Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Vermeme gibi bir luksu yok aslinda ama . klinigi arasan canim ben bilgi alamiyorum bu nasil is felan desen
ama ben özelıne gıtmemıstım unıversıtede olmustum. ve bana ılk görusmelrımızde burda yapmamla özelımde veya ızmır deyapmam arasında hıcbır fark olmaz dedı

ama ben özelıne gıtmemıstım unıversıtede olmustum. ve bana ılk görusmelrımızde burda yapmamla özelımde veya ızmır deyapmam arasında hıcbır fark olmaz dedı
Bende samsun omu de fakultede yaptirdim ozelinde ama ulasoyorum doktora fakulteyi araryip tup bebek bolumundeki sekterlere ulas ayri bir tup bebek bolumi vaedir muhtemelen

Opudan ben de çok korkuyordum ama hiç haberim bile olmadı , ayıldıktan sonra ağrı kesici iğne yaptılar tamamdır, çok şükür ne ağrı çektim ne sızı . Cumartesi günü oldu benim opu, ilk deneyimimdi. Sırada transfer var
Senin tedavin de güzel geçer inşallah bi sürü yumurtan olsun , ben antalyadayım canım

Merhaba canim hic korkmaz baygin oliyosun zaten kalkdiginda cok hafif sancin oliyo oda seni kasmiyo yani icini ferah tut.transferdede bise yok ama ben opuden degilde sonra kalcadan vurundugum progestan ignelerden mafolmistum ve halada devam ediyorum Arrik.hissislesrim diyebilir /Rabbim.gonlune gore versin canim benim

hayırlı olsun transferin ne zaman
ben opu için hastaneye gittiğimde bayılırsam falan diye korkuyorum:)
ya da ayılamazsam falan diye

Bazı arkadaslar opüden sonra çok ağrı çekiyormuş bu da korkutu beni

inş bebeğin gelir hersey güzel sonuclanır

özelde mi yaptırdın devlet mi seninki?

işte beni o bayılana kadar olan an çok düşündürüyor
progestan iğne ne için?

Bende samsun omu de fakultede yaptirdim ozelinde ama ulasoyorum doktora fakulteyi araryip tup bebek bolumundeki sekterlere ulas ayri bir tup bebek bolumi vaedir muhtemelen
yapan dr prof. du tıp ıcınde ucretlı bakıolarya on
Evet canım maalesef negatif oldu benim ben çok hasta oldum ne doğru dürüst beslendim ne de hareket bütün gün yataktaydım sürekli bir hapşırık öksürük fenaydı benim ki.
negatıf sonuc sonrası görustunuzmu dr la

yapan dr prof. du tıp ıcınde ucretlı bakıolarya on

negatıf sonuc sonrası görustunuzmu dr la
Evet görüştüm o da şaşkın hastalığın etkileyip etkilemeyeceğini sordum . Kanıtlanmış birşey yok ama sonuçta bağışıklık biraz zayıfladığı için etkilemişte olabilir dedi . Dinlenmemi önerdi 4 ay kadar bekleyeceğiz . Dondurulmuşum 3 tane kaldı onları transfer edecek. Bu arada histereskopi yapabiliriz dedi.

bızımkı şaşkın maşkın deıldı. transfer oldugum gun ggayet guzel demıstı. olumsuz haberı verdıgımde uzuldum falan dıe msj attıydı. gıttıgımızzde öle bı durum yoktu. hanı transfer guzel gectı ıdı ama falan demedı

Amiiiin insallahh yok canm ya arada ara afedersiniz lavaboda sildigim zaman geliyo sen hamissin ne zamana devam etmisti canim
Benimde kahverengi başladı bikaçgün dün baya bi kırmızı geldi korktum düşük mü diye kan verdim hemen hormonlar artıyor düzenli çok şükür. meğersem kan sulandırıcılar yapıyomuş kes dedi doktorum zaten bana hiç bakmadan verdi sulandırıcıları. Ama kanama geçince dvam edilecek yine. Yerleşme kanaması erken başladı baya. Birde 2 günden fazla sürmezmiş ama bakalım kafamı çok krıştırıyor kanama olması dua edin.

Kotu dusunme canim insallah benim de 5. Gun basladi kahve kahve arada devam edoyo bende kestim kan sulandiricilari insallah bise cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…