• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Valla nub teorisi diye birşey var.doktorlar kullanio genelde.11.14 haftalarda belli oluo biri atsa tahmin edicem
Nub teorisine göre erkek benimki ki en basindan beri erkek hissediyorum...Supriz olmadı yani :) transferde bile ismiyle koyduk onu...Allah hepimize hayırli evlatlar versin insallah

Nub teorisine göre erkek benimki ki en basindan beri erkek hissediyorum...Supriz olmadı yani :) transferde bile ismiyle koyduk onu...Allah hepimize hayırli evlatlar versin insallah
Oyy masallahhh kuzuya Allahım size bağışlasın.ay şu halleri bile çok güzel yavruların

İkizlerde tarama testleri doğru sonuç vermiyormuş. O nedenle ben yaptırmayacağım. Sadece ense kalınlığı ölçümü yapılır galiba. Geçen hafta perşembe kontroldü 3 hafta sonra çağırdı

İkizlerde tarama testleri doğru sonuç vermiyormuş. O nedenle ben yaptırmayacağım. Sadece ense kalınlığı ölçümü yapılır galiba. Geçen hafta perşembe kontroldü 3 hafta sonra çağırdı
Yok yapmıyorlar cnm ikizlerde ense burun ölçüsüne bakıyor okdr :) iyiki yapmıyorlar insanın kafasını karıştırmaktan başka işe yaramıyor bu testler

IMG_3075.JPG

DaDLiShey DaDLiShey bak bakalım teyzoş ;)

Back