- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Yokuş yukarı mi ahaha çok tatlısın :) nasıl gidiyor canım peki yatiyo musun hep bana 10 gün yat diyolar ama benim çarşamba ise donmem lazım napicam bilmiyorumKötü oluyo ya hakikaten insan kötü hissediyor kendini
Bana da yatakta sürgü verdiler. ucunda duruyo sanki ama yapamıyorm falan.
Sonra eşim sırtını yukarı kaldırdı yatağın. heralde yokuş yukarı olduğundan yapamamışım. Sırtını kaldırınca halloldu :)
Ay inşaallah canım m sağlıklı olsun da birtane de yeter :) düşük riski varmış şimdi geldim doktordan progesteron iğneleri vurulcam kalçadan çok korkuyom şu kalça iğnelernden yakıyomuş bide inşaallah tutunur dua edin Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkrmasın. Hadi kızlar güzel haberlernizi bekliyorum:)Bi bakiyormussun ikiz :)
Evet ya beslenme önemli onermiyoruz dediler bana da 2-2.5 litra dediler ben şu icmeyi hiç sevmem zorla icicem artık.Rabbim bize de nasip edecek inşallah.
Bu arada A aselbelis601 oruç tutup tutamayacağımızı sormuştu. Ben sordum. Su ihtiyacınız çok olduğu için önermiyoruz dediler. Yani tutabilirsin de tutma da demediler. Ben de arada kaldım bu yüzden. En az 4 lt içilecek dendi. 4 e yaklaşamadım bile gerçi ben daha 3 civarındayım ve doğal olarak devamlı wc'deyim.
Hayırlı olsun transfern senle de hep aynı şeyleri yaşıyoruz demiştm ya bendende git yap gel dediler çok içmişim:)Ya ben çok rezil oldum, fazla sıkışmışim doktoru beklerken baktı hemşire ultrasonla yarısını yapabilirsin dedi gittim yaptım ama tamamını yapmamak için zor tuttum kendimi :) sonra gelince bı daha baktı artık nasıl dolduysam nerdeyse hiç yapmamissin dedi sonra doktor baktı idrar fazla sonda takip aldı birazını işlem bitince de bez koydular altıma işe sen ben alicam dedi görevli kadın sonra yaptım mecburen ben yaparken kadın beni izliyo yattığım yerde :) dedimki bu taşacak tutamıyorum yap sen bişey olmaz dedi yaptım bende çok kötüydü ya
Evet evet hatırlıyorum seninkini de :) inşallah sonumuz da aynı olur canımHayırlı olsun transfern senle de hep aynı şeyleri yaşıyoruz demiştm ya bendende git yap gel dediler çok içmişim:)
Yatıyorum ben 3 gündür. Zaten su fazla içtiğim için saat başı wc için kalkıyorum 5 dk yavaş yavaş dolanıp yatıyorum geri. Bana 8 gün rapor verdi doktor. Bu hafta evdeyim yani. İyi oldu çünkü stresli bi işim var. Zor olucaktı çalışsaydım. Doktora söyleseydin keşke daha uzun rapor için olmaz mıydı? Ya da çarşamba günü tekrar rapor alsan?Yokuş yukarı mi ahaha çok tatlısın :) nasıl gidiyor canım peki yatiyo musun hep bana 10 gün yat diyolar ama benim çarşamba ise donmem lazım napicam bilmiyorum
İş yerindekilerin haberi yok canım o yüzden tüp bebek merkezinden rapor goturememYatıyorum ben 3 gündür. Zaten su fazla içtiğim için saat başı wc için kalkıyorum 5 dk yavaş yavaş dolanıp yatıyorum geri. Bana 8 gün rapor verdi doktor. Bu hafta evdeyim yani. İyi oldu çünkü stresli bi işim var. Zor olucaktı çalışsaydım. Doktora söyleseydin keşke daha uzun rapor için olmaz mıydı? Ya da çarşamba günü tekrar rapor alsan?
Aynı liste benim de protein ağırlıklı ve bol suEvet ya beslenme önemli onermiyoruz dediler bana da 2-2.5 litra dediler ben şu icmeyi hiç sevmem zorla icicem artık.
Günlük mutlaka yumurta ve yoğurt
Haftada en az 1 somon (et,balık hayatta yemem)
Kuru bakla
Su
Meyve
Bı saat oturduysan on dk yürü dediler. Bu şekilde faydalanmak isteyen olursa
İnşaallah canım olacak Allahın izniyle inanıyorumEv
Evet evet hatırlıyorum seninkini de :) inşallah sonumuz da aynı olur canım
Anladım canım. O zaman kendini yormadan ani hareket etmeden çalışacaksın artık. Allaha emanetiz zaten hepimiz yatmakla olacak diye bişey yok. Nasipte varsa olcak zatenİş yerindekilerin haberi yok canım o yüzden tüp bebek merkezinden rapor goturemembu ara bı de gidip gelmek için sürekli izin aldım biraz sorun olmaya başladı o yüzden tekrar izin ya da rapor almaya çekiniyorum
Yok canım tutmam o kadar suyu oruç açtıktan sonra içmem imkansız :)Aynı liste benim de protein ağırlıklı ve bol su
Tutacak mısın peki oruç?
Kesinlikle öyle. Habersiz hamile kalanlar hopluyo zıplıyor ama bişey olmuyor nasipte vardır insallahAnladım canım. O zaman kendini yormadan ani hareket etmeden çalışacaksın artık. Allaha emanetiz zaten hepimiz yatmakla olacak diye bişey yok. Nasipte varsa olcak zaten
İnşallah.Kesinlikle öyle. Habersiz hamile kalanlar hopluyo zıplıyor ama bişey olmuyor nasipte vardır insallah
Şu an yoldayız canım bı saat oldu cikali yolda uzan dedi. Hep sirtustu yatirdilar hastanede belim çok ağrıdı dedm eve gidince yan yatabilirsin ama dönerken sarsma kendini dedi. Ben şu an arabada yan yatıyorum kaburgam ağrıdı artık :)İnşallah.
Yolculuk var dimi senin de bugün ne dedi doktor bununla ilgili
Ben de yolculuk yaptım aynı senin gibi. 1.5 saatte gittiğimiz yolu 3 saatte yavaş yavaş geldik sarsılmayayım diye ama yine de sarsılıyo insan dimiŞu an yoldayız canım bı saat oldu cikali yolda uzan dedi. Hep sirtustu yatirdilar hastanede belim çok ağrıdı dedm eve gidince yan yatabilirsin ama dönerken sarsma kendini dedi. Ben şu an arabada yan yatıyorum kaburgam ağrıdı artık :)
Umut oldun bize canım hayırlı olsun inş kalp atışlarınıda duyarsın darısı benim başıma cuma günü transferim var :)Kuzum hazır mısın hamileyim :))))
Sağol canım Dua ederim sana inşaallah tutar seninde. Bana da başkaları umut olmuştu inşaallah böyle devam ettircez ve herkes birilerine umut olmaya devam edecek.Umut oldun bize canım hayırlı olsun inş kalp atışlarınıda duyarsın darısı benim başıma cuma günü transferim var :)
MerhabaUmut oldun bize canım hayırlı olsun inş kalp atışlarınıda duyarsın darısı benim başıma cuma günü transferim var :)
Merhaba
Yunus bey dimi doktorunuz. Ben de kendisinin hastasıyım. Sizin nasıl gidiyor süreç memnun musunuz.
Sağol canım Dua ederim sana inşaallah tutar seninde. Bana da başkaları umut olmuştu inşaallah böyle devam ettircez ve herkes birilerine umut olmaya devam edecek.