Benmde öyle oluyo Bi damla falan ıslanıhoe vurduğum böyle oladardan bişey olmaz bence ya sıkıntı yapma bnce benm de oluyo ama yani eger bişey oluyosa da yandım :), :)Merhaba bende kendim buruyorum da iğneyi çıkardıktan sonra dışarı çıkıyor bira sıkıntı olurmu ki tedirgin oluyorum
Yok daha erken sanırım zaten belirti için. İlk baştaki süper umutlu halim gitti, biraz endişe başladı sanki sonuca yaklaştıkça.. İnşallah tutunuyorlardır. 5. Gün tutunuyormuş Blast embriyolar, yarına kadar olan olacak yani.. Olmazsa da kısmet artık.. Sen ne alemdesin, yatmaya devam mı?Transferin 4. Gününe geldik :) var mı sen de belirti ya da herhangi bişey ne durumdasin
Bana transferden hemen sonra embriyolig bugün bile tutunmaya başlayabilir o yüzden ani hareket falan yapma demişti bu nasıl tıp ya herkes farklı bişey soyluyo :) bende de hiç bişey yok kuzu sadece akşamları ayaklarım çok üşüyo neden bilmiyorum. Ne ağrı ne batma hiç bişey yok pazartesi baktiricam ben kanda sen dusunuyo musun baktırmayi. Artık pek yatmıyorm ya günlük hayatima döndüm sayilirYok daha erken sanırım zaten belirti için. İlk baştaki süper umutlu halim gitti, biraz endişe başladı sanki sonuca yaklaştıkça.. İnşallah tutunuyorlardır. 5. Gün tutunuyormuş Blast embriyolar, yarına kadar olan olacak yani.. Olmazsa da kısmet artık.. Sen ne alemdesin, yatmaya devam mı?
Allah Allah hemen ilk gün tutunur muymuşBana transferden hemen sonra embriyolig bugün bile tutunmaya başlayabilir o yüzden ani hareket falan yapma demişti bu nasıl tıp ya herkes farklı bişey soyluyo :) bende de hiç bişey yok kuzu sadece akşamları ayaklarım çok üşüyo neden bilmiyorum. Ne ağrı ne batma hiç bişey yok pazartesi baktiricam ben kanda sen dusunuyo musun baktırmayi. Artık pek yatmıyorm ya günlük hayatima döndüm sayilir
Ben Çarşamba baktırmayı düşünüyorum, pazartesi erken değil mi? 7.günden itibaren kanda dolaşmaya başlar hcg hormonu deniyor ama.. hatta doktoru dinlesem de cumayı mı beklesem diyorum. Cesaretim kırılıyor zaman geçtikçe, böyle hiç değilse umut var. Olmadığını görmek çok üzer haliyle, inşallah üzülmeyiz :)Bana transferden hemen sonra embriyolig bugün bile tutunmaya başlayabilir o yüzden ani hareket falan yapma demişti bu nasıl tıp ya herkes farklı bişey soyluyo :) bende de hiç bişey yok kuzu sadece akşamları ayaklarım çok üşüyo neden bilmiyorum. Ne ağrı ne batma hiç bişey yok pazartesi baktiricam ben kanda sen dusunuyo musun baktırmayi. Artık pek yatmıyorm ya günlük hayatima döndüm sayilir
Merhabalar canım bende tedaviye yeni basladım bende hidrosalpenks var iki tüoümde alınacak ama öncesnde yumurta toplanıp dondurulck sonra amlyt olucsm sonra dinlenicem 8.günüm bugün iğneden yarın kontrolm var. İğne cok acıtmıyor küçücük ucu var zaten etini sıkarak yapıyorsun korkma insan knedine kıyamaz ben evde yalnız oldugumdan kendşm vurmak zorundaydım ilk gün bile eşim sen vurki alış yarın ben işte olucsm dedi vurdum ve hala kendşm vuruyorum alıştım suan korkacak bişey yok yani onu söylemek istedim :) hakkınızda hayrlısı olsun hepimizn
Aynen ben de öyleyim müthiş bı tedirginlik umutsuzluk var 7. Gün baktiranlarda çıkmış genelde tabi varsa ben de şu an baktiricam diyorum ama o gün cesaret edebilir miyim bilmiyorimBen Çarşamba baktırmayı düşünüyorum, pazartesi erken değil mi? 7.günden itibaren kanda dolaşmaya başlar hcg hormonu deniyor ama.. hatta doktoru dinlesem de cumayı mı beklesem diyorum. Cesaretim kırılıyor zaman geçtikçe, böyle hiç değilse umut var. Olmadığını görmek çok üzer haliyle, inşallah üzülmeyiz :)
