- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Biz 4950 verdik tüp bebek için imzalattılari kâğıtta herhangi bir sebeple transfer gerçekleşmezse 900 lirasını geri alacaksınız yaziyoduÖyle olan durumlarda sadece opu ücreti alıyorlar transfer ücreti alınmıyor diye biliyorum bi de tedaviye orda devam ederse 2. Tedavi için indirim istesin
Demekki 900 ü transfer ücreti sayıyorlar ama ne büyük vicdansızlık o kadar paradan neredeyse 5te 1ini iade ediyorlarBiz 4950 verdik tüp bebek için imzalattılari kâğıtta herhangi bir sebeple transfer gerçekleşmezse 900 lirasını geri alacaksınız yaziyodu
Kesinlikle öyle ki zaten transfer olmayınca verdiğin emeklerin hepsi gidiyo asıl önemli olan oDemekki 900 ü transfer ücreti sayıyorlar ama ne büyük vicdansızlık o kadar paradan neredeyse 5te 1ini iade ediyorlar
Transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlar oruç tutmayı dusunuyo musunuz? Tutulabilir mi acaba doktora sorucam gidince
Demekki 900 ü transfer ücreti sayıyorlar ama ne büyük vicdansızlık o kadar paradan neredeyse 5te 1ini iade ediyorlar
Kesinlikle öyle ki zaten transfer olmayınca verdiğin emeklerin hepsi gidiyo asıl önemli olan o
Transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlar oruç tutmayı dusunuyo musunuz? Tutulabilir mi acaba doktora sorucam gidince
Aynen canim 1 ay rahim.dinlendirme var, heryer uygulamayabiliyor sanirim., hani belki de cok problemi olmayanlar beklemiyordur ama benim.doktor olasiligi yukseltecek.herseyi uyguluyor. Cikolata kisti biliyorsun sorun yani, rahim.dinlendiginde en azindan igneleri bilmemneleri atiyormus vucut, tutunma.olayi artiyormus, cunku ilac ve ignelerden rahim su an asiri uyarilmis sekilde.A aselbelis601 insallah guzel sonuclar alirsin şuan gerceklesti sanirim transfer hadi bakalim Allah emeklerinizin karsiligini verir ins darisiNehira-27 nim basina bu arada senimkini gec bi tarihe atmis rahmi dinendrmek icin mi? ilaclari kullanmaya basladgn ve toplanma islemi arasi nekadr suruyor ?
Peşin ödeyeceğiz cnm ama karttan çektirdikten sonra bankaya kendin taksit yaptırabiliyorsun sanırım.6 750 lira odeme yapmis en basta zaten dedigin gibi az bi miktarini verirler ama buyuk vicdansizlik butun emekler boşa gidiyor üzüldüm simdi kizlar siz bu parayi pesinmi oduyorsunuz taksitle odeme varmi butceyi nasil ayirdiniz ?
Aaa gerçekten mi? Ben bi kaç ilahıyatçıya sordum bozar dediler ama benim de kafama yatmadı. Hormon iğnesi sonuçta besin içermiyor kiBana gittiğin kadın doğum uzmanı oruç tutabilirsin dedi. Sadece yumurta toplama ve transfer günü tutmazsın dedi. Hatta yapılan iğneler orucu bozmaz dedi. Ben ona güveniyorum.
Canım benim opu da 4 yumurta toplandı üçü döllendi hepsi beşinci güne gitti 12 nisanda opu oldum 17 nisanda transfer oldum tek embriyo yerleştirildi şu an da bi sıkıntı yok keseyi gördük çok şükür daha kalp atışını duyamadım ama her şey güzel gidiyor inşallah senin içinde olumlu olur canım Rabbim herkesin gönlüne göre versinAyAl80 , canım taze hamile anne nasılsın nasıl gidiyor :) umarım herşey yolundadır :)
Bişey sormak istiyorum ben , senin opuda kaç yumurta toplanmıştı, kaçı döllenmişti, opu olduktan kaç gün sonra transfer olmuştun. Rahim dinlendirmesi yapılmış mıydı? Opu hangi tarihte oldu, transfer hangi tarihte?
