- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Nasıl yapicam bilmiyorum ya çok korkuyorumKiz saka maka yakinda test yapcan :)
Olmustur olmustur sende oyle hissediyom ben olacak, sen de diyeceksin hic belirti yasamamistim hic hissetmemistim megerse hamileymisim diyeceksin :)Nasıl yapicam bilmiyorum ya çok korkuyorumhiç oldu gibi gelmiyo
Allah'ım nerde o günler :) senin tarih değişmiş doğum gününde güzel haberi alicaksn desene :)Olmustur olmustur sende oyle hissediyom ben olacak, sen de diyeceksin hic belirti yasamamistim hic hissetmemistim megerse hamileymisim diyeceksin :)
Merhaba benim için de planlanan tedavi bu şekilde. .. yumurta toplama gerçekleşti kaliteli embriyolar donduruldu . Bir tüpte Hidrosalpenks ve polip nedeniyle ameliyat olacağım ins . Sonrasında dondurulmuslarla transfer .. inşallah bizim için hayırlı yüzümüzü güldürecek olumlu haberler alırızMerhabalar canım bende tedaviye yeni basladım bende hidrosalpenks var iki tüoümde alınacak ama öncesnde yumurta toplanıp dondurulck sonra amlyt olucsm sonra dinlenicem 8.günüm bugün iğneden yarın kontrolm var. İğne cok acıtmıyor küçücük ucu var zaten etini sıkarak yapıyorsun korkma insan knedine kıyamaz ben evde yalnız oldugumdan kendşm vurmak zorundaydım ilk gün bile eşim sen vurki alış yarın ben işte olucsm dedi vurdum ve hala kendşm vuruyorum alıştım suan korkacak bişey yok yani onu söylemek istedim :) hakkınızda hayrlısı olsun hepimizn
Kaçıncı gün embriyosu acaba dondurulanlar ?Kızlar günaydın hastaneyi aradım şimdi kaç tane dondurulmusum var diye 6 taneymis. 25 taneden 6 kaldi
Merhaba canım ilk defa kendim gibi birini gördüm burda yani gidişat tedavi ilerleyişi olarak yalnız değilmişim dedim şuan şaşırdım. Birde suan duygysallık vardı üstümde senin yazını görmek yalnız olmadıgımı düşündürdü suan.. Rabbimn yardımccımız olsun hepimizin tüzümüzü güldğrsün dualarımızı kabul etsin inşaallah. Kaçtsne dondurulmuşun var acabaa canjm Diğerr tüpün sağlam mı. AcabaMerhaba benim için de planlanan tedavi bu şekilde. .. yumurta toplama gerçekleşti kaliteli embriyolar donduruldu . Bir tüpte Hidrosalpenks ve polip nedeniyle ameliyat olacağım ins . Sonrasında dondurulmuslarla transfer .. inşallah bizim için hayırlı yüzümüzü güldürecek olumlu haberler alırız
Diğer tüpte sıkıntı yokmuş canim şükür .. 2 tane dondurulmuş var . Polip ve hidrosalpenks tutunmayı engelleyebilir düşüncesiyle transfer ertelendi, yumurta toplama işlemi ise rezervlere zarar verir düşüncesiyle ameliyat öncesi yapıldı.Merhaba canım ilk defa kendim gibi birini gördüm burda yani gidişat tedavi ilerleyişi olarak yalnız değilmişim dedim şuan şaşırdım. Birde suan duygysallık vardı üstümde senin yazını görmek yalnız olmadıgımı düşündürdü suan.. Rabbimn yardımccımız olsun hepimizin tüzümüzü güldğrsün dualarımızı kabul etsin inşaallah. Kaçtsne dondurulmuşun var acabaa canjm Diğerr tüpün sağlam mı. Acaba
benim iki tüoümdede aynı sorun var canım ikiside alıncak yalnız daha yumurta toplama olmadı yarın kontrolm var tekrsr bakalım enson perşembe günü 13.5 ti en büyüğü üstüne 2gğn daha iğne kullandım. Heralde yakındır yumurta toplamam. Benimde dondıruşcsk önc sonra ameliyatımnezaman olcak blmiyorm ama transferiniz Kasım gibi düşünüyorum dedi doktor üzüldüm çok geç diye ama olsunyeterki tutsun sabrederim. Senin ameliyatı nezaman canım amlytran nekadar sonra transfer in düşünülüyor birde amlyt ücretin nekadar konustunuz mu ben her defasındaunutuyrm sormayı :)Diğer tüpte sıkıntı yokmuş canim şükür .. 2 tane dondurulmuş var . Polip ve hidrosalpenks tutunmayı engelleyebilir düşüncesiyle transfer ertelendi, yumurta toplama işlemi ise rezervlere zarar verir düşüncesiyle ameliyat öncesi yapıldı.
