Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Cok seviyorum korku filmini dayanamıyorum bir tek o dikkatimi dağıtıyor :)) haklısın bari bir dizi bulayım. Ama ani irkilince bişi oldu diye cok üzüldüm
Ben transfer olduğum gün dr dediki , ağır bişey kaldırma, stresten uzak dur dedi, onun dışında herşey serbest dedi, bugün bile denize gidebilirsin demişti, irkilmekten bişey olmaz sanırsam ama işte insan herşeyden şüphe ediyor , minnakın korkar kız :)

6 ağustos, Mini_mini Mini_mini ,
6 ağustos , D DEROS1986 ,
7 ağustos, _Citlembik_ _Citlembik_ , 25 yaş,
14 ağustos , @demircemre01 ,
14 ağustos , Cankiriklarim Cankiriklarim ,
15 ağustos , alisanindunyasi alisanindunyasi ,

Kızlar inşallah sonuçlarınız güzel sonuçlar, yeni transfer olan arkadaşlar da transferiniz hayırlı olsun. Hepiniz bayramda ekstra sevinç yaşarsınız inşallah :dua::dua::dua:

Benden bir gün önce transfer olanlar cest yaptı ben hala bekliyorum bugün 8. Gün bitti valla çok sabırlıyım sanki :)

Benden bir gün önce transfer olanlar cest yaptı ben hala bekliyorum bugün 8. Gün bitti valla çok sabırlıyım sanki :)
Senin 3.gün embriyosu dimi, beklemekle iyi yaptın . Ama yakın zamanda çatlatma iğnesi yada hcg yükselten bi iğne olmadıysan cuma günü test yap gitsin :) sabırlı davrandın baya

6 ağustos, Mini_mini Mini_mini ,
6 ağustos , D DEROS1986 ,
7 ağustos, _Citlembik_ _Citlembik_ , 25 yaş,
14 ağustos , @demircemre01 ,
14 ağustos , Cankiriklarim Cankiriklarim ,
15 ağustos , alisanindunyasi alisanindunyasi ,

Kızlar inşallah sonuçlarınız güzel sonuçlar, yeni transfer olan arkadaşlar da transferiniz hayırlı olsun. Hepiniz bayramda ekstra sevinç yaşarsınız inşallah :dua::dua::dua:
İnşallah sağlıklı pozitif sonuçlarımız olsun hepimizin..
Dünden beri biraz batma oluyor ara ara tam rahim bölgemde normal sanırım. Bir dünya ilaç başladık.inşallah tutunur bebişlerimiz.. Hibor iğne kullananlar biraz yakıyor sanki yoksa bana mı öyle geldi bilemedim..

8.gün için normal bi değer gibi görünüyor, 1.sayfadaki tabloya baktım da ortalama değerler. Yalnız 2.testini yarın versen imkanın varsa . ikiye katlana durumunu daha net gözlemlersin. 3 gün sonra verince haseplaması kafa karıştırıyor.
Ama değerin normal bence içini ferah tut olumlu düşün.
Teşekkür ederim Nehira-27 Nehira-27 aslında ben de bıgün yaptırmak istedim de bugün yaptırırsam yarın da yaptırmak zorunda kalcam dolayısıyla yarın yaptırcam çünkü merkezim yarın haber bekliyor benden o zaman doktorum yorumlar sonucumı diye düşünüyorum. Hayırlısı artık

Teşekkür ederim Nehira-27 Nehira-27 aslında ben de bıgün yaptırmak istedim de bugün yaptırırsam yarın da yaptırmak zorunda kalcam dolayısıyla yarın yaptırcam çünkü merkezim yarın haber bekliyor benden o zaman doktorum yorumlar sonucumı diye düşünüyorum. Hayırlısı artık
Sonucu dr a gösterme şansın varsa sıkıntı yok, o yorumlar zaten 2 gