Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Merhaba benim için de planlanan tedavi bu şekilde. .. yumurta toplama gerçekleşti kaliteli embriyolar donduruldu . Bir tüpte Hidrosalpenks ve polip nedeniyle ameliyat olacağım ins . Sonrasında dondurulmuslarla transfer .. inşallah bizim için hayırlı yüzümüzü güldürecek olumlu haberler alırız

Merhaba canım ilk defa kendim gibi birini gördüm burda yani gidişat tedavi ilerleyişi olarak yalnız değilmişim dedim şuan şaşırdım. Birde suan duygysallık vardı üstümde senin yazını görmek yalnız olmadıgımı düşündürdü suan.. Rabbimn yardımccımız olsun hepimizin tüzümüzü güldğrsün dualarımızı kabul etsin inşaallah. Kaçtsne dondurulmuşun var acabaa canjm Diğerr tüpün sağlam mı. Acaba

Diğer tüpte sıkıntı yokmuş canim şükür .. 2 tane dondurulmuş var . Polip ve hidrosalpenks tutunmayı engelleyebilir düşüncesiyle transfer ertelendi, yumurta toplama işlemi ise rezervlere zarar verir düşüncesiyle ameliyat öncesi yapıldı.

benim iki tüoümdede aynı sorun var canım ikiside alıncak yalnız daha yumurta toplama olmadı yarın kontrolm var tekrsr bakalım enson perşembe günü 13.5 ti en büyüğü üstüne 2gğn daha iğne kullandım. Heralde yakındır yumurta toplamam. Benimde dondıruşcsk önc sonra ameliyatımnezaman olcak blmiyorm ama transferiniz Kasım gibi düşünüyorum dedi doktor üzüldüm çok geç diye ama olsunyeterki tutsun sabrederim. Senin ameliyatı nezaman canım amlytran nekadar sonra transfer in düşünülüyor birde amlyt ücretin nekadar konustunuz mu ben her defasındaunutuyrm sormayı :)

Hayirli olsun tedavin. Hayirli olumlu sonuclar aliriz cumleten ins .Transferin zamanini konuşmadık hiç .. ameliyattan sonra belirlenecek duruma göre... Bu ayın sonunda ameliyat ins... 3.500 - 4000 arası olacak ücret. Laparoskopi ve histereskopi palnlaniyor . Bakalim basınımızda ne varsa onu yaşayacağız . Olanda hayır vardır . Rabbim zorda bırakmasın bizi ..

Amin inşaaallah. Sağolasn seninde tedavin hayrlı olsun hayrlı sonuclar alalım inşaallah. Tüp bebek fiyatın nekadar acabaa tedavi gördüğün yerde. Ameliyatta pahalıymış tabi daha düşük beklemiyordum çok şaşırdığım söylenemez. Maddi manevi sarılıyoruz rabbim bu emeklerimizin karsılıgını mükafatını versin inşaallah yüzümüzü güldürsün ama ben inanıyorum belki fazla umut baglı yorum ama güçlü bir yapım var dogrusu yinede öyle söylemek istemiyorum ama Tüpler alınınca sanki olacakmış ilk denemede hemencecik gğzek sonuc alıcakmş sımsıkı gibi inanıyorum tabi kalbimin köşesinden geçiyor Ya olmazsa diye ama rabbimn ol derolur umudum fazla sadece bunu söylemekten istiyorum çnkü hidrosalpenks ameliuayı olup tüp bebek deneyen kişilerin arastırdım yarısı 2 denemeds yarısı ilk deneme hamile kalmış sanada umut olsun sadece amlyttan sonra bir iki dinlenip sojrasjnda transferi öneriyolae sadece. Bende doktorumla transferi konusmadım ama öyle söylemişti birkere Kasım gibi düşünüyorum diye hayrlısı olsun ikimizinde hakknda canım inşaallah

Insallh ...Biz sadece sebebleri yerine getiriyoruz . Rabbim ol dediğinde olacak sadece buna inanıyorum ... O bizi zorda bırakmasın canim, imtihanımizi uzun eylemesin kolaylaştırsın...

Ayyyy ne strecli surecler ya
transferin 7 gunu beta ; 136
9.gun ; 260
11.gun ; 444

2 kati artis yok cok canm skiliyo yaa normal ilerleyis olur mu
Bence güzel, artış çok da az değil tam 2 katı değilse de. Tabi doktor bilir ama bi yerde iki kat değil de %60 artışı sağlıklı kabul ediyorlarmış diye okumuştum. Canını sıkma, pozitif sonucun tadını çıkar bir de doktora danış Bize de dua et, transferimin 5.günü bugün heyecanla sonuç bekliyorum

Insallah canimm benim stresli surec edoyorum etmem mi insallah en kosa zanda senden de guzel haber aliriz

Insallah canimm benim stresli surec edoyorum etmem mi insallah en kosa zanda senden de guzel haber aliriz
Söylemesi kolay değil mi, ben de senin durumda olsam ben de sıkıntı yapardım :) Zaten tüp bebeğe kadar geldiysek çok sıkıntı yaşamışızdır. İnsan endişelenir doğal olarak.. ben de mesela şimdi niye hiç bir belirtim yok diye sıkılıyorum

Öerhaba arkadaslar bugün doktor kontrolum vardı iğnelerim yine uzatıldı doktor dogru vurmadıgmdan süphelenşyor iki oldu hemşireye anlattm gösterdim nasl yaptgmındogru dedi ama anşamadm niye oyle oldugunu

Sizlerle önemli birşey sorucam bilginiz varsa lütfen bana yardımcı olun. Eşimin sperm testi sonucu cıktı bugün. ILERI HAREKETLİLİK diye birşeyde sıkıntı çıktı doktor vitamin verdi ve sigarayı azalt dedi ama eşim fiyatı yüzüneen almak istemiyor sperm sayısı iyi ne gerek varki buna diyo Bende sizer danışmak istedim sonuclaeı yazayım bir bakın anlayan varsa lütfenA-A- ileri doğru hızlı hareketli :2
B-yavas dogrusal olmayan haretli :34
C-Yerinde hareketli 7
D hareketsiz 57
Yandaki referans değerlerinden ise tam yannda >%32(a+b) yazıyor anlamadık bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…