Benim 12 mayısta oldu opu :) çok endişeliydim şükür atlattım, umarım transfer günlerimi de görürüm
Anladm cnm asiri uyarilmadan dolayi sıkintilar olabilr kimisi fazlaca ilaclar yan etki bile yapablir ayni benm klomen arti catlama ignesi suresiyle ayniyms peki catlama ignesinden snra tek yunurta catlamiyormu neye gore toplaniyor ben sndi kendi mantigimla dusundgm icin :) benm 6 tane yumurtam varsa en fazla 2 tanesi olgunlasiyor 1biri catliyor tup bebekte durum nasil gelisiyor?Aynen canim 1 ay rahim.dinlendirme var, heryer uygulamayabiliyor sanirim., hani belki de cok problemi olmayanlar beklemiyordur ama benim.doktor olasiligi yukseltecek.herseyi uyguluyor. Cikolata kisti biliyorsun sorun yani, rahim.dinlendiginde en azindan igneleri bilmemneleri atiyormus vucut, tutunma.olayi artiyormus, cunku ilac ve ignelerden rahim su an asiri uyarilmis sekilde.
Tedaviye basladiktan 14 gun sonra catlatma.ignesi yaptirdim , 2 gun sonra toplama yani yumurta toplamaya kadar 16 gun gecti.
Neguzel masalalah amin cnm seninde gonlune gore olms aslinda tek yada cift endise etmemek lazm olacagi varsa zaten oluyor ama biz iste her ihtimali dusunuyorz sen hangi sehirdesin?Canım benim opu da 4 yumurta toplandı üçü döllendi hepsi beşinci güne gitti 12 nisanda opu oldum 17 nisanda transfer oldum tek embriyo yerleştirildi şu an da bi sıkıntı yok keseyi gördük çok şükür daha kalp atışını duyamadım ama her şey güzel gidiyor inşallah senin içinde olumlu olur canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Anladm cnm peki bu ilaçları raporla alabiliyormsz bilgin varmi bana doktrum catlama ignelerine rapor.cikarmiyorm rapor hakkin var ölmesin tup bebekte lazim olck demisti nasil oluyor ki onu merak ediyorumPeşin ödeyeceğiz cnm ama karttan çektirdikten sonra bankaya kendin taksit yaptırabiliyorsun sanırım.
Yaklaşık bir saat falan oldu canım transferim gerçekleşti tek embriyo ile. Bugüne 6 tane kalmış. Biri transfer edildi diğerleri dondurulacak taburcu olana kadar diğerleri de gelişim gösterirse onlar da dondurulacak. Şimdi yatıyorum iki gün hiç kalkmicaksin dediA aselbelis601 insallah guzel sonuclar alirsin şuan gerceklesti sanirim transfer hadi bakalim Allah emeklerinizin karsiligini verir ins darisiNehira-27 nim basina bu arada senimkini gec bi tarihe atmis rahmi dinendrmek icin mi? ilaclari kullanmaya basladgn ve toplanma islemi arasi nekadr suruyor ?
Anladm cnm peki bu ilaçları raporla alabiliyormsz bilgin varmi bana doktrum catlama ignelerine rapor.cikarmiyorm rapor hakkin var ölmesin tup bebekte lazim olck demisti nasil oluyor ki onu merak ediyorum
Bende de çok hafif oldu lekelenme sonuç pozitfiti tabi daha sonra düştü ama bu lekelenme tutunmadan da kaynaklanabiliyorKizlar merhaba bende bu ayin 8 inde yani 6 gun once transfer oldum ama dun baslayip suan devam eden kahve rengi lekelenmelerim var cok korkuyorum yaa basina gelen var mi regli olmak icin daha erken degil mi.. Doktora yazdim kan sulandirici igne ve coraspirini icme dedi ama icim.hic rahat degil..oncesindede dusuklerim oldugu icin.