- 26 Ağustos 2007
- 3.895
- 4.106
Bilemiyorum ki cok mutsuzum
Mutsuz olma cnm doktorun sana iğne yazar kanaman kesilir ins çoğu kişide oluyormuş bu kanama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum ki cok mutsuzum
Ben dün transfer oldum ve pruloton iğne verdiler 2-3 güne kadar yada 3 ay a kadar kanama veya kahverengi leke olabilir bu iğneyi yaparsın diye bilgilendirdiler. Bence korkma zaten taze kan değilmişKızlar önemli, bir sorunum var salı günü transferim oldu ve bu sabah crinone jeli uyguladıktan sonra ucunda kırmızı kan gördüm. Hastaneyi aradım takip edelim dedi sonra lekelenmem olmadı. Şimdi jel geri gelmiş koyu kahve şeklinde bir iki tortu şeklinde. Acaba ne yapmalıyım yaşayan var mı böyle bişey? Daha test günüme cok var 23ünde
Hayırlı olsun transferin :) sabahki kıpkırmızı kandı böyle tırnak kadar sonra jel geri gelince de kahve tortuyla kalan kanı attı sanki. Şimdi akşam jelini uyguladım temizdi tahriş ettim diye umuyorumBen dün transfer oldum ve pruloton iğne verdiler 2-3 güne kadar yada 3 ay a kadar kanama veya kahverengi leke olabilir bu iğneyi yaparsın diye bilgilendirdiler. Bence korkma zaten taze kan değilmiş
Yerleşme kanı dır belkideHayırlı olsun transferin :) sabahki kıpkırmızı kandı böyle tırnak kadar sonra jel geri gelince de kahve tortuyla kalan kanı attı sanki. Şimdi akşam jelini uyguladım temizdi tahriş ettim diye umuyorum
Canım bu Jeli kullanan çoğu kişide oluyor devam etmeyen kanama önemli değildir, sonuçta vücut kansız olamaz içeri ucunu itekliyorsunuz ya ondan oluyor arada bir damla iplik gibi gelen kan bunlar sorun olmaz. İçini ferah tutKızlar önemli, bir sorunum var salı günü transferim oldu ve bu sabah crinone jeli uyguladıktan sonra ucunda kırmızı kan gördüm. Hastaneyi aradım takip edelim dedi sonra lekelenmem olmadı. Şimdi jel geri gelmiş koyu kahve şeklinde bir iki tortu şeklinde. Acaba ne yapmalıyım yaşayan var mı böyle bişey? Daha test günüme cok var 23ünde
İnşallah belkide şuan bir sıkıntı görünmüyor bununla gecmis olsun cok korktum 23üne kadar sabır edicem artık :)Yerleşme kanı dır belkide
Doğru diyosun zaten sabah yapınca ağrı da oldu tam iceri ittiğim yolda. Akşam jelini uyguladım herhangi bir kanama vs gelmedi cubuga, smdi tortu gelmiş o da temiz cok sükürCanım bu Jeli kullanan çoğu kişide oluyor devam etmeyen kanama önemli değildir, sonuçta vücut kansız olamaz içeri ucunu itekliyorsunuz ya ondan oluyor arada bir damla iplik gibi gelen kan bunlar sorun olmaz. İçini ferah tut
Normalde 10 ve üzeri hamile demekti sanırım, ama nasıl yükselecek bakalım, inşallah güzel ve orantılı artar. Dr yorum yaptı mı değerlere.Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embiriyosu
Normalde 10 ve üzeri hamile demekti sanırım, ama nasıl yükselecek bakalım, inşallah güzel ve orantılı artar. Dr yorum yaptı mı değerlere.
Ben yaşamadım ama yerleşmedir diye düşünüyorum.Kızlar önemli, bir sorunum var salı günü transferim oldu ve bu sabah crinone jeli uyguladıktan sonra ucunda kırmızı kan gördüm. Hastaneyi aradım takip edelim dedi sonra lekelenmem olmadı. Şimdi jel geri gelmiş koyu kahve şeklinde bir iki tortu şeklinde. Acaba ne yapmalıyım yaşayan var mı böyle bişey? Daha test günüme cok var 23ünde
Merhaba canım bu da bi umut inş katlanarak artar. Benim 10. gün değerim 62 çıktı doktorum az buldu yarın benim için çok önemli testi tekrarlayacağız. İnş ikimizde hayırlı haberler alabiliriz.Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embiriyosu
Merhaba canım bu da bi umut inş katlanarak artar. Benim 10. gün değerim 62 çıktı doktorum az buldu yarın benim için çok önemli testi tekrarlayacağız. İnş ikimizde hayırlı haberler alabiliriz.
Mini_mini arkadaşım 5. Gün embiryosu üzülmeden edemiyorum genelde 5. Gün embriyoları hep yüksek çıkıyor benim düşük çıktı inş. katlanmıştır doktorum yorum yapmadı çünkü.Kaçıncı gün embriyosuydu cnm ?
Benimde 93 çıkmıştı arada çok bir fark yok üzülme
Mini_mini arkadaşım 5. Gün embiryosu üzülmeden edemiyorum genelde 5. Gün embriyoları hep yüksek çıkıyor benim düşük çıktı inş. katlanmıştır doktorum yorum yapmadı çünkü.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu ?Zaman gecmiyor... belirtim de pek yok kasıklarımda bir dolgunluk hissi var o kadar bir de bugün hafif bir açık pembe geldi crinone jel tortusu. Ay nasıl zor beklemek :)
5.gün aa kalite aslında doktor cok umutlu pgt de yapıldı bu embriyoyaSenin kaçıncı gün embriyosuydu ?