İnşallah çifte bayram yaşatsın rabbim isteyen herkeseÇok teşekkür ederim arkadaşım iyki varsınız inş pazartesi değerim artar da arefe günü hayırlı haber alırım.
Kaç gün oldu siz transfer yaptıralıben de hastanede 2 saat hiç kalkmadan yattım.. sonra eve geldim evde de hiç kalkmadan yattım..
ama ertesi gün işe geldim.. iş yerimde de hiç kalkmadım desem yeri.. doğru düzgün gezinmeye bugün başladım.. bana da doktorum ertesi gün normal hayatına dönebilirsin sadece ağır işler yapma,hoplama zıplama dedi.. 2-3 gün duş alma dedi.. tabi bu kısmı biraz işkence ama napalım mecbur katlanıyoruz..
Amin inşallahİnşallah çifte bayram yaşatsın rabbim isteyen herkese
Kaç gün oldu siz transfer yaptıralı
Maydonoz ve nane düştüğü tetiklediği için yasak demişlerdir bana da özellikle bitki çayı içme demişlerdi. Halen de maydonoz ve nane tüketmemeye dikkat ediyorumKızlar bana maydonoz ve nane yasak dediler size de böyle Öner’i verildimi?
Yumurta geliştirme iicn sorun olmaz gebelere sıcak su iyi gelmez düşüğe zemin hazırlar diye biliyorum.Evet özel havuz olacak ama sıcak su düşündürdü beni
Aynı gün duş aldım oturmadan kısa ılık su ile merkez izin verdi zaten gusül almak gerekiyordu ve tutundu bebeklerimiz. Sıcak duş iyi gelmez ve oturmak enfeksiyon riski yaratır yoksa herhangi bir sorun olmaz.Kızlar ya trabsferden sonra nezaman duş aldınız?
Benim de 3. Günüm bi belirti bişi var mı? Bir de Bende dün kahverengi lekelenme oldu daha doğrusu jel kahverengi geldi acaba sende de oldumubugün transfer sonrası 3.günüm..
Benim de 3. Günüm bi belirti bişi var mı? Bir de Bende dün kahverengi lekelenme oldu daha doğrusu jel kahverengi geldi acaba sende de oldumu
Corbanin icindeki kuru naneden bisey olmaz umarim ben yayla corbasi icmis bulundumMaydonoz ve nane düştüğü tetiklediği için yasak demişlerdir bana da özellikle bitki çayı içme demişlerdi. Halen de maydonoz ve nane tüketmemeye dikkat ediyorum
O kadardan bir şey olmaz naneden daha çok maydanoz zararlı nete bak bulursun bir liste ama çok takılma her şeyin fazlası zarar.Corbanin icindeki kuru naneden bisey olmaz umarim ben yayla corbasi icmis bulundumbugun 4.gunum
Canim suan palamut taze diye biliyorum seversen onu tuketebilirsin. Ben ton baligi yiyorumKızlar eşim şimdi balık alacak. Bu mevsimde hangi balık yenir ve bebeğe iyi gelir ? Somon un mevsimi değilmiş sanırım dondurulmuş varmış dondurulmuş somon alsa sorun olur mu yada hangi balığı alsın ? Bebek için yiyecegim :)
Canim suan palamut taze diye biliyorum seversen onu tuketebilirsin. Ben ton baligi yiyorum
2 gunde 1
O tum baliklarda mevcut canimCnm netten bakıyorum da şimdi ton balığında yüksek miktarda civa varmış ve zararlı diyorlar bir bak istersen bende palamut yada uskumru aldiracaktim mevsimiyse palamut aldirayim o zaman saol cnm
O tum baliklarda mevcut canim
Onemli olan kac gr tukettigin. Tabiki taze olmasi onemli herseyin fazlasi zarar zaten.
Sen multivitamin veya folikasit olarak kullaniyosun? Hem folik asit hem balik tuketince mide bulantisi yapabiliyor 2 taraftanda omega 3 almis oluyorsun
Kızlar önemli, bir sorunum varsalı günü transferim oldu ve bu sabah crinone jeli uyguladıktan sonra ucunda kırmızı kan gördüm. Hastaneyi aradım takip edelim dedi sonra lekelenmem olmadı. Şimdi jel geri gelmiş koyu kahve şeklinde bir iki tortu şeklinde. Acaba ne yapmalıyım yaşayan var mı böyle bişey? Daha test günüme cok var 23ünde
Bilemiyorum ki cok mutsuzumCnm bilemedim ki yerleşme kanaması olabilir mi acaba ?