- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
Tebrik ederimKızlar merhaba transferimin 9.günü değerim 222 idi. Bugün testi yenilemem gerekiyordu kesin gebelik icin 11.gün değerim 618 cıktı cok sükür
Ben et doğradım kedi de besliyorum Allaha emanet artık toxoplazma testi yaptırıyim mi diye düsündüm ama kötü düsünmek istemiyorum. Bir de ben 2014 ten beri aralıklarla kedi baktım bazısını sokaktan getirdim kactı yine buldum filan muhtemelen kapmış bağışıklık bile yapmıştır vücudum
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah. Dualarını eksik etme.Kızlar merhaba transferimin 9.günü değerim 222 idi. Bugün testi yenilemem gerekiyordu kesin gebelik icin 11.gün değerim 618 cıktı cok sükür
Aminn inşallah darısı size :)) tek embriyo transferiydi bilmem olabilir miHayırlı olsun canım benim çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah. Dualarını eksik etme.
Çift embriyo transferimiydi ikiz olmasın. :)))
Ya çok güzel hayırlı olsun darısı bana 8. Gün 7.2 çıktı sevineyim. Mi bilemedim9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264 çıktı bugün kızlar. Nasıl sizce ??
Ya Çitlembik arkadaşım çok sevindim maşallah bak olmadı demiştin sabırla bekledin allahım devamını getirsin giderek katlamış işte çok güzel bence doktorun ne diyor?9. Gün : 4
Bence gayet sağlıklı gidiyor sonucta iki kar artışsa iki kat artış sadece gec tutunmus gibi geldi bana9. Gün : 4
Ya çok güzel hayırlı olsun darısı bana 8. Gün 7.2 çıktı sevineyim. Mi bilemedim
Ya Çitlembik arkadaşım çok sevindim maşallah bak olmadı demiştin sabırla bekledin allahım devamını getirsin giderek katlamış işte çok güzel bence doktorun ne diyor?
Bence gayet sağlıklı gidiyor sonucta iki kar artışsa iki kat artış sadece gec tutunmus gibi geldi bana
Hiç bilmiyorum ki değerler yüksek geldi o yüzden dedim. Bir bakmışsın bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş.Aminn inşallah darısı size :)) tek embriyo transferiydi bilmem olabilir mi
Bana doktor dediki 1000 küsürler olmadan bhcg vajinal ultrasonda bişey görünmez. 5000 küsür olmadan da karın ultrasonunda görülmez. Bence vajinal ultrasona girme bekle değerini bilmiyorum amaKızlar devlet hastanesi aciline gitsem keseye bakar mı ?Aranizda boyle acile gidip baktiran var mi ? Çok merak ediyorum
Bugun aynisini doktorumda bana soyledi betahcg 1000 olmadan kese gorunmezmis biz iste sabirsizlar olarak merak icinde bekliyoruz bakalim:) 9 ay nasil bekleyeceksek:)Bana doktor dediki 1000 küsürler olmadan bhcg vajinal ultrasonda bişey görünmez. 5000 küsür olmadan da karın ultrasonunda görülmez. Bence vajinal ultrasona girme bekle değerini bilmiyorum ama
Bana doktor dediki 1000 küsürler olmadan bhcg vajinal ultrasonda bişey görünmez. 5000 küsür olmadan da karın ultrasonunda görülmez. Bence vajinal ultrasona girme bekle değerini bilmiyorum ama
Hcg değeri 1500 üzerinde kese görünür. Acilde usg varmı ayrıca onu bilmiyorumKızlar devlet hastanesi aciline gitsem keseye bakar mı ?Aranizda boyle acile gidip baktiran var mi ? Çok merak ediyorum
Bugun aynisini doktorumda bana soyledi betahcg 1000 olmadan kese gorunmezmis biz iste sabirsizlar olarak merak icinde bekliyoruz bakalim:) 9 ay nasil bekleyeceksek:)
Senin de pozitif mi oldu cok sevindim :))) ne zaman gidiceksin keseye?Bugun aynisini doktorumda bana soyledi betahcg 1000 olmadan kese gorunmezmis biz iste sabirsizlar olarak merak icinde bekliyoruz bakalim:) 9 ay nasil bekleyeceksek:)
Beni doktor kese icin haftaya cuma cagırdıCnm geçtiğimiz pazartesi 750 di. Herşey Yolunda gitmisse simdi 3000 olmuştur sanırım. 5+3 um.