Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630

İnşallah birşey olmaz cnm
Daha keseyi bile görmediğim için. 5+3 bile olsam hamile gibi hissedemiyorum kendimi. Belki keseyi ve bebeği görünce hamileyim diyeceğim daha dikkat edecegim

Kızlar merhaba transferimin 9.günü değerim 222 idi. Bugün testi yenilemem gerekiyordu kesin gebelik icin 11.gün değerim 618 cıktı cok sükür
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah. Dualarını eksik etme.
Çift embriyo transferimiydi ikiz olmasın. :)))

Ya Çitlembik arkadaşım çok sevindim maşallah bak olmadı demiştin sabırla bekledin allahım devamını getirsin giderek katlamış işte çok güzel bence doktorun ne diyor?

Canım çok teşekkür ederim. Sanırım seninki de pozitif demi :) ıkimizin transferde beraberdi.

Aminn inşallah darısı size :)) tek embriyo transferiydi bilmem olabilir mi
Hiç bilmiyorum ki değerler yüksek geldi o yüzden dedim. Bir bakmışsın bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş.
Genelde 3. Gün embriyosu transferinde bölünmeler oluyor ama mucizelere inanmak gerek. 1 tane olsun bizim olsun. Tekrar tebrikler.

Kızlar devlet hastanesi aciline gitsem keseye bakar mı ? Aranizda boyle acile gidip baktiran var mi ? Çok merak ediyorum
Bana doktor dediki 1000 küsürler olmadan bhcg vajinal ultrasonda bişey görünmez. 5000 küsür olmadan da karın ultrasonunda görülmez. Bence vajinal ultrasona girme bekle değerini bilmiyorum ama

Bana doktor dediki 1000 küsürler olmadan bhcg vajinal ultrasonda bişey görünmez. 5000 küsür olmadan da karın ultrasonunda görülmez. Bence vajinal ultrasona girme bekle değerini bilmiyorum ama
Bugun aynisini doktorumda bana soyledi betahcg 1000 olmadan kese gorunmezmis biz iste sabirsizlar olarak merak icinde bekliyoruz bakalim:) 9 ay nasil bekleyeceksek:)

Cnm geçtiğimiz pazartesi 750 di. Herşey Yolunda gitmisse simdi 3000 olmuştur sanırım. 5+3 um.

Bugun aynisini doktorumda bana soyledi betahcg 1000 olmadan kese gorunmezmis biz iste sabirsizlar olarak merak icinde bekliyoruz bakalim:) 9 ay nasil bekleyeceksek:)

Cnm geçen ohss olmuştum acile kaldırdılar kese görünmediği için beni hamileden saymadilar biliyor musun :) Kese ve kalp görünmeden hamilesin diyemiyorlar şimdi hamileyim agrim var diye gitsem yine aynı şeyi soyleyecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…