Teşekkürler canım , embriyolar dinlencek benim , 1 ay sonra transfer.
Hastaneye gittiğinde bayılırsan hemşire bayıltmak zorunda kalmaz işte :) şaka kız diyom ya ben aşırı gergindim , narkozu verdiler saniyeler içinde uyudum uyandığında odada oluyorsun herşey bitmiş oluyor :) kuş gibi oluyorsun
Ya ben sana komik bişey anlatayım mı :) gülmeyeceksen :) şimdi benim opu cumartesi oldu tamam mı mı , ben uzun zamandır aşamaları okuyom burda nasıl oluyor ne oluyor , ama buna rağmen gerildim cuma akşamı iyice artık tavan yaptı, neyse cumartesi geldi çattı uyutuldum opu oldu , odadayım ağrı kesici yapıldı, dinlendim eşimle yola çıktık eve geldik 3 gün geçmiş, benim kafada birden bi ışık yandı :) len dedim bunlar yumurtaları incecik uzun bi katater mi bişey var onla çekiyorlar yumurtaları ya dedim, artık nasıl bi kafaysa bunu bilmeme rağmen ben kaç gündür nasıl bi moddaydım biliyormusun opu öncesi de dahil kafamda şu vardı, bunlar neden uyutuyor çünkü çok acıyor ee doğru o yumurtaları ordan almak için orayı iyice açıyorlardır düşünsene doktorun eli sığmalı elini içine sokacak yumurtayı alacak falan
orasını diyom iyice açıyorlardır allahım sonrasında günlerce aprıyordur orası diye psikolojikmen rahat oturup kalkmıyordum kaç gündür, dün akşam birden aydınlanma yaşadım len dedim yumurta mercimek kadar bişeydir ve çubukla çekiyorlar, orayı ayırdıkları falan yok :) ben opudan sonra wc ye falan gittiğimde oramı merak ettim ama hiç bakmadım biliyon mu , ya dedim ağzı yüzü dağıldıysa psikolojim bozulursa diye
3 yılım dolmadı rapor şartlarını da taşımıyoruz, özelde yaptırıyoruz biz