Kızlar şimdi bakın size ne dicem bu ikili test olayına çok takılmayın. Geçen sene tup bebek tedavisini birlikte gordugümüz bir aile vardı. İkili testte doktor kesinlikle aldirmalisiniz sakat doğacak demişti.kafasında kitle var falan bi doktora daha gitti falan.neyse adam dediki bizi aradi sakata olsa Allah bana vermiş ben aldirtmicam.her dönemde bişe uydurdu doktorlar.yok erken doğum olcak falan.fakat çocuk sapasağlam hiçbir kusuru olmadan vaktinde doğdu. Malesef ki tup bebek olduğunu duyan bazı doktorlar bunu ticarete dökmek için içimize korkular verebiliyor.o yüzden her doktorun her dediğini kafaya takip aklı yitirmemek gerekir.ayrıca bir üret karşılığında muayene oluyorsunuz neden soru sormuyorsunuz?sorun onların işi bizlere bu konuda bilgilendirmek bilinçlendirmek. Yoksa herkes ultrasonla bakar.kese küçük diyor sormuyorsunuz neye göre küçük ?küçük olma sebebi ne olabilir? Vs..vs.. çekinmeyin sorun bilgisini ölçün bilinçlenin.valla bn soruyorum geçen dedi aaa sen çok soru soruyorsun dedi
Dedim bnim pskolojimi bozmayın düzgün aciklayin. Ekrana bakınca bn bebek görüyorum siz bunun okulunu okudunuz tecrübenizde var ne görüyorsun bnm gordugümün dışında dedim onu merak ediyorum dedim .güldü ben manyağım bu daha manyakmis dedi