Nub teorisine göre erkek benimki ki en basindan beri erkek hissediyorum...Supriz olmadı yani :) transferde bile ismiyle koyduk onu...Allah hepimize hayırli evlatlar versin insallahValla nub teorisi diye birşey var.doktorlar kullanio genelde.11.14 haftalarda belli oluo biri atsa tahmin edicem
Oyy masallahhh kuzuya Allahım size bağışlasın.ay şu halleri bile çok güzel yavrularınNub teorisine göre erkek benimki ki en basindan beri erkek hissediyorum...Supriz olmadı yani :) transferde bile ismiyle koyduk onu...Allah hepimize hayırli evlatlar versin insallah
Olur hayatım o .malesef midelerimiz kötü korkma Allah koruyor bebeklerimiziDaDLiShey benim de tahmin et cinsiyeti çarşamba gondercem sana fotoyu , bu araa benim bulantim bu sabah hic olmadi ne aci su cikardim nede kahvaltiyi korkmaya basladim ya
Ins. Canim rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.Olur hayatım o .malesef midelerimiz kötü korkma Allah koruyor bebeklerimizi
Bellies belli olur bende carsamba ikili test yaptiricam karindan mi bakiliyoyarın bende 2 li test için gidicem bakalım bende belli olacak mı cinsiyet
bilmiyorum ki sanrım ordan bakılır heraldeBellies belli olur bende carsamba ikili test yaptiricam karindan mi bakiliyo
Benimde carsamba günü ikili testim bakalimBellies belli olur bende carsamba ikili test yaptiricam karindan mi bakiliyo
Yok yapmıyorlar cnm ikizlerde ense burun ölçüsüne bakıyor okdr :) iyiki yapmıyorlar insanın kafasını karıştırmaktan başka işe yaramıyor bu testlerİkizlerde tarama testleri doğru sonuç vermiyormuş. O nedenle ben yaptırmayacağım. Sadece ense kalınlığı ölçümü yapılır galiba. Geçen hafta perşembe kontroldü 3 hafta sonra çağırdı
Bak bakalım cnim :))Ultrason resmini atsanameltem_ce cinsiyetini söylicem
Bnim kanamam oldugu gün gittim alttan baktı cinsiyette oyuzden cok net belli oldu. 11 haftadaBellies belli olur bende carsamba ikili test yaptiricam karindan mi bakiliyo
Hani resim atmamissin cnmBak bakalım cnim :))
Bnim kanamam oldugu gün gittim alttan baktı cinsiyette oyuzden cok net belli oldu. 11 haftada
Yüklememis :))) ve yine yukleyemiyorum hata veriyorHani resim atmamissin cnm
Nub teorisini araştır ve bebeğinin resmini incele cnm üzülme sende anlarsinYüklememis :))) ve yine yukleyemiyorum hata veriyor
Masallah cnim bnim. Bnim ki iki bacağını acabildigi kadar acmisti :)))merhabalar. bugün kontrolümüz vardı. aslında ikili test haftası ama yaptırmamaya karar verdik. herşey yolunda çok şükür, bizimki bacakları çapraz yapmış cinsiyet göremedik :)
Resim at cnm sen bimerhabalar. bugün kontrolümüz vardı. aslında ikili test haftası ama yaptırmamaya karar verdik. herşey yolunda çok şükür, bizimki bacakları çapraz yapmış cinsiyet göremedik :)
ben muayeneye gitmeden önce çikolata yedim hareketli olsun cinsiyeti görelim diye. çok hareketliydi ama o bacakarasını hiç göstermedi küçüğüm :)Masallah cnim bnim. Bnim ki iki bacağını acabildigi kadar acmisti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?