Nasıl sevindim biliyon mu :) başka kan testi isteyecek mi acaba yarın hcg için. Geçmiş olsun valla şükür.
Insallah guzel bir degerle pozitif sonuc almissindir..Günaydın kızlar kan verdim az önce 2 saate falan çıkar inşallah
Rabbim hasretle bekleyen herkese mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah
Maalesef Canım sonucum negatifHayırlı güzel haberlerini alacağız inşallah
Maşallah canım inşallah sağlıkla devam eder. Tüp Bebek drlari da zaten 1000 e kadar takip ediyor sonra kese görüp bırakıyor onlarda. Bundan sonra kese takibi yapılır inşallah sağlıkla devam eder Rabbim her zaman mucize verir hepimize bir şekilde ama bazıları fark etmez. İlaçların etkisi devam ediyor yumurta üretiyor bünye sağlıklı bir sperm ile karşılaşmış oluşmuş mucizen. İki haftada bir dr kontrolü gerekir.Arkadaşlar beni hatırlayanlar olacak.
2 ameliyat 2 tüp bebek denemesi 2 tutan ama hemen sonlanan gebeliklerim vardı.
Doğal yolla hamile kaldım, onca doktorun doğal yolla olmaz demesine karşı Rabbim mucizesini gösterdi
En son cumartesi beta hcg yaptım.
1098 çıktı.
Salı kese gözüktü.
Bu süreçten sonra,t ekrar beta hcg test yaptıran var mı aranızda.
Bugün belinde ağrı hiç olmadı tedirgin oldum.Maşallah canım inşallah sağlıkla devam eder. Tüp Bebek drlari da zaten 1000 e kadar takip ediyor sonra kese görüp bırakıyor onlarda. Bundan sonra kese takibi yapılır inşallah sağlıkla devam eder Rabbim her zaman mucize verir hepimize bir şekilde ama bazıları fark etmez. İlaçların etkisi devam ediyor yumurta üretiyor bünye sağlıklı bir sperm ile karşılaşmış oluşmuş mucizen. İki haftada bir dr kontrolü gerekir.
Sen kendine normal bir dr bul tüp Bebek dr pek ilgilenmiyor zaten hamile kaldıktan sonra. Takılma böyle şeylere tuntunma zamanında genelde çok batma oluyor sonra rahim büyüdükçe kasık ağrısı arada oluyor her gebelik aynı Ağrı ve sancıları yapmıyor bunlara takılma pozitif ol ve takibini yapacak iyi bir dr bul geçmişini anlatınca zaten değerli bir gebelik olduğunu anlar. Artık stresten uzak durma zamanı.Bugün belinde ağrı hiç olmadı tedirgin oldum.
Bizler çok uzun yollardan geçtik.
İnsan her şeyi düşünüyor.
Hiç iş yapmıyorum ya yatıyorum yada bacaklarımı uzatarak oturuyorum.
Hep sağ kasigima biseyler olurdu, bu sabah sol bacak kasık arasına ağrı girdi.
Test yapsam mı acaba diyorum.
Evet doktorum bozuldu resmen doğal yolla olduğunu duyunca.
Sanki yaradanlar da çok biliyorlar.
Benim gittiğim iki doktorda sadece tüp bebek üzerine odaklı doktorlar değil.Sen kendine normal bir dr bul tüp Bebek dr pek ilgilenmiyor zaten hamile kaldıktan sonra. Takılma böyle şeylere tuntunma zamanında genelde çok batma oluyor sonra rahim büyüdükçe kasık ağrısı arada oluyor her gebelik aynı Ağrı ve sancıları yapmıyor bunlara takılma pozitif ol ve takibini yapacak iyi bir dr bul geçmişini anlatınca zaten değerli bir gebelik olduğunu anlar. Artık stresten uzak durma zamanı.
Sizde problem ne? Erkek faktörü mü?Evde test yaptım negatif. Olsa çıkardı 9. Günüm bugün
Hayırlı olsun, neden doğal yolla olmaz diyorlardı?Arkadaşlar beni hatırlayanlar olacak.
2 ameliyat 2 tüp bebek denemesi 2 tutan ama hemen sonlanan gebeliklerim vardı.
Doğal yolla hamile kaldım, onca doktorun doğal yolla olmaz demesine karşı Rabbim mucizesini gösterdi
En son cumartesi beta hcg yaptım.
1098 çıktı.
Salı kese gözüktü.
Bu süreçten sonra,t ekrar beta hcg test yaptıran var mı aranızda.
Sizde problem ne? Erkek faktörü mü?
Morfoloji kötü değil, en azından tüp bebek için kötü değil. Ya bazen sebepsiz olmuyor gerçekten. Hiç hamile kaldın mı? Belki zamanla doğal bile olur seninMorfoloji 4 bizim ama çok büyük bir etken değilmiş tüp bebek için herşey normaldi. İyi kalite embiriyo transfer ediliyor 2 seferdir ama tutmuyor
Morfoloji kötü değil, en azından tüp bebek için kötü değil. Ya bazen sebepsiz olmuyor gerçekten. Hiç hamile kaldın mı? Belki zamanla doğal bile olur senin
Sperm DNA hasarına bakıldı mı? Transferiniz 5. Gün planlanırken 3.gün yapılmış. Embriyoda sperm aktivasyonu 3. Günden sonra devreye giriyormuş. Sperm DNA'sında hasar olabilir mi diye geldi aklıma. Bir de amh baktırdınız mı ?4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım. Şaşkınlıkla izliyorum olanları. Aşılamalar tüp bebekler sebepsiz negatif
Sperm DNA hasarına bakıldı mı? Transferiniz 5. Gün planlanırken 3.gün yapılmış. Embriyoda sperm aktivasyonu 3. Günden sonra devreye giriyormuş. Sperm DNA'sında hasar olabilir mi diye geldi aklıma. Bir de amh baktırdınız mı ?
Çok üzücü oluyor birkaç kez negatif almak ama defalarca deneyen insanlar da var, ne yapalım. Güçlü olucaz dünyanın sonu değil. Üzülmemek mümkün değil tabi ama geçecek arkadaşım. Fazla yıprattıkça kendini insan bi daha deneyecek gücü kendinde bulamıyor sonra. Belki bi sonraki denemeden önce eşine yapılmadıysa sperm DNA hasar testi yapılabilir. Embriyolara da pgt yapılır.
3 yıl da bende var. Artık kilolu oluşuma bağlıyorum ben. En iyisi kilo verip bir süre akışına bırakmak diyorum. Seni bilmiyorum tabi ama, bence dinlen4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım. Şaşkınlıkla izliyorum olanları. Aşılamalar tüp bebekler sebepsiz negatif
Bende kiloluyum 70 kg ile tedaviye başladım şimdi 76 olmuşum. Artık zayıflamadan 3. Ye başlamıcam3 yıl da bende var. Artık kilolu oluşuma bağlıyorum ben. En iyisi kilo verip bir süre akışına bırakmak diyorum. Seni bilmiyorum tabi ama, bence dinlen
Geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu iç organlarımı karın zarına yapıştırmış, rahimi karın zarına yapıştırmış, sol tüpünü hidroselpensk yapmış, miyom ve kist alındı yok yok yani bende :)Hay
Hayırlı olsun, neden doğal yolla olmaz diyorlardı?