- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Benim de ilk denemem geçtiğimiz cuma transferim yapıldı. Bende genel olarak memnunum ama çok yoğun bi yer değil mi. Doktor bey ordan oraya koşuşturuyor falan:) süreç çok iyi gidiyor şimdilik çokta heycanlıyım ilk denemem yunus beydende çok memnunum :)
inş dondurulmuş embriyolar sımsıkı tutunur siz hangi aşamadasınız ben transfer gününü bekliyorum estrofem duphaston crinojel kullanyrum şuan cuma transferim
Benim de ilk denemem geçtiğimiz cuma transferim yapıldı. Bende genel olarak memnunum ama çok yoğun bi yer değil mi. Doktor bey ordan oraya koşuşturuyor falan
Amin inşallah. Ben de aynı şeyi diyorum hep. Ne kadar insana dokunsa o kadar iyi ama kalabalık da yoruyor insanı tabi. Doktor beye güveniyorum çokça çünkü yıllardır sebepsiz denilen infertilitemizin sebebi çikolata kisti imiş. Kendisi teşhis koydu yani. Onca doktordan sonra.inş tutunurlar cnm hkkında hayırlısı olsun ewet çok yogun ama bn olumsuz yonde hiç düşünmüyorum oda herkese yetişip umut olmak istiyor bn her gttigimde soracaklarımı soryrum herzmn da yardımcı oluyor
aaaaa cok sevndm cnm masallh hic beklemiyordn suprz oldu ya valla neguzel aramizdan biri daha muradina erdi meryem suresini okuyacağım buarada antalyada olan senmiydin cnm karıştıriyorm kusura bakma:)Kızlar pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun adet sancısı değilmiş meğersem şoktayım. Dualarımdasınız inancınızı asla kaybetmeyin her namazımda size dua edicem. Meryem suresini okuyun hergün ama hergün çok iyi geliyor:)
bence yapılan ıgneler orucu bozar ıgne yapılamaz orucluykenBana gittiğin kadın doğum uzmanı oruç tutabilirsin dedi. Sadece yumurta toplama ve transfer günü tutmazsın dedi. Hatta yapılan iğneler orucu bozmaz dedi. Ben ona güveniyorum.
bana verdıler dı ama sonuc boşButterfly9020 canım sana embriyonun resmiyle ultrason fotoğrafını verdiler mi
Benim de ilk denemem geçtiğimiz cuma transferim yapıldı. Bende genel olarak memnunum ama çok yoğun bi yer değil mi. Doktor bey ordan oraya koşuşturuyor falan
denızlıde mısınız:) süreç çok iyi gidiyor şimdilik çokta heycanlıyım ilk denemem yunus beydende çok memnunum :)
inş dondurulmuş embriyolar sımsıkı tutunur siz hangi aşamadasınız ben transfer gününü bekliyorum estrofem duphaston crinojel kullanyrum şuan cuma transferim
bana verdıler dı ama sonuc boş
Bir resim verdiler ama ultrason fotoğrafı gibi değil laboratuvar ortamındaki resim sanırım. Ama hiç bişi yazmıyo üstündeButterfly9020 canım sana embriyonun resmiyle ultrason fotoğrafını verdiler mi
Aydındayım ben. Tedavi için gidip geliyoruzdenızlıde mısınız
bence yapılan ıgneler orucu bozar ıgne yapılamaz orucluyken
Kızlar pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun adet sancısı değilmiş meğersem şoktayım. Dualarımdasınız inancınızı asla kaybetmeyin her namazımda size dua edicem. Meryem suresini okuyun hergün ama hergün çok iyi geliyor:)
Kızlar çok teşekkür ederim. Ben naptım transferden sonra düşüneyim özel bişey yapmadım sanırım. Ama beslenmeme çok dikkat ettim sabah yumurta ve süt ceviz zeytin vs mutlaka. Çay kahve asla yok. Akşamlarıda ve gün içinde kuruyemiş kuru kayısı kuru incir hurma baya yedim. Özellikle hurma çok iyi mutlaka yiyin. Sade soda içtim mineral açısından. hem çok fazla gaz oldu transferden sonra ona iyi geldi. Sanırım ilaçlrdan. Ha bide günde 2.5 litre su içiyorum sizde için çok önmli
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Canım bugün transfer yapıldı mı nasılsın :) hiç sesin çıkmadı inşallah güzel güzel transfer etmişsinizdir bebişleri :)Merhaba arkadaşlar, sebepsiz infertilite sebebiyle ilk tüp bebek denemesine başladık ocak ayında ama progesteronum yüksek çıktığı için taze transfer yapılamamıştı. Uzun bekleyişten sonra nihayet pazartesi transfer olmayı bekliyorum. Hayırlısı olur inşallah benim için de burdaki herkes için de.. Beni de listeye eklerseniz beraber gün sayalım