• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım ben 11. Haftadayım. Sen kontrol panelinde doğacak zamanı yazarsan çıkıyor. Seninde mi ikiz? Sor mutlaka doktoruna. Ben hamile kaldığımdan beri yumurta yemedim daha, yiyemiyorum da :KK43:
Evet Canım ikiz inş Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş cümlemize. Profilimi karıştırdım takvimi bulamıyorum. Kokan türde olan yiyecekler bulantımı tetikliyor.

Son düzenleme:
Slm kizlar bende kontrolden geldim hersey normal cok şükür doktorum progestani estrodiolu ,folik asidi kesti , demir ilaci , d vitamini ve clexane kullaniyorum artik sadece , bu arada DaDLiShey DaDLiShey ben bebegimin ultrasonunu yukleye miyorum ya :kızgın:
Niye yukleyemiyorsun?dur bak bn sana nub teorisinin resmini yuklim

Slm kizlar bende kontrolden geldim hersey normal cok şükür doktorum progestani estrodiolu ,folik asidi kesti , demir ilaci , d vitamini ve clexane kullaniyorum artik sadece , bu arada DaDLiShey DaDLiShey ben bebegimin ultrasonunu yukleye miyorum ya :kızgın:
Cnm uygulamayı yükleyip kadınlar kulübüne ordan giriosun resim yüklenmio. Googledan gir yüklenir

IMG_7898.JPG

Buda benimkilerin biri :) tahmin alabilir miyim :)

Bana da sağlık ocağı mayısta tetanoz aşısı için gel dedi. Ancak ikizlerde bu aşı sanırım önerilmiyor muş, zamanı geldiğinde doktoruma soracağım yaptırayım mı diye.

Bu arada canım sen kaç haftalık hamilesin? çizelge yok ya, kaçtan sonra azaldı bulantı?
Canım bana da mayısta tetanoz aşısı dedi ama tüp bebek olduğu için kendi doktoruna sor istemezse yapamayız dedi bende daha zamanı var diye sormadım da sanırım çok gerekli değil

Back