- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
Vitamin aliyormusunKese normal herhalde. Onla ilgili bisey demediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitamin aliyormusunKese normal herhalde. Onla ilgili bisey demediler
Aliyorum canim. Folik asit vitamin coraspin jel. Bunlari kullaniyorumVitamin aliyormusun
arkadaşıma sordum ben 17.haftada hissetmeye başladım dedi.Kizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?
ikili testleri ve ense kalınlığına baktırdınmı.Kizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?
Carsamba günü kısmetse...Gerci embriyo PGT incelemeye gitmişti ama biz yinede yaptıracağız.Değildir belkide bana öyle geliyordur.Ara ara oluyor..Gaz sancısı gibide değil bi enteresan :) Asĺinda evet daha erken ama insan sürekli kendini dinliyorikili testleri ve ense kalınlığına baktırdınmı.
Valla bn bikac kez hissettim.sürekli değil tabi.oğlumda da hissetmistim.Kizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?
Canim bende hissediyorum sirt üstü düm düz yattigimda genelde ac karna hissediyorum , bebekmi allah bilir ilk gebeligim oldugu için ayirt edemiyorum ama sundan eminim hissetigim sey internette yazanlar gibi bagirsak hareketleri degilKizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?
nasıl anlıyorsun canım. senin belli oldumuUltrason resmini atsana meltem_ce cinsiyetini söylicem
Valla nub teorisi diye birşey var.doktorlar kullanio genelde.11.14 haftalarda belli oluo biri atsa tahmin edicemnasıl anlıyorsun canım. senin belli oldumu
Cnm ayenen devam ediyor .Kızlar bulantılar ne alemde? Benim aynı devam doktor metpamid ve gaviscon verdi ama yinede etki etmiyor. Nefret ettim kusmaktan artık
Offf ne zaman biter acaba? Kuzımda 3. Aydan sonra azalmıştı, bunda sanki hiç geçmeyecek gibi. Tüm gün bulantı olur mu ya? Yıldım artıkCnm ayenen devam ediyor .
Bn alistim artik inan.bişe yemeye korkuyorumOfff ne zaman biter acaba? Kuzımda 3. Aydan sonra azalmıştı, bunda sanki hiç geçmeyecek gibi. Tüm gün bulantı olur mu ya? Yıldım artık
canım vişne suyu denedin mi? bende bazen işe yarıyorOfff ne zaman biter acaba? Kuzımda 3. Aydan sonra azalmıştı, bunda sanki hiç geçmeyecek gibi. Tüm gün bulantı olur mu ya? Yıldım artık
Canim suanda bebegin artik azcik amniyosentez sivisi icinde ve kollari bacaklari hareket edebiliyor. Ama hissedilebilir mi bilmiyorum.Kizlar birsey soracağim.Hamileliği ileri haftalarda olan arkadaslar bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?Iki gecedir sırt üstü yatınca karnımda pıt pıt biseyler hissediyorum.12. Haftada erken diye biliyorum ama bazi yerlerde olabilir diyor.Kafam karıştı,bilgisi olan cevap verebilir mi?
Cok saol cnm cevabin icin:) insallah cnm dedigin gibi olur saglikla tutunur bizim embriyolar :) hayirli olsun cnm seninki cok guzel kaliteymis, cok saglikli bir gebelik gecirmeni dilerim cnm :) evladini hayirlisiyla kucaklarsin insallah cnm..Iyi aksamlar cnım. 6. Gün çok güzel bi embriyo masallah. Yani kalitesizi bile nekadar güçlü ki 6. Güne gelmis. Bana 5. Gün 5aa transfer edilmisti. Insallah sende güzel haberlerle gelirsin buraya :)
Bence erkek tatlim :)Ultrason resmini atsana meltem_ce cinsiyetini söylicem