- 18 Ağustos 2016
- 378
- 291
Ayy cok heyecanli hepimiz saglikli pozitif sonuclar alalim insallah cok tesekkurler14 ağustos , @demircemre01 , 3.gün embriyosu
14 ağustos ,Cankiriklarim ,
15 ağustos ,alisanindunyasi , 4.gün embriyosu
17 ağustos, @Leybis46 , 3.gün embriyosu
Leybis46 , hoşgeldin transferin hayırlı olsun.
Kızlar byram haftasında güzel haberler alırsınız inşallah
Sizlere embriyonun transferinden sonra gelişimini gösteren tablo ekleyeyim , gelişiminizi ordan bakarsınız . 3.gün embriyosunun gelişimi. 7.gün yerleşme tamamlanıyor ,8.gün hcg salgılanmaya başlıyor.
Cok tesekkurler tedavin hayirli olsunArkadaşlar herkese slmlar inşallah hayırlı haberler alırsınız
Transfer adetten kaç gün sonra yapıldı bilenler lütfen yazabilirmisiniz:)
Hayırlı bayramlarr şimdiden
Evet zaman sadece bana mi gecmiyor diyordum:) surekli bi kendini dinleme aman yatayim aman kalkayim ara ara kasik agrim devam ediyor ama gogus hassasiyetim gecti benimZaman gecmiyor... belirtim de pek yok kasıklarımda bir dolgunluk hissi var o kadar bir de bugün hafif bir açık pembe geldi crinone jel tortusu. Ay nasıl zor beklemek :)
Bazilarimizda hcg hormonu gec salgilaniyor bu bebegin gec tutunmasina da bagli olabilir insallah artmistir bu deger uzulme lutfen moralini yuksek tut bebisin tutunsun sana sıkı sıkıMini_mini arkadaşım 5. Gün embiryosu üzülmeden edemiyorum genelde 5. Gün embriyoları hep yüksek çıkıyor benim düşük çıktı inş. katlanmıştır doktorum yorum yapmadı çünkü.
Merhaba benim opu yapıldı rahim dinlendirildi 1 ay mrk ettiğim embriyo adetten kaç gün sonra transfer ediliyor tşkler cevabınız içinCok tesekkurler tedavin hayirli olsun
Bu senin yumurtalarin gelisimine bagli genelde
adetten 14-16 gün sonra yapiliyor sanirim benim 16.gün olmustu adetin baslangicindan itibaren yani zaten igneler adet baslangici veriliyor.
Benim 23 haziran adet günümdü 12 temmuzda transferim oldu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım rahim kalınlığına filan bakılıyorArkadaşlar herkese slmlar inşallah hayırlı haberler alırsınız
Transfer adetten kaç gün sonra yapıldı bilenler lütfen yazabilirmisiniz:)
Hayırlı bayramlarr şimdiden
Ben adet olmayı engelleyen ilaç kullanmıştım. Adet gününe göre değil de embriyonun testten döneceği zamana göre süre ayarlayıp rahim dinlendirildi.Merhaba benim opu yapıldı rahim dinlendirildi 1 ay mrk ettiğim embriyo adetten kaç gün sonra transfer ediliyor tşkler cevabınız için
Merhaba, ben adetten 14 gün sonra transfer oldum, senin döngü uzunluguna da bağlı o. Benim yumurtam 10.gün catlar meselaMerhaba benim opu yapıldı rahim dinlendirildi 1 ay mrk ettiğim embriyo adetten kaç gün sonra transfer ediliyor tşkler cevabınız için
Betahcg kişiden kişiye değişiyor bence iyi iki gün sonra katlanması önemli. 3 gün embriyosu sanırımMerhaba, 13.gün beta hcg 82 çıktı. Normal aralıkta görünüyor ama tüp bebek yapan arkadaşların değerleriyle karşılaştırmak istedim. Sizce nasıl? Tek embriyo transfer edilmişti.
Opudan sonra 13.günüm. 4.gün Transferiydi. Yani transfer sonrası 9. Gün oluyor.Betahcg kişiden kişiye değişiyor bence iyi iki gün sonra katlanması önemli. 3 gün embriyosu sanırım
Gayet iyi bence 9 güne göre benim 9 gün 70 küsür filandı. Bol bol dinlen iki gün sonra katlanması önemli stresten uzak durmaya çalış CanımOpudan sonra 13.günüm. 4.gün Transferiydi. Yani transfer sonrası 9. Gün oluyor.
Doktorlar test günü öncesi değerlere bakmıyor canım. Ben 9 gün yaptım hiç dikkate bile almadı önemli olan test günü ve sonraki günleri dedi 11 güm ve sonrası artış güzel olmuş bence sıkıntı yok gibi duruyo doktorla görüştün müKızlar 6 Ağustos'ta transfer oldum
Transferin 6 günü sabah HCG 15
7 günü sabah HCG 32
8 günü sabah HCG 54
9 günü gece HCG 93
11 günü sabah 170
11 gün öğleden sonra 214
14 gün sabah 792
Kızlar bu değerlerle dış gebelik yada kimyasal olma ihtimali var mı ?
TeşekkürlerGayet iyi bence 9 güne göre benim 9 gün 70 küsür filandı. Bol bol dinlen iki gün sonra katlanması önemli stresten uzak durmaya çalış Canım
Doktorlar test günü öncesi değerlere bakmıyor canım. Ben 9 gün yaptım hiç dikkate bile almadı önemli olan test günü ve sonraki günleri dedi 11 güm ve sonrası artış güzel olmuş bence sıkıntı yok gibi duruyo doktorla görüştün mü
1.sayfada hcg tablomuz var karşılaştırma yapabilirsin. Bence iyi gibi. İnşallah oranlı bi şekilde artmaya devam eder.Opudan sonra 13.günüm. 4.gün Transferiydi. Yani transfer sonrası 9. Gün oluyor.
Teşekkürler tabloyu inceledim de birşey sormak istiyorum tablodaki günler opu sonrası günler mi?1.sayfada hcg tablomuz var karşılaştırma yapabilirsin. Bence iyi gibi. İnşallah oranlı bi şekilde artmaya devam eder.
Transfer sonrası günler. Ama bazılarının 3.gün embriyosu bazılarının 5. Gün.Yani değerler biraz yaklaşık oluyor :)Teşekkürler tabloyu inceledim de birşey sormak istiyorum tablodaki günler opu sonrası günler mi?