Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Hayırlı olsun :) darısı kısa zamanda başımıza inşallah :) süper bişey. 7 günde çıkıyor demekki sonuç :). 2 embriyo koyulmuştu dimi sana, ondan mı yüksekki , sağlıklı hayırlı olsun
Canim coook tesekkur ederim amiinn hepinizin guzel haberlerini alalim insallah evet 5.gun embriyosu cift di

Amin cnm ins degerin guzel bence ins bide ikiye katlayarak gittimi tamamdir Allahin izniyle .Senin 5.gun embriyosuydu galiba?benim 3.gun embriyosu 7.gunum acaba yarin yada persembw yapsam cikarmiki cok heycanliyim
Insallahh sizlerinde guzel haberinj alalim canim evet benim 5.gundu bence sen 1 2 gun daha bekle 3.gun transferi biraz daaha gec yansiyomus sanirim Rabbim hepimizin gonlune gore versi

Amin cnm ins degerin guzel bence ins bide ikiye katlayarak gittimi tamamdir Allahin izniyle .Senin 5.gun embriyosuydu galiba?benim 3.gun embriyosu 7.gunum acaba yarin yada persembw yapsam cikarmiki cok heycanliyim
Perşembe yaptır garanti olsun beklemek çok zor ama :)

Senn Test gunumde yine boyle sevinicez Allah in izniyle .. Ama iste o kahve rengi lekelenmelerim yine ara ara oluyo vc ye gldli sildigimde bakalim o neyin nesi
Aminnnn allahımmmmm . Bugün testi doktor mu istedi sen kendin mi yaptırdın yani doktora sorma şansın olmadı dimi o lekelenmeleri ; bu ilk hamileliğin mi çok sakinsin gibi ben olsam çıldırırım :KK34:

Aminnnn allahımmmmm . Bugün testi doktor mu istedi sen kendin mi yaptırdın yani doktora sorma şansın olmadı dimi o lekelenmeleri ; bu ilk hamileliğin mi çok sakinsin gibi ben olsam çıldırırım :KK34:
Benim normal yolla 3 gebeligim ve 3 dusugum oldu canm en sonncusu dis genelik ve tek tupum alindi aonrasinda 1 yil gebelik olmadi o yuzDen smdi kalp arisini diymadan icim rahat etmicek sakinliqim ondan herseyden tedirfin oluyorum :)

Benim normal yolla 3 gebeligim ve 3 dusugum oldu canm en sonncusu dis genelik ve tek tupum alindi aonrasinda 1 yil gebelik olmadi o yuzDen smdi kalp arisini diymadan icim rahat etmicek sakinliqim ondan herseyden tedirfin oluyorum :)
Hımmmmm anladım :) ozaman bu tüp bebek sana uğurlu gelsin hayatına da uğur katsın inşallah :)

İyi geceler kızlar benim de bir negatif tüp bebek denemesi oldu gecen ay tekrar başladık 2 denemeye yumurtalar toplandı ve donduruldu transferi bekliyorum

Cnm Allahtan umit kesilmez ins Rabbim hepimizin yuzunu guldurur.Ben ilk tup bebbek transfwrinde hic olucak gibi degildi oyle hisswtmedim hatya bir hafta yataktan cikmamistim bu swfer yatmadim kafama takmadim bilmiyorum dondurulmus baska embriyom yok ins tutar bebislerimize kavusurs Allahin izniyle senin nezamandi test gunun.
Benim daha çok var canım bugün 1. Gündü 24 u test gunum ama birkaç gün önce yaparım büyük ihtimalle

Kizlar deeggerim 136 cikti ben sok daha dusuk beliyodumm insallah saglikla devam.eder rabbim.hepimize hayirli sonuclar nasip etsin
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:) darısı bize olsun pozitif haberleri bize de umut oluyor senin iki embriyoydu dimi ikiz olmasin bebisler :)

Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:) darısı bize olsun pozitif haberleri bize de umut oluyor senin iki embriyoydu dimi ikiz olmasin bebisler :)
Canimm cok tesekkir ederim darisi basiniza insallah saqlikla devam etsin benimkide evet canim.cift embriyo walla olabilir transferim 7.gunu bana fazla geldi beta hcg bakicaz artik :KK66:)

X