Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canim hepimiz ayniyiz sanirim hep bi korku icindeyiz ama artık 11 haftaliksin ins. Ole yatakta bisi olmaz hemen bebelerimize Allaha emanet onlar

Kizlar benim de dün pihtili koyu renk bi kanamam oldu hatta bugun biraz kirmizi kan akti.. doktoruma ulastim bu haftalarda normal bir sıkıntı olmaz rahat ol dinlen dedi.. bebegin durumu gayet iyiydi cuma gunu kalp atisini da duymustum.. rahimde kanama alani da yok aslinda ama icim rahat olmadigi icin ben bugun gidecegim yine de...

Ben ölcüm yaptırmadım bebek küçük geldi cuma günü tekrar gidicem
Doktora gittinmi canım bebeğin durumu nasıldı küçük derken haftasına göremi küçüktü ay inanki her anımız korku endişe içinde geçiyo diğer topikte bizlerle beraber hamile olan arkadaşlar daha rahatlar alışveriş isim arayışlarına bile girdiler biz nezaman o rahatlığı yaşayacağız bilmiyorum

Haftasına göre normal ama tam 12 haftalık olmamış dohru olöaz dedi 11+5 ölçüler valLa bilmiyorum bi rahatlayamadık hep endişe

Kızlar merhaba. Biliyosunuz cuma günü kanamam olmuştu bebegin etrafinda kan birikmişti ve plesentanin asagida olduğunu soylemisti. Progesteron igne ve crinone jel kullaniyorum bidaha hic kanamam olmadi cok şükür. Peki bu gecmesi anlaminami geliyo yoksa hazirlikli olmalimiyim

Merhaba kızlar, ben hala bulantı ve kusma ile savaşıyorum. Her günüm diğerinden berbat geçiyor. Bu arada korkularınızı anlıyorum ama bence fazla takılmayın. Yani Zahmet çekip yorulmayın, inşAllah Allahın izniyle bir şey olmaz. Zaten veren O, almak isterse de bir şekilde bu olur. Ben kendi açımdan böyle düşündüğüm için çok rahatım bu konuda. Çünkü karnımın içindeler ve ne yapsam da bir şey olacaksa engel olamayacağım. Teslimiyet bu noktada önemli oluyor. O nedenle kendinizi üzmeyin ki bebişler de etkilenmesin canlar :)

Cnm bu haftalarda olabiliyor.bnde üç gündür usuyorum hemde nasıl. İcin rahat edecektir git gör

Biyerde bir yazı okudum hamileliginin herhangi bir döneminde kanama yaşarsa sağlıklı bir bebek doğar diye çok sasirdim

Cnm bu haftalarda olabiliyor.bnde üç gündür usuyorum hemde nasıl. İcin rahat edecektir git gör

Nasıl içimi rahatlattın varya, iyiki varsınız gerçekten haftaya perşembe zaten randevum var biraz daha dişimi sıkayım ben :)

Kanama ile ilgili okuduğun bilgide ilginç gerçekten.

Kızlar şimdi bakın size ne dicem bu ikili test olayına çok takılmayın. Geçen sene tup bebek tedavisini birlikte gordugümüz bir aile vardı. İkili testte doktor kesinlikle aldirmalisiniz sakat doğacak demişti.kafasında kitle var falan bi doktora daha gitti falan.neyse adam dediki bizi aradi sakata olsa Allah bana vermiş ben aldirtmicam.her dönemde bişe uydurdu doktorlar.yok erken doğum olcak falan.fakat çocuk sapasağlam hiçbir kusuru olmadan vaktinde doğdu. Malesef ki tup bebek olduğunu duyan bazı doktorlar bunu ticarete dökmek için içimize korkular verebiliyor.o yüzden her doktorun her dediğini kafaya takip aklı yitirmemek gerekir.ayrıca bir üret karşılığında muayene oluyorsunuz neden soru sormuyorsunuz?sorun onların işi bizlere bu konuda bilgilendirmek bilinçlendirmek. Yoksa herkes ultrasonla bakar.kese küçük diyor sormuyorsunuz neye göre küçük ?küçük olma sebebi ne olabilir? Vs..vs.. çekinmeyin sorun bilgisini ölçün bilinçlenin.valla bn soruyorum geçen dedi aaa sen çok soru soruyorsun dedi
Dedim bnim pskolojimi bozmayın düzgün aciklayin. Ekrana bakınca bn bebek görüyorum siz bunun okulunu okudunuz tecrübenizde var ne görüyorsun bnm gordugümün dışında dedim onu merak ediyorum dedim .güldü ben manyağım bu daha manyakmis dedi

Bende de 1 defa oldu hemde kırmızı renkteydi, bir dahada olmadı Allah'a şükür o zaman 6.haftamdaydım, bol bol su içtim ,dinlendim 1 hafta sonraki kontrolde herşey normaldi ama tabi benim ikinci bebeği kaybetmiş olabileceğim söylendi. Cumadan sonra olmadıysa büyük ihtimalle olmaz diye düşünüyorum, biriken kanı rahim emiyor korkma , sıkıntı devam etse kanamanda devam ederdi diye düşünüyorum .

Hiç sorma canım haftaya 2li test için gidicem sadece ense ve buruna bakılsın istiyorum, yaşımda ileri korkuyorum cidden olumsuz birşey derler diye.
Haklısın sormak gerekiyor, sende harikasın varya :))

Benim kusmalarım azaldı canım fakat bulantı ve koku hassasiyetim aynı. Kendim bile kendime kokuyor gibi geliyor :)) Ben cevizi çok severdim fakat 1 haftadır görücek gözüm yok. Bugün sağlık ocağını aradım tel da hamile olduğum bilgisini verdim. İlaçlarımı randevum olduğu günler kendi Dr uma diğer zamanlar aile hekimimize yazdıracam.

Bana da sağlık ocağı mayısta tetanoz aşısı için gel dedi. Ancak ikizlerde bu aşı sanırım önerilmiyor muş, zamanı geldiğinde doktoruma soracağım yaptırayım mı diye.

Bu arada canım sen kaç haftalık hamilesin? çizelge yok ya, kaçtan sonra azaldı bulantı?

Bana da tel da 5.inci ayda tetenos aşınız var Dedi ben ikiz hamile olduğumu söylemedim. İyiki yazdon canım bende sorucam Dr.a. Biz bugün 8+1 olduk 1 şubatta idi transferim. Canım ben demin uğraştım hamile takvimini beceremedim.

3-4 gündür kusmalarım azaldı ama bulantım kötü. Yumurtanın beyazını bile yiyemiyorum artık çöpe atıp sıkıca bağlıyorum çöpü kokmasın diye sarısını yiyorum onu da bebişlerim için.

Ay yüreğine sağlık cnım ya. Plesenta nezaman yukari cikar acaba

Canım ben 11. Haftadayım. Sen kontrol panelinde doğacak zamanı yazarsan çıkıyor. Seninde mi ikiz? Sor mutlaka doktoruna. Ben hamile kaldığımdan beri yumurta yemedim daha, yiyemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…