Canim 3.gun embriyosu gec yansiyo kan mi yaptirdin idrar mi.. Hemen caninj skma daha erken olabilirKizlar ben test yaptim demin 3.fun embriyosu ve 8.gun hicbirsey cikmadi malwsef cok kotuyum Rabbim ins birgun bebisi olmayanlara nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 3.gun embriyosu gec yansiyo kan mi yaptirdin idrar mi.. Hemen caninj skma daha erken olabilirKizlar ben test yaptim demin 3.fun embriyosu ve 8.gun hicbirsey cikmadi malwsef cok kotuyum Rabbim ins birgun bebisi olmayanlara nasip eder
Idrarda baktim cnm vala cok kotu oldum Rabbim yuzumuzu guldursun insCanim 3.gun embriyosu gec yansiyo kan mi yaptirdin idrar mi.. Hemen caninj skma daha erken olabilir
Canim daha erken inan bana guzel olcak stres yapip minisini uzmee 3.gun embriyosu kanada gec yansiyo idrardami cikcak biraz daha sabretIdrarda baktim cnm vala cok kotu oldum Rabbim yuzumuzu guldursun ins
Okadar kalitesizse nasil 6.gune kadar gitmis ki canim bi tamamen kendi vercegin karar ne dir ki6.güne kadar giden embriyolar ... ancak kalitesiz , hucre sayisi cok az gelisimi yok denecek seviyede ... bu embriyolarla devam edilmeli mi?
Ins cnmCanim daha erken inan bana guzel olcak stres yapip minisini uzmee 3.gun embriyosu kanada gec yansiyo idrardami cikcak biraz daha sabret
Cnm bnm bi yakinim oldu ordan bebegi oldu bnde yazildim temmuzda asilama dediler ama bn tup bebek oldum disarda zaten tutmadi onlar bakip asilama dedi temmuzda kismetsemerhabalar
ben de 28 mayısta tedavi için uludağ üniversitesine başlayacağım
38 yasında, 5 senelik evliyim
eşimde sperm hareket azlığı ve morfoloji sorunu var, bende de hafif pco oldugunu söylediler
gecen yaz iki olumsuz asılamam oldu
ilk tüp denemem olacak opüden çok korkuyorum
uludağda tüp bebek yaptıranlar var mı aranızda bu arada?
Benimde 5 gunu baslado canim korkma insallah minisin yerlesiyodur insallahh
Canım daha erken ama moral bozmak yok 3. Gün embriyosu anca geçer kana. can sıkmak yok bebisler üzülür sonra :)Kizlar ben test yaptim demin 3.fun embriyosu ve 8.gun hicbirsey cikmadi malwsef cok kotuyum Rabbim ins birgun bebisi olmayanlara nasip eder
Fakültede tüp mü oldu tuttu ?Cnm bnm bi yakinim oldu ordan bebegi oldu bnde yazildim temmuzda asilama dediler ama bn tup bebek oldum disarda zaten tutmadi onlar bakip asilama dedi temmuzda kismetse
Teşekkürler canım , embriyolar dinlencek benim , 1 ay sonra transfer.hayırlı olsun transferin ne zaman
ben opu için hastaneye gittiğimde bayılırsam falan diye korkuyorum:)
ya da ayılamazsam falan diye
Bazı arkadaslar opüden sonra çok ağrı çekiyormuş bu da korkutu beni
inş bebeğin gelir hersey güzel sonuclanır
özelde mi yaptırdın devlet mi seninki?
İsrarda hemen çıkmayabilir dont panik canım , yarın kan testi yaptır ve güzel sonucu öğren inşallahKizlar ben test yaptim demin 3.fun embriyosu ve 8.gun hicbirsey cikmadi malwsef cok kotuyum Rabbim ins birgun bebisi olmayanlara nasip eder
Doktora sormak lazım , tüp bebek doktorunaKIzlar mr cekinmenin bir sakincası olur mu tedavi başlangıcında.
Mr dan korkmuyon , opudan korkuyon :)KIzlar mr cekinmenin bir sakincası olur mu tedavi başlangıcında.
İsrarda hemen çıkmayabilir dont panik canım , yarın kan testi yaptır ve güzel sonucu öğren inşallah
Ins oyledir cnmCanım daha erken ama moral bozmak yok 3. Gün embriyosu anca geçer kana. can sıkmak yok bebisler üzülür sonra :)
Kaçıncı gün yapıyorlar peki , sen de onlar yapana kadar idrar testleri yap evde . Bu arada hangi dil konuşuyorsunuz orda doktora derdini nasıl anlatıyorsun kız :)Cnm bu yurt disindaki doktorlar gunu gelmeden test yapmiyorlar cok sinir vozucu bazi seyler buurada turkiyede acile git hemen yaptir ama burda yok iyle birsey mecbur gunu geklicem oda evde yapicam test iki gun sonra tekrar yapicam eger neggatifaw kagit cerdiler iki gun daha icicem ilaclari ce hasta olmayi veklicem
İnşaallah canım. Ama tamamen kesince de düşük yaşayanlar var bikaç güne başlamak lazım kan sulandırıcılara. Senin değerler nasıl progesteron iğneye başladın mıKotu dusunme canim insallah benim de 5. Gun basladi kahve kahve arada devam edoyo bende kestim kan sulandiricilari insallah bise cikmaz