• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?

Kizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?
arkadaşıma sordum ben 17.haftada hissetmeye başladım dedi.

ikili testleri ve ense kalınlığına baktırdınmı.

ikili testleri ve ense kalınlığına baktırdınmı.
Carsamba günü kısmetse...Gerci embriyo PGT incelemeye gitmişti ama biz yinede yaptıracağız.Değildir belkide bana öyle geliyordur.Ara ara oluyor..Gaz sancısı gibide değil bi enteresan :) Asĺinda evet daha erken ama insan sürekli kendini dinliyor

Valla bn bikac kez hissettim.sürekli değil tabi.oğlumda da hissetmistim.

Canim bende hissediyorum sirt üstü düm düz yattigimda genelde ac karna hissediyorum , bebekmi allah bilir ilk gebeligim oldugu için ayirt edemiyorum ama sundan eminim hissetigim sey internette yazanlar gibi bagirsak hareketleri degil :KK49::rapci::spor:

Kızlar bulantılar ne alemde? Benim aynı devam :( doktor metpamid ve gaviscon verdi ama yinede etki etmiyor. Nefret ettim kusmaktan artık :(

Canim suanda bebegin artik azcik amniyosentez sivisi icinde ve kollari bacaklari hareket edebiliyor. Ama hissedilebilir mi bilmiyorum.

Bulanti ve tiksintilerim aynen devam. Bazen azaldi saniyorum sonra yine kusuyorum. Bir de zehirlenme yaşadım. Allah yardimcimiz olsun.

Iyi aksamlar cnım. 6. Gün çok güzel bi embriyo masallah. Yani kalitesizi bile nekadar güçlü ki 6. Güne gelmis. Bana 5. Gün 5aa transfer edilmisti. Insallah sende güzel haberlerle gelirsin buraya :)
Cok saol cnm cevabin icin:) insallah cnm dedigin gibi olur saglikla tutunur bizim embriyolar :) hayirli olsun cnm seninki cok guzel kaliteymis, cok saglikli bir gebelik gecirmeni dilerim cnm :) evladini hayirlisiyla kucaklarsin insallah cnm..

Ultrason resmini atsana meltem_ce meltem_ce cinsiyetini söylicem
Bence erkek tatlim :)
IMG-20170306-WA0002.jpeg

Back