Hayirli olsun tedavin. Hayirli olumlu sonuclar aliriz cumleten ins .Transferin zamanini konuşmadık hiç .. ameliyattan sonra belirlenecek duruma göre... Bu ayın sonunda ameliyat ins... 3.500 - 4000 arası olacak ücret. Laparoskopi ve histereskopi palnlaniyor . Bakalim basınımızda ne varsa onu yaşayacağız . Olanda hayır vardır . Rabbim zorda bırakmasın bizi ..benim iki tüoümdede aynı sorun var canım ikiside alıncak yalnız daha yumurta toplama olmadı yarın kontrolm var tekrsr bakalım enson perşembe günü 13.5 ti en büyüğü üstüne 2gğn daha iğne kullandım. Heralde yakındır yumurta toplamam. Benimde dondıruşcsk önc sonra ameliyatımnezaman olcak blmiyorm ama transferiniz Kasım gibi düşünüyorum dedi doktor üzüldüm çok geç diye ama olsunyeterki tutsun sabrederim. Senin ameliyatı nezaman canım amlytran nekadar sonra transfer in düşünülüyor birde amlyt ücretin nekadar konustunuz mu ben her defasındaunutuyrm sormayı :)
Amin inşaaallah. Sağolasn seninde tedavin hayrlı olsun hayrlı sonuclar alalım inşaallah. Tüp bebek fiyatın nekadar acabaa tedavi gördüğün yerde. Ameliyatta pahalıymış tabi daha düşük beklemiyordum çok şaşırdığım söylenemez. Maddi manevi sarılıyoruz rabbim bu emeklerimizin karsılıgını mükafatını versin inşaallah yüzümüzü güldürsün ama ben inanıyorum belki fazla umut baglı yorum ama güçlü bir yapım var dogrusu yinede öyle söylemek istemiyorum ama Tüpler alınınca sanki olacakmış ilk denemede hemencecik gğzek sonuc alıcakmş sımsıkı gibi inanıyorum tabi kalbimin köşesinden geçiyor Ya olmazsa diye ama rabbimn ol derolur umudum fazla sadece bunu söylemekten istiyorum çnkü hidrosalpenks ameliuayı olup tüp bebek deneyen kişilerin arastırdım yarısı 2 denemeds yarısı ilk deneme hamile kalmış sanada umut olsun sadece amlyttan sonra bir iki dinlenip sojrasjnda transferi öneriyolae sadece. Bende doktorumla transferi konusmadım ama öyle söylemişti birkere Kasım gibi düşünüyorum diye hayrlısı olsun ikimizinde hakknda canım inşaallahHayirli olsun tedavin. Hayirli olumlu sonuclar aliriz cumleten ins .Transferin zamanini konuşmadık hiç .. ameliyattan sonra belirlenecek duruma göre... Bu ayın sonunda ameliyat ins... 3.500 - 4000 arası olacak ücret. Laparoskopi ve histereskopi palnlaniyor . Bakalim basınımızda ne varsa onu yaşayacağız . Olanda hayır vardır . Rabbim zorda bırakmasın bizi ..
Insallh ...Biz sadece sebebleri yerine getiriyoruz . Rabbim ol dediğinde olacak sadece buna inanıyorum ... O bizi zorda bırakmasın canim, imtihanımizi uzun eylemesin kolaylaştırsın...Amin inşaaallah. Sağolasn seninde tedavin hayrlı olsun hayrlı sonuclar alalım inşaallah. Tüp bebek fiyatın nekadar acabaa tedavi gördüğün yerde. Ameliyatta pahalıymış tabi daha düşük beklemiyordum çok şaşırdığım söylenemez. Maddi manevi sarılıyoruz rabbim bu emeklerimizin karsılıgını mükafatını versin inşaallah yüzümüzü güldürsün ama ben inanıyorum belki fazla umut baglı yorum ama güçlü bir yapım var dogrusu yinede öyle söylemek istemiyorum ama Tüpler alınınca sanki olacakmış ilk denemede hemencecik gğzek sonuc alıcakmş sımsıkı gibi inanıyorum tabi kalbimin köşesinden geçiyor Ya olmazsa diye ama rabbimn ol derolur umudum fazla sadece bunu söylemekten istiyorum çnkü hidrosalpenks ameliuayı olup tüp bebek deneyen kişilerin arastırdım yarısı 2 denemeds yarısı ilk deneme hamile kalmış sanada umut olsun sadece amlyttan sonra bir iki dinlenip sojrasjnda transferi öneriyolae sadece. Bende doktorumla transferi konusmadım ama öyle söylemişti birkere Kasım gibi düşünüyorum diye hayrlısı olsun ikimizinde hakknda canım inşaallah
Evet bu ilk denemem olcak ama 7 yıldır bekliyoruz inşallah Allah im elimizi boş çevirmezBen de çarşamba opu pazartesi transfer olmuştum :) maşallah embriyo sayın da gayet güzel inşallah hepsi 5.gune kadar gider ilk denemen mi
Hepsi 5. Gün canimKaçıncı gün embriyosu acaba dondurulanlar ?
Bence güzel, artış çok da az değil tam 2 katı değilse de. Tabi doktor bilir ama bi yerde iki kat değil de %60 artışı sağlıklı kabul ediyorlarmış diye okumuştum. Canını sıkma, pozitif sonucun tadını çıkar bir de doktora danışAyyyy ne strecli surecler ya
transferin 7 gunu beta ; 136
9.gun ; 260
11.gun ; 444
2 kati artis yok cok canm skiliyo yaa normal ilerleyis olur mu
Insallah canimm benim stresli surec edoyorum etmem mi insallah en kosa zanda senden de guzel haber alirizBence güzel, artış çok da az değil tam 2 katı değilse de. Tabi doktor bilir ama bi yerde iki kat değil de %60 artışı sağlıklı kabul ediyorlarmış diye okumuştum. Canını sıkma, pozitif sonucun tadını çıkar bir de doktora danışBize de dua et, transferimin 5.günü bugün heyecanla sonuç bekliyorum
Söylemesi kolay değil mi, ben de senin durumda olsam ben de sıkıntı yapardım :) Zaten tüp bebeğe kadar geldiysek çok sıkıntı yaşamışızdır. İnsan endişelenir doğal olarak.. ben de mesela şimdi niye hiç bir belirtim yok diye sıkılıyorumInsallah canimm benim stresli surec edoyorum etmem mi insallah en kosa zanda senden de guzel haber aliriz