haşimato vardı dogumdan sonra gectiKızlar troidi fazla çıkan var mı. Doktor ilaca başlattı beni 1.5 olmasını bekleriz senin 3 dedi. Tırstım biraz yaa
Hayirlisi olsun canim ins. Düşer degerinValla beni anca kesiyo bazen 2 bazen 3e çıkarıyorum cok rahatsız olduğum zamanlar. Ben de başladım bakalım ilaca inşallah normale döner bana 1 ay sonra tekrar test yapılacak ona göre ilaç bıraktırılacak yada arttırılacak dedi canım
Canim ben hamile kalmadan once 2.8 di. Hemen euthrox 25mg basladim simdi 2.2Kızlar troidi fazla çıkan var mı. Doktor ilaca başlattı beni 1.5 olmasını bekleriz senin 3 dedi. Tırstım biraz yaa
olması gerektiği gibi 2ye katlanmış tatlım gözün aydınSelam güzel anneler ekim değil ama Kasım annesi olurum insallah☺ 10. Gün degerim 50.9 12.gün degerim 118.3 14. Gün degerim 235 9 gün sonra kesemı görmeye gideceğim insallah bebegim izi de görürüz bi aksilik olmaz. Çok heyecanlıyim. Sizce kan degerlerim normal mi
Normal canim saglikla kucagina al bebegini ins.Selam güzel anneler ekim değil ama Kasım annesi olurum insallah☺ 10. Gün degerim 50.9 12.gün degerim 118.3 14. Gün degerim 235 9 gün sonra kesemı görmeye gideceğim insallah bebegim izi de görürüz bi aksilik olmaz. Çok heyecanlıyim. Sizce kan degerlerim normal mi
Bende oleyim canim askinda 2li test icin randevum yarin di aradim yalvar yakar bugüne aldirdim randevumu 3 te gidecegim ins. Hep bi korku icindeyiz rabbim yardimcimiz olsun saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz ins.kızlar öglen doktora gitcem ama her muane öncesi içimi bi korku alıyor sanki doktor kötü bişey dicek bebegimi kaybetcekmişim gibi hissediyorum sizlerde bu endişe oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?