Benimde bu ay dinlendirdi rahmi işte kontrolde karar vereCek doktor transfer bu olacak mı yoksa diğer aya mı kalacakAmin inşallah , benim sizden 11 gün sonra toplanmış ben de beklemedeyim şuan :) benim toplamadan sonra 1 ay rahim dinlendirme yapıyor gittiğim merkez sizde de mi öyle diye merak ettim,
Selamlar, bu bekleyişin sonu güzel olur inşallah :) benim de pazartesi transfer oldu, daha 2.günüm yani..Ben de günde 1 folik asit,1 coraspirin,3estrofem,2crinone jel ve haftada bir de prednol iğne kullanıyorum ilaç olarak..Onun dışında protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum. Ananas da almayı unuttuk onu da alacam bugün günde 2 dilim falan öneriyorlar. Ama doktorum yatmayı önermediği için yatmıyorum, evde dinleniyorum. Oturuyorum arada turluyorum, canım isterse uzanıyorum. Doktorun ne tavsiye ettiyse sen ona uy elbet ama arada hafif 5-10 dk yürümeyi ihmal etme bence. Rahime kan gitmesi lazım ki minnoşlar beslensin
Kizlar merhaba bende transferin 5.gunundeyim iki embriyo dondurulmus transfer edildi ama hic bir belirti hissetmiyorum sadece arada cok hafif bel agrisi oda yok denecek kadar bole olan varmi sadece su mubarek gunde rabbime siginiyorum
Test gunu bekleyenler hangi ilaclari kullaniyonuz ve nasil
Bn gunde bir folik ve coraspirin prednol ve kan sulandirici igne ..sabah aksam estorfem iki tane ve crinone jel kullaniyorum ikigunde bir bant
Sizlerdemi bu ilaclardan bu sekilde kullaniyosunuz acaba
Ve bu gunlerde ozel olarak yediginuz bisey filan varmi bn uzaniyorum arada balkonda oturuyorum yemege kalkiyom wc ye filn cok hareket etmiyorum sizler ne yapiyosunuz bu surecte
Bişeyi yapıyor olmayınca lab kötüydü zaten mi diyor , valla bu doktorlar hemşireler ne kadar rahat, bizim için en ufak bişeyin bile umut olduğunu anlamıyorlar heralde. Başka seçeneğin varsa ileriki süreçte oraya gitme bari hatta farklı şehre git oraya gitme sinir oldum yaaynen ama ıste dr un lab kötu demesı bennı çok etkıledı
hele ben doktora yazasım var hatta ""Dr bey merhaba dun bahsettiginz laboratuvar konusuna cok taktim ben. Biz suan tekrar baslamadan once bu embriyolarin durumunu ogrenebilirmiyiz. Boyle bi sansimiz varmi""Bişeyi yapıyor olmayınca lab kötüydü zaten mi diyor , valla bu doktorlar hemşireler ne kadar rahat, bizim için en ufak bişeyin bile umut olduğunu anlamıyorlar heralde. Başka seçeneğin varsa ileriki süreçte oraya gitme bari hatta farklı şehre git oraya gitme sinir oldum ya
Çok kibar bi mesaj olur :) lab kötüydü diyen insan embriyonun durumuna hakim midir acabahele ben doktora yazasım var hatta ""Dr bey merhaba dun bahsettiginz laboratuvar konusuna cok taktim ben. Biz suan tekrar baslamadan once bu embriyolarin durumunu ogrenebilirmiyiz. Boyle bi sansimiz varmi""
Canım Günaydın
Ben de transfer olduktan sonra böyleydim . Doktorunu bilgilendir canım .
Geçmiş olsun canım , inşşallah hayırlı bişeylere işarettir :)Gunaydin kizlar dun gece acayip sekilde rahaysizlandim butun vucudum alev alev yandi heryerim agridi aglama noktasina hrldim artik sonra kendiligimdwn uyumusum inleye inleye bugunde kasigim agriyor 8.gunumdeyom dundw bugun sabahta ilk kalktigomda adet agrisi givi oluyor sonra gwciyor boyle olan varmi merak ettim ve cok halsizim
Geçmiş olsun canım , inşşallah hayırlı bişeylere işarettir :)
evet 5 tane embrıyom vardı. onlara bakaçagz kacı yasıo falan dedı muhtemelen 2 3 u ıyıdır dedıÇok kibar bi mesaj olur :) lab kötüydü diyen insan embriyonun durumuna hakim midir acaba
Orda dondurulmuş embriyonuz kalmış mıydı? Başka yerde devam etcek olsan onlar ordan nasıl alınıyor acaba ?
Ama embriyoların durumu ile ilgili bilgi sor sen cevaplayabilmek onların yeteneğine bilgisine kalmış çok sinir bozucu ya valla
Gecmisvolsun canim ya dikkat et kendineGunaydin kizlar dun gece acayip sekilde rahaysizlandim butun vucudum alev alev yandi heryerim agridi aglama noktasina hrldim artik sonra kendiligimdwn uyumusum inleye inleye bugunde kasigim agriyor 8.gunumdeyom dundw bugun sabahta ilk kalktigomda adet agrisi givi oluyor sonra gwciyor boyle olan varmi merak ettim ve cok halsizim
yolladım mesajı bakalım ne dıyecek belkı hıc cvp vermezevet 5 tane embrıyom vardı. onlara bakaçagz kacı yasıo falan dedı muhtemelen 2 3 u ıyıdır dedı
Cok cok tesekkur ederim ediyorum inan ki etmem mi bu surec maddi manevi cok yipratici Rabbim.hic birimizin emegini bosa cikarmasin son transferon olsun minislerin tutunsun sana ski ski insallahhh
Cok sacma sen okadar aci cekiyosun biraz tepkini belli etsen canim oyle sey mi olur ya dalga gecer gibiyolladım mesajı bakalım ne dıyecek belkı hıc cvp vermez
bakalım ne dıyecek yada cvp verecekmıCok sacma sen okadar aci cekiyosun biraz tepkini belli etsen canim oyle sey mi olur ya dalga gecer gibi
Vermeme gibi bir luksu yok aslinda ama . klinigi arasan canim ben bilgi alamiyorum bu nasil is felan desenbakalım ne dıyecek yada cvp verecekmı
Cok cok tesekkur ederim ediyorum inan ki etmem mi bu surec maddi manevi cok yipratici Rabbim.hic birimizin emegini bosa cikarmasin son transferon olsun minislerin tutunsun sana ski ski insallahhh