bana suresini yada tup bebek icin raporu solemedide ilaclarini karsiliyor rapor demisti bunu devletteki doktordanmi alicz , tup bebek doktoru yazdigi ilaclari tekrar devlet doktorunami onaylatiyorz kimi diyor eger karisiliyorsa 3 yil evlilik sarti var onu bliorm ama 2018 sgk sartlarina baktm dogal yoldan tedavi gordgu halde.olmuyor raporu alinir yaziyordu bazi yerler sure belirtmemis bu konuda kafam.karisik devlette kadin doguma danismak lazmCanım devlet 3 defa tüp bebek rapor hakkı veriyor eğer çıkarırsan tedavi ve ilaçların bir kısmını karşılıyor ama bunun için gittiğin merkezin raporu kabul ediyor lazım. Bi de tüp bebek raporu için bazı şartlar var eğer onlara uyuyorsan bazı eğitim araştırma hastanesi ya da üniversitelerden çıkartılıyor rapor. Ben 2 kere raporlu denedim
hayirlisi olsun cnm hadi ins iki gun hastanedemi.yatiyorsn dinlendiriyorlar seni guzel sonuclar alirsin ins cnm hangi sehirdeydin cnm ben karistriyorm pek aklimda tutamiyorm sordysam da hatrlamiormYaklaşık bir saat falan oldu canım transferim gerçekleşti tek embriyo ile. Bugüne 6 tane kalmış. Biri transfer edildi diğerleri dondurulacak taburcu olana kadar diğerleri de gelişim gösterirse onlar da dondurulacak. Şimdi yatıyorum iki gün hiç kalkmicaksin dedi
Bende de çok hafif oldu lekelenme sonuç pozitfiti tabi daha sonra düştü ama bu lekelenme tutunmadan da kaynaklanabiliyor
Canım aşılama da ilaç raporunu sgk anlaşmalı çalışan herhangi bi kadın doğum doktoru çıkarabiliyor ama tüp bebek de öyle değil. Gonal f, merional tarzı iğneleri devletin karşılaması için tüp bebek raporu çıkarman lazım. Bi de transfer sonrası kullandığımız crinone jel, progestan, estrafem tarzı ilaçları yazırabiliyorsun aile hekimine filan. Ama rapor olmadan kesinlikle yumurta büyütme iğnelerini devlet karşılamaz.bana suresini yada tup bebek icin raporu solemedide ilaclarini karsiliyor rapor demisti bunu devletteki doktordanmi alicz , tup bebek doktoru yazdigi ilaclari tekrar devlet doktorunami onaylatiyorz kimi diyor eger karisiliyorsa 3 yil evlilik sarti var onu bliorm ama 2018 sgk sartlarina baktm dogal yoldan tedavi gordgu halde.olmuyor raporu alinir yaziyordu bazi yerler sure belirtmemis bu konuda kafam.karisik devlette kadin doguma danismak lazm
Yok canım hastanede 4 saat yatiracaklar sonrasında evde kalkma dedi. İnternetten okuduklarınla hareket etme biz başarı oranına göre konuşuyoruz dedim iki gün sonrasında da kalk evin içinde yürü ama on dakikadan fazla ayakta kalkma, merdiven inip çıkma tam tutunurken ani hareket yaparsın olmaz dedi. İyi konuştular hep.hayirlisi bakalım zor surec şimdi basliyohayirlisi olsun cnm hadi ins iki gun hastanedemi.yatiyorsn dinlendiriyorlar seni guzel sonuclar alirsin ins cnm hangi sehirdeydin cnm ben karistriyorm pek aklimda tutamiyorm sordysam da hatrlamiorm
Yaaa süper haber bu harika bak sana demiştik dün aynı belirtiler diye :) çok sevindim ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaç çıktı değerin bı de tek embriyoydu dimiKızlar pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun adet sancısı değilmiş meğersem şoktayım. Dualarımdasınız inancınızı asla kaybetmeyin her namazımda size dua edicem. Meryem suresini okuyun hergün ama hergün çok iyi geliyor:)
Aynen canım darısı başınıza inşaallah herşey gönlünüze göre olur :) iki tane koydular ama daha adetim bile geçmediği için beta hcg değerim düşük 81. inşaallah katlanarak artar. Progestereonda düşük takviye verebilir. Dua edelim birbirimize. inşaallah tutunmaya devamm eder. Yeni gidicem doktora sadece kan verdim sabah geldim.Anneler gününde annelik haberi:)Yaaa süper haber bu harika bak sana demiştik dün aynı belirtiler diye :) çok sevindim ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaç çıktı değerin bı de tek embriyoydu dimi
Bana tek embriyo koydular ya tutmaz diye korkuyorumAynen canım darısı başınıza inşaallah herşey gönlünüze göre olur :) iki tane koydular ama daha adetim bile geçmediği için beta hcg değerim düşük 81. inşaallah katlanarak artar. Progestereonda düşük takviye verebilir. Dua edelim birbirimize. inşaallah tutunmaya devamm eder. Yeni gidicem doktora sadece kan verdim sabah geldim.Anneler gününde annelik haberi:)
Canım tebrik ederim çok sevindim Hayırlısı ile gelsin inşallahKızlar pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun adet sancısı değilmiş meğersem şoktayım. Dualarımdasınız inancınızı asla kaybetmeyin her namazımda size dua edicem. Meryem suresini okuyun hergün ama hergün çok iyi geliyor:)
Kızlar pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun adet sancısı değilmiş meğersem şoktayım. Dualarımdasınız inancınızı asla kaybetmeyin her namazımda size dua edicem. Meryem suresini okuyun hergün ama hergün çok iyi geliyor:)
Ya ben çok rezil oldum, fazla sıkışmışim doktoru beklerken baktı hemşire ultrasonla yarısını yapabilirsin dedi gittim yaptım ama tamamını yapmamak için zor tuttum kendimi :) sonra gelince bı daha baktı artık nasıl dolduysam nerdeyse hiç yapmamissin dedi sonra doktor baktı idrar fazla sonda takip aldı birazını işlem bitince de bez koydular altıma işe sen ben alicam dedi görevli kadın sonra yaptım mecburen ben yaparken kadın beni izliyo yattığım yerde :) dedimki bu taşacak tutamıyorum yap sen bişey olmaz dedi yaptım bende çok kötüydü yaMerhabalar
Ben geldim.
Transferin 3. Günündeyiz.
Yatmaktan uyuya uyuya bir hal oldum. Tüm gün sarhoş gibiyim. Bugün biraz gözüm açıldı vücut uykuya doydu heralde. Yıllardır çalışmaktan yorgun düşen vücudum fırsattan istifade ediyor :)
Güzel haberler okudum Y Yagmuryah tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla gelsin inşallah.
A aselbelis601 beni de 4 saate yakın yatırdılar. Tuvalete bile kalkmadım. Daha sonra da yavaş yavaş gidin diye tembihleyip çıkardılar.
Vuhuuuuuu super bu haber :) hayirli olsun :) ne yapiyorsun suan nasilsin degerin kac cikti :) doktor ne diyor kiz super ya demekki kist de olsa hamile kalabiliyoz :)Kuzum hazır mısın hamileyim :))))
Kötü oluyo ya hakikaten insan kötü hissediyor kendiniYa ben çok rezil oldum, fazla sıkışmışim doktoru beklerken baktı hemşire ultrasonla yarısını yapabilirsin dedi gittim yaptım ama tamamını yapmamak için zor tuttum kendimi :) sonra gelince bı daha baktı artık nasıl dolduysam nerdeyse hiç yapmamissin dedi sonra doktor baktı idrar fazla sonda takip aldı birazını işlem bitince de bez koydular altıma işe sen ben alicam dedi görevli kadın sonra yaptım mecburen ben yaparken kadın beni izliyo yattığım yerde :) dedimki bu taşacak tutamıyorum yap sen bişey olmaz dedi yaptım bende çok kötüydü ya
Bi bakiyormussun ikiz :)Aynen canım darısı başınıza inşaallah herşey gönlünüze göre olur :) iki tane koydular ama daha adetim bile geçmediği için beta hcg değerim düşük 81. inşaallah katlanarak artar. Progestereonda düşük takviye verebilir. Dua edelim birbirimize. inşaallah tutunmaya devamm eder. Yeni gidicem doktora sadece kan verdim sabah geldim.Anneler gününde annelik haberi:)
Umut oldu dimi bizim için:)Vuhuuuuuu super bu haber :) hayirli olsun :) ne yapiyorsun suan nasilsin degerin kac cikti :) doktor ne diyor kiz super ya demekki kist de olsa hamile kalabiliyoz :)
Aynen ya :) allahim bizde gorsek o gunleriUmut oldu dimi bizim için:)
Rabbim bize de nasip edecek inşallah.Aynen ya :) allahim bizde gorsek o gunleri