Merhaba arkadaşlar bi kaç gün önce size yazmıştım transfer bekliyorum adet olamadım die. Hala da olamamıştım bugün doktora gittim kontrole bi sorun mu var diye vee hamileyimmmmmm. Üstelik iki tüpümde tıkalıydı doktor bile şok oldu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin Allahım mucize verdi bana inşallah hepiniz de bi gün bu sonucu alırsınız. Sakın pes etmeyin
Ay ne guzl ya Rabbim emeginin karşılığını vermiş çok şükür darısı başımıza insallah ben de bugün hsg cekildim önümüzdeki ay transfer olucam hayirlisi.Allahim kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bi kaç gün önce size yazmıştım transfer bekliyorum adet olamadım die. Hala da olamamıştım bugün doktora gittim kontrole bi sorun mu var diye vee hamileyimmmmmm. Üstelik iki tüpümde tıkalıydı doktor bile şok oldu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin Allahım mucize verdi bana inşallah hepiniz de bi gün bu sonucu alırsınız. Sakın pes etmeyin
. İki embriyo transfer edildi cnm ins simsiki tutunurlarHadi bakalım son aşamaya geldin meleklerini alacaksın :) iki embriyo mu transfer edilecek
Ya süper haber canım Allah saglikla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim boyle hikayeler çok hoşuma gidiyor ben de tüp bebek tedavisine başlayınca bı de kendiliğinden kaliyomusum bu ay diye düşündüm ama olmadı tabi :)Merhaba arkadaşlar bi kaç gün önce size yazmıştım transfer bekliyorum adet olamadım die. Hala da olamamıştım bugün doktora gittim kontrole bi sorun mu var diye vee hamileyimmmmmm. Üstelik iki tüpümde tıkalıydı doktor bile şok oldu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin Allahım mucize verdi bana inşallah hepiniz de bi gün bu sonucu alırsınız. Sakın pes etmeyin
Annelerinden hiç ayrılmazlar inşallah :) kaçıncı gün embriyosuydu. İki embriyo transfer edildi cnm ins simsiki tutunurlar
. Cok sagol cnm Vok mutlu vede neseliyim hep olumluyum ins meleklerim bna simsiki tutunurlar ve hic birakmazlar guzel hber veririm insAllah yardımcın olsun bebeklerini al ve onlara sıkıca sarıl onlar için mutlu neşeli ol rabbim sizi ayırmasın güzel haberler ver bizlere canım
. Amin cnm ins birakmazkar evlatlarım bnmAnnelerinden hiç ayrılmazlar inşallah :) kaçıncı gün embriyosuydu
Ben de çarşamba opu pazartesi transfer olmuştum :) maşallah embriyo sayın da gayet güzel inşallah hepsi 5.gune kadar gider ilk denemen miMerhaba hanımlar bende çarşamba opu oldum transfer günümü bekliyorum pazartesi sanırım transfer olacak yarın arayacaklar 15 embriyo var bugunluk pazartesiye kadar sağlam ne kadar kalacak bakalim Allah im hepinizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda bekleyen herkes yavrusunu kucağına alır
Kiz saka maka yakinda test yapcan :)Ben de çarşamba opu pazartesi transfer olmuştum :) maşallah embriyo sayın da gayet güzel inşallah hepsi 5.gune kadar gider ilk denemen mi
Insallah hayirli sonuclar alirsiniz,Merhaba hanımlar bende çarşamba opu oldum transfer günümü bekliyorum pazartesi sanırım transfer olacak yarın arayacaklar 15 embriyo var bugunluk pazartesiye kadar sağlam ne kadar kalacak bakalim Allah im hepinizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda bekleyen herkes yavrusunu kucağına alır