Şu an çok sinirlendim gerçektenevet demme bari dımı bu saatten sonra
Dün transfer oldum bugün çok baş agrisi var ya transferle alakası olabilir mi ki yoksa yatmaktan mi ağrıdı bünye alışkın değil yatmaya
Cok sinir oldum keske bisy deseydimŞu an çok sinirlendim gerçekten
Yazık değil mi onca emeğe. Para mı yani herşey. Profilinden baktım da Paü'de yapılmış tedavin. Ben de görüşmeye gitmiştim oraya ve nedense sinmemişti içime. Ezbere konuşmuştu oradaki görevli. Üzüldüm adına gerçekten. inşallah bu günleri unuttursun rabbim. kucağını doldursun en yakın ve hayırlı zamanda
Siz kimle gorusmustunuzŞu an çok sinirlendim gerçekten
Yazık değil mi onca emeğe. Para mı yani herşey. Profilinden baktım da Paü'de yapılmış tedavin. Ben de görüşmeye gitmiştim oraya ve nedense sinmemişti içime. Ezbere konuşmuştu oradaki görevli. Üzüldüm adına gerçekten. inşallah bu günleri unuttursun rabbim. kucağını doldursun en yakın ve hayırlı zamanda
Ben opudan sonra kullandığım ilaçlara aynen devam ettim canım hatta ikisini bıraktım yani transferden sonra farklı bı ilaç içmedim ben de sürekli yatmaktan mi diye düşündüm uyusuk bişey oldum yatmaktanSlm benimde transferden sonra bas agrim oldu niyeyse bellki ilaclarin etkisinden kimbilir ve ara ara hala oluyor bugun 7.vinum bugunde var beynim uyusuk fivi sanki bence ilaclardan
Ben normal jinekoloji bölümüne gittim muayene oldum ordan tüp bebek bölümüne gittim. Girişte biri karşıladı ismi ve görevi nedir bilmiyorum. Anlattı işe prosedürü. Gerekli evrak listesini verdi. Dediğim gibi içime sinmediği için bida da gitmedim.Siz kimle gorusmustunuz
Kız ne değişik senaryoların var ya :) kanama olmuyodur benceAbooo kızlar kaç sayfa knuşmuşsunuz:) yetişemedim, bugün iş çok yoğundu :) neler yapıyorsunuz umarım herkes için herşey yolundadır :) benim için iyi gibi embriyolar gelişimine devam
Aklıma bişey takıldı kızlar. Şimdi ben 1 mi 2 mi embriyo isteyeceğime karar veremiyom, diyelim ki 2 koyduk bunlardan biri tutundu , diğeri tutunmadı, vücut buna nasıl tepki veriyor yani tutunmayan kanamaya sebep olurken diğerine zarar verir mi, ne bileyim biri tutundu da beta hcg yükseliyor bi taraftan da kanama var ? Yaşayan oldu mu hiç böyle ??
Ben opudan sonra kullandığım ilaçlara aynen devam ettim canım hatta ikisini bıraktım yani transferden sonra farklı bı ilaç içmedim ben de sürekli yatmaktan mi diye düşündüm uyusuk bişey oldum yatmaktansenin sonuna gelmiş artık canım ne zaman test yapacaksn
Ben memur olmasam senarist olabilir mişim :) hem de felaket senaryosu :) ama birisi tutunmmış ya kanama olmazsa o nasıl olacak kafamdda deli sorular, len sözde opudan sobra transfere kadar 1 ay dinlenecektim zihnim dinlenmiyorkiKız ne değişik senaryoların var ya :) kanama olmuyodur bence
Ne güzel umutlu olman inşallah gönlündeki gerçeğe dönüşür. Ben yine çok üzülmemek için pek olumlu düşünmüyorum zaten içime de olmicak gibi doğuyor ama rabbim nasip eder inşallah hepimize. Benimki 5. Gün embriyosu 7. Günde test yaparım büyük ihtimalle ben de dayanamam :)Olabilir cnm ilaclar insani etkiliyor sonurcta vucudumuza hormin yukleniyor fln filan.Benim 3.gun embriyosu pazar gunu twst gunum ama erkende yapabilirim zor tutuyorum kendimi bu swfwr cok olumlu dusunuyorum bakalim hayirlisi
Sen girmeden duramazsin :) valla ben de sıkıldıkça buraya bakıyorum vakit geçmiyor evdeBen memur olmasam senarist olabilir mişim :) hem de felaket senaryosu :) ama birisi tutunmmış ya kanama olmazsa o nasıl olacak kafamdda deli sorular, len sözde opudan sobra transfere kadar 1 ay dinlenecektim zihnim dinlenmiyorki1 ay buraya girmesem mi :)
Ne güzel umutlu olman inşallah gönlündeki gerçeğe dönüşür. Ben yine çok üzülmemek için pek olumlu düşünmüyorum zaten içime de olmicak gibi doğuyor ama rabbim nasip eder inşallah hepimize. Benimki 5. Gün embriyosu 7. Günde test yaparım büyük ihtimalle ben de dayanamam :)
Uzaktan çözmüşsün beni :) girmesem patlarım :)Sen girmeden duramazsin :) valla ben de sıkıldıkça buraya bakıyorum vakit geçmiyor evde
Kizlar deeggerim 136 cikti ben sok daha dusuk beliyodumm insallah saglikla devam.eder rabbim.hepimize hayirli sonuclar nasip etsin
Amiiiiin insallah inanin dularin isteyen herkezle ama fazla defil mi deger anlayamadim daha cok erken cnkuHayirli olsun cnm gozun aydin Rabbi m saglikla kucagina almayi nasip etsin.Darisi bizim basimiza
Hayırlı olsun :) darısı kısa zamanda başımıza inşallah :) süper bişey. 7 günde çıkıyor demekki sonuç :). 2 embriyo koyulmuştu dimi sana, ondan mı yüksekki , sağlıklı hayırlı olsunKizlar deeggerim 136 cikti ben sok daha dusuk beliyodumm insallah saglikla devam.eder rabbim.hepimize hayirli sonuclar nasip etsin
Amiiiiin insallah inanin dularin isteyen herkezle ama fazla defil mi deger anlayamadim daha cok erken cnku