Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Valla nub teorisi diye birşey var.doktorlar kullanio genelde.11.14 haftalarda belli oluo biri atsa tahmin edicem
Nub teorisine göre erkek benimki ki en basindan beri erkek hissediyorum...Supriz olmadı yani :) transferde bile ismiyle koyduk onu...Allah hepimize hayırli evlatlar versin insallah

Nub teorisine göre erkek benimki ki en basindan beri erkek hissediyorum...Supriz olmadı yani :) transferde bile ismiyle koyduk onu...Allah hepimize hayırli evlatlar versin insallah
Oyy masallahhh kuzuya Allahım size bağışlasın.ay şu halleri bile çok güzel yavruların

DaDLiShey benim de tahmin et cinsiyeti çarşamba gondercem sana fotoyu , bu araa benim bulantim bu sabah hic olmadi ne aci su cikardim nede kahvaltiyi korkmaya basladim ya

İkizlerde tarama testleri doğru sonuç vermiyormuş. O nedenle ben yaptırmayacağım. Sadece ense kalınlığı ölçümü yapılır galiba. Geçen hafta perşembe kontroldü 3 hafta sonra çağırdı

Yok yapmıyorlar cnm ikizlerde ense burun ölçüsüne bakıyor okdr :) iyiki yapmıyorlar insanın kafasını karıştırmaktan başka işe yaramıyor bu testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…