- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
1100 lira canım ama ne kadar süreyle bilgim yok bazı merkezlerde 1 yıl oluyomus uzatmak için tekrar ödeme yapiliyomus.Hadi inşallah hayırlısıyla hepimizin ki tutsun..
Aramaları lazım aslında şu kadar kaldı ve dondurduk diye. Merkezler işte maalesef bizi anlayamıyorlar. Tüm beklentilerimizi karşılayamıyorlar.
Şey sorucam dondurma ücreti ne kadar ödediniz?
Her yer aynı galiba1100 lira canım ama ne kadar süreyle bilgim yok bazı merkezlerde 1 yıl oluyomus uzatmak için tekrar ödeme yapiliyomus.
Ben merkezden pek memnun kalmadım açıkçası internetten araştırdığımda Şeyma fenercioglu hakkında hep iyi şeyler vardı doktorluğu iyidir belki bilemiyorum ama ilgisiz gibi geldi bana. Tüp bebek yani bu artık en uç nokta ve o kadar ödeme yapiyosun umut bağlıyosun. Yumurta toplama işlemi için gittiğimde beni direk işlem odasına aldılar hazırladılar doktor geldi günaydın dedi sadece sonrası zaten uyku hali işlemden sonra hemşire geldi bilgilendirdi kadını görmedim bile. Transferde de iki dk anca konuştuk işlemden sonra yine hemşire geldi. Embriyolog ve hemsireyle yürüttüm bütün işlemi doktoru doğru düzgün görmedim bile
Ya ne bileyim herkes doktoru için şöyle iyi böyle ilgili falan yazınca dedim heralde benim doktor ilgisiz:) Allah'ım inşallah gerek kalmaz bize de nasip olur, amin :)Her yer aynı galiba
Doktorlar çok yoğun olduğu için ekibin kalanıyla ilerliyor genelde.
Benim de aynı böyle oldu çünkü
Tek fark transfer sonrası hastaneden çıkmadan ben yatarken geldi sorun var mı dedi :)
Bizim merkezde 1.000 TL idi dondurma. Bize nasip olmadı ama yıllıktı bu ücret. 5 yıl saklanabiliyomuş yasal olarak. Her yıl çiftler gidip imza veriyorlarmış embriyomuz saklanmaya devam etsin diye.
GünaydınnKızlar günaydın hastaneyi aradım şimdi kaç tane dondurulmusum var diye 6 taneymis. 25 taneden 6 kaldi
Çok iyi canım maşallah. 6 tanesi 5. Güne geldi dimi, çok şanslısın hem yaş tan dolayı hem de kist gibi bişeyin yok . Gör bak sen 1. Denemende sonuç alacaksın öyle hissediyorumKızlar günaydın hastaneyi aradım şimdi kaç tane dondurulmusum var diye 6 taneymis. 25 taneden 6 kaldi
EKLEMEN için teşekkür ederim canımm evet başladım bende bugün iğnemin dördüncü günü yarın Muanem var tekrardan bakalım ne olcak ayni yerde yaptırıyoruz niharacım biliyorsun senin durumun ne aradılarmı tekrardan@Edanonurum , senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi canım, yaş kaçtı .
Ginera yı kullanıp , bıraktıktan 2 gün sonra başladım ben tedaviye senin de aynı mı oldu. 25 nisanda bıraktım, 27 nisan doktora gittim giderken lekelenmem başlamıştı. 27 nisan klomene başladım, 30 nisanda iğnelere başladım.
Benim kendiliğinden iki sefer düştüğüm oldu birinde kese görüldü düştü digerinde kimyasal oldu aşılama yaptırdım olmadı beklemek daha yordu beni ve eşimle tüp hakkımızda kıllanmak istedik@Edanonurum , senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi canım, yaş kaçtı .
Ginera yı kullanıp , bıraktıktan 2 gün sonra başladım ben tedaviye senin de aynı mı oldu. 25 nisanda bıraktım, 27 nisan doktora gittim giderken lekelenmem başlamıştı. 27 nisan klomene başladım, 30 nisanda iğnelere başladım.
Yaşım 26 canım@Edanonurum , senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi canım, yaş kaçtı .
İkişer ikişer cozdursem üç kez daha deneyebilirim ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz :)Günaydınn
Normal canım bence en kaliteleri zaten onlar.
Gerek kalmaz inşallah ama olursa da sayı gayet iyi
Hadi bakalım son aşamaya geldin meleklerini alacaksın :) iki embriyo mu transfer edilecekKizlar transfere giriyorum dua edin cok hycanliyim bebislerim simsiki tutunsunlar bana :)
Transferin 4. Gününe geldik :) var mı sen de belirti ya da herhangi bişey ne durumdasinSelamlar, bu bekleyişin sonu güzel olur inşallah :) benim de pazartesi transfer oldu, daha 2.günüm yani..Ben de günde 1 folik asit,1 coraspirin,3estrofem,2crinone jel ve haftada bir de prednol iğne kullanıyorum ilaç olarak..Onun dışında protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum. Ananas da almayı unuttuk onu da alacam bugün günde 2 dilim falan öneriyorlar. Ama doktorum yatmayı önermediği için yatmıyorum, evde dinleniyorum. Oturuyorum arada turluyorum, canım isterse uzanıyorum. Doktorun ne tavsiye ettiyse sen ona uy elbet ama arada hafif 5-10 dk yürümeyi ihmal etme bence. Rahime kan gitmesi lazım ki minnoşlar beslensin
Merhabalar canım bende tedaviye yeni basladım bende hidrosalpenks var iki tüoümde alınacak ama öncesnde yumurta toplanıp dondurulck sonra amlyt olucsm sonra dinlenicem 8.günüm bugün iğneden yarın kontrolm var. İğne cok acıtmıyor küçücük ucu var zaten etini sıkarak yapıyorsun korkma insan knedine kıyamaz ben evde yalnız oldugumdan kendşm vurmak zorundaydım ilk gün bile eşim sen vurki alış yarın ben işte olucsm dedi vurdum ve hala kendşm vuruyorum alıştım suan korkacak bişey yok yani onu söylemek istedim :) hakkınızda hayrlısı olsun hepimiznMerhaba ,
Biz de mayıs adetimle (25 mayıs) tedaviye başlamayı planlıyoruz . Geçen ay başlayacaktık ama doktorumuz 3 gün yurtdışına çıkmış , o 3 gün benim adetimin 2. gününe denk geldi. Nasip dedik bir ay daha erteledik.
Biz 2 yıldır istiyoruz ama hiç gebelik olmadı. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu, değerleri çok değişmedi . Sayı iyi ama hız sorunu var. Benim de FSH ım 10-13 arası değişiyor, ama çok şükür ki AMH değerim iyi. Bu ilk denememiz olacak inş.
Aklıma takılan bazı sorular var .
Yumurta gelişimi için yapılan iğneler çok acıtıyor mu?
Transfere kadar olan aşamaları neredeyse tamamen öğrendim ama sonrası nasıl oluyor bilmiyorum. Rabbim nasip eder inş hepimize , hamilelik öğrenildiğinde hangi ilaçlar kullanılıyor , iğne falan var mı o zaman kullanılan ?
Ben kan verirken de kötü oluyorum , iğneler dışında korktuğum bir şey yok , tedirginim. Bir başlasak ne olduğunu yaşayıp göreceğim, ben buradaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim .
Eve bende 2gün kullandım bugünde kullanıcsm kaşıntı yapıyor kabarıhoe cevresş bikaç saat oyle kalıyor bnde korkıhodm niye böyle oluyo diye :)Ayy çok doğru anlatmışsin cedriodite 3. Vuruşumdaydi sanırım kıpkırmızı oldu etrafı ve kaşınma da oluyodu korkmuştum yanlış vurdum diye
Allah yardımcın olsun bebeklerini al ve onlara sıkıca sarıl onlar için mutlu neşeli ol rabbim sizi ayırmasın güzel haberler ver bizlere canımKizlar transfere giriyorum dua edin cok hycanliyim bebislerim simsiki tutunsunlar bana :)
Merhaba bende kendim buruyorum da iğneyi çıkardıktan sonra dışarı çıkıyor bira sıkıntı olurmu ki tedirgin oluyorumMerhabalar canım bende tedaviye yeni basladım bende hidrosalpenks var iki tüoümde alınacak ama öncesnde yumurta toplanıp dondurulck sonra amlyt olucsm sonra dinlenicem 8.günüm bugün iğneden yarın kontrolm var. İğne cok acıtmıyor küçücük ucu var zaten etini sıkarak yapıyorsun korkma insan knedine kıyamaz ben evde yalnız oldugumdan kendşm vurmak zorundaydım ilk gün bile eşim sen vurki alış yarın ben işte olucsm dedi vurdum ve hala kendşm vuruyorum alıştım suan korkacak bişey yok yani onu söylemek istedim :) hakkınızda hayrlısı olsun hepimizn