- 24 Şubat 2011
- 360
- 104
Benim daha çok var canım bugün 1. Gündü 24 u test gunum ama birkaç gün önce yaparım büyük ihtimalle
Cnm hayirli olsn insallah boyle artarak devam etsn masallah diyelimm bu aralar guzel haberler aliyoruz kizlar bu topik kismetli cikti insallah geri kalanlarn sonuclarida guzel olr Allah bizlerede sırayla guzel haberleri vermeyi nasip etsnPardon 7.gunu duzelttim :)
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah hayırlısı olsunKizlar deeggerim 136 cikti ben sok daha dusuk beliyodumm insallah saglikla devam.eder rabbim.hepimize hayirli sonuclar nasip etsin
hımmm sonra dıger bına ya gıtmıssınız sanırım tup bebek merlezıneBen normal jinekoloji bölümüne gittim muayene oldum ordan tüp bebek bölümüne gittim. Girişte biri karşıladı ismi ve görevi nedir bilmiyorum. Anlattı işe prosedürü. Gerekli evrak listesini verdi. Dediğim gibi içime sinmediği için bida da gitmedim.
Coook tesekkuCnm hayirli olsn insallah boyle artarak devam etsn masallah diyelimm bu aralar guzel haberler aliyoruz kizlar bu topik kismetli cikti insallah geri kalanlarn sonuclarida guzel olr Allah bizlerede sırayla guzel haberleri vermeyi nasip etsn
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah hayırlısı olsun[/QU
Cokk sagol canim benim amin Rabbim emeklerimizi bosa. Cikarmasin darisi tum isteyenlerin basina
tesekku
İnşallah sağlıkla devamı gelir bu güzel haberin. Hayırlı olsunYazamadim.cok.sagol.canim benim amiiinn Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin hepinize hayirli ramazanlar bu arada
Amiiin cok tesekkur ederim olsun isteyen herkese nasil olsunİnşallah sağlıkla devamı gelir bu güzel haberin. Hayırlı olsun
Canım GünaydınGunaydin kizlar dun gece acayip sekilde rahaysizlandim butun vucudum alev alev yandi heryerim agridi aglama noktasina hrldim artik sonra kendiligimdwn uyumusum inleye inleye bugunde kasigim agriyor 8.gunumdeyom dundw bugun sabahta ilk kalktigomda adet agrisi givi oluyor sonra gwciyor boyle olan varmi merak ettim ve cok halsizim
Hayırlısı olsun transferiniz inşallah olumlu sonuç alırsınız. Aynı ilaçları kullandım ben de . Gerçi benim negatif oldu. Ama genel itibari ile herkesin önerdiği şeyler 1 dilim ananas, Günde 2 bardak havuç suyu, kivi ve çiğ kabak çekirdeği. Kahvaltı da 2 tane haşlanmış yumurta . İlikli kemik suyu da iyi diyorlar çorbasını içebilirsin.Maydanoz nane çiğ soğandan uzak dur. Ağır kaldırma 1 saat uzanıyorsan biraz yürü çok yatmanın faydası yok.Şimdiden hayırlısı olsunKizlar merhaba bende transferin 5.gunundeyim iki embriyo dondurulmus transfer edildi ama hic bir belirti hissetmiyorum sadece arada cok hafif bel agrisi oda yok denecek kadar bole olan varmi sadece su mubarek gunde rabbime siginiyorum
Test gunu bekleyenler hangi ilaclari kullaniyonuz ve nasil
Bn gunde bir folik ve coraspirin prednol ve kan sulandirici igne ..sabah aksam estorfem iki tane ve crinone jel kullaniyorum ikigunde bir bant
Sizlerdemi bu ilaclardan bu sekilde kullaniyosunuz acaba
Ve bu gunlerde ozel olarak yediginuz bisey filan varmi bn uzaniyorum arada balkonda oturuyorum yemege kalkiyom wc ye filn cok hareket etmiyorum sizler ne yapiyosunuz bu surecte
Bu son olur inşallah :) benim de cumartesi günü toplndı yumurtalar , 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer 18 hazirandaİyi geceler kızlar benim de bir negatif tüp bebek denemesi oldu gecen ay tekrar başladık 2 denemeye yumurtalar toplandı ve donduruldu transferi bekliyorum
Selamlar, bu bekleyişin sonu güzel olur inşallah :) benim de pazartesi transfer oldu, daha 2.günüm yani..Ben de günde 1 folik asit,1 coraspirin,3estrofem,2crinone jel ve haftada bir de prednol iğne kullanıyorum ilaç olarak..Onun dışında protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum. Ananas da almayı unuttuk onu da alacam bugün günde 2 dilim falan öneriyorlar. Ama doktorum yatmayı önermediği için yatmıyorum, evde dinleniyorum. Oturuyorum arada turluyorum, canım isterse uzanıyorum. Doktorun ne tavsiye ettiyse sen ona uy elbet ama arada hafif 5-10 dk yürümeyi ihmal etme bence. Rahime kan gitmesi lazım ki minnoşlar beslensinKizlar merhaba bende transferin 5.gunundeyim iki embriyo dondurulmus transfer edildi ama hic bir belirti hissetmiyorum sadece arada cok hafif bel agrisi oda yok denecek kadar bole olan varmi sadece su mubarek gunde rabbime siginiyorum
Test gunu bekleyenler hangi ilaclari kullaniyonuz ve nasil
Bn gunde bir folik ve coraspirin prednol ve kan sulandirici igne ..sabah aksam estorfem iki tane ve crinone jel kullaniyorum ikigunde bir bant
Sizlerdemi bu ilaclardan bu sekilde kullaniyosunuz acaba
Ve bu gunlerde ozel olarak yediginuz bisey filan varmi bn uzaniyorum arada balkonda oturuyorum yemege kalkiyom wc ye filn cok hareket etmiyorum sizler ne yapiyosunuz bu surecte
Önemli değil canım hep birbirimize soruyoruz 1 mayısta toplandı 13 tane toplandı 6 tane döllendi 5 tanesi kaliteli çıltı ve donduruldu doktor adette kontrole çağırmıştı cuma kontrol var transfer tarihi belli olacak bakalım artık hayırlısı Allah yardımcımız olsunBu son olur inşallah :) benim de cumartesi günü toplndı yumurtalar , 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer 18 haziranda
Sizin hangi gün toplandı, transfer ne zaman belli mi ? Kaç yumurta toplandı ? Kaçı döllendi ? Kaç tane transfer edilecek? Tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?
Dünya kadar soru sordum
Amin inşallah , benim sizden 11 gün sonra toplanmış ben de beklemedeyim şuan :) benim toplamadan sonra 1 ay rahim dinlendirme yapıyor gittiğim merkez sizde de mi öyle diye merak ettim,Önemli değil canım hep birbirimize soruyoruz 1 mayısta toplandı 13 tane toplandı 6 tane döllendi 5 tanesi kaliteli çıltı ve donduruldu doktor adette kontrole çağırmıştı cuma kontrol var transfer tarihi belli olacak bakalım artık hayırlısı Allah yardımcımız olsun