Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Ben dün transfer oldum ve pruloton iğne verdiler 2-3 güne kadar yada 3 ay a kadar kanama veya kahverengi leke olabilir bu iğneyi yaparsın diye bilgilendirdiler. Bence korkma zaten taze kan değilmiş

Ben dün transfer oldum ve pruloton iğne verdiler 2-3 güne kadar yada 3 ay a kadar kanama veya kahverengi leke olabilir bu iğneyi yaparsın diye bilgilendirdiler. Bence korkma zaten taze kan değilmiş
Hayırlı olsun transferin :) sabahki kıpkırmızı kandı böyle tırnak kadar sonra jel geri gelince de kahve tortuyla kalan kanı attı sanki. Şimdi akşam jelini uyguladım temizdi tahriş ettim diye umuyorum

Canım bu Jeli kullanan çoğu kişide oluyor devam etmeyen kanama önemli değildir, sonuçta vücut kansız olamaz içeri ucunu itekliyorsunuz ya ondan oluyor arada bir damla iplik gibi gelen kan bunlar sorun olmaz. İçini ferah tut

Doğru diyosun zaten sabah yapınca ağrı da oldu tam iceri ittiğim yolda. Akşam jelini uyguladım herhangi bir kanama vs gelmedi cubuga, smdi tortu gelmiş o da temiz cok sükür

Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embiriyosu

Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embiriyosu
Normalde 10 ve üzeri hamile demekti sanırım, ama nasıl yükselecek bakalım, inşallah güzel ve orantılı artar. Dr yorum yaptı mı değerlere.

14 ağustos , @demircemre01 , 3.gün embriyosu
14 ağustos , Cankiriklarim ,
15 ağustos , alisanindunyasi , 4.gün embriyosu
17 ağustos, L Leybis46 , 3.gün embriyosu

Leybis46 , hoşgeldin transferin hayırlı olsun.

Kızlar byram haftasında güzel haberler alırsınız inşallah
Sizlere embriyonun transferinden sonra gelişimini gösteren tablo ekleyeyim , gelişiminizi ordan bakarsınız . 3.gün embriyosunun gelişimi. 7.gün yerleşme tamamlanıyor ,8.gün hcg salgılanmaya başlıyor.

Eklentiler

• image.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Ben yaşamadım ama yerleşmedir diye düşünüyorum.

3. Gün embiriyosu
Merhaba canım bu da bi umut inş katlanarak artar. Benim 10. gün değerim 62 çıktı doktorum az buldu yarın benim için çok önemli testi tekrarlayacağız. İnş ikimizde hayırlı haberler alabiliriz.

Merhaba canım bu da bi umut inş katlanarak artar. Benim 10. gün değerim 62 çıktı doktorum az buldu yarın benim için çok önemli testi tekrarlayacağız. İnş ikimizde hayırlı haberler alabiliriz.

Kaçıncı gün embriyosuydu cnm ?
Benimde 93 çıkmıştı arada çok bir fark yok üzülme

Zaman gecmiyor... belirtim de pek yok kasıklarımda bir dolgunluk hissi var o kadar bir de bugün hafif bir açık pembe geldi crinone jel tortusu. Ay nasıl zor beklemek :)

Cnm uzulme bende çok üzüldüm düşük cikti diye. Benimle birlikte transfer olan arkadaslarin 200-300 çıkarken benim 90 çıkmıştı. Doktor da kaç çıktığı önemli değil katlanması önemli dedi. İki gün sonra 170 çıktı . Bakalım yarın test günüm inşallah benimde katlanmistir değere çok takılma katlanmasina bak inşallah düzenli katlanır

Arkadaşlar herkese slmlar inşallah hayırlı haberler alırsınız
Transfer adetten kaç gün sonra yapıldı bilenler lütfen yazabilirmisiniz:)
Hayırlı bayramlarr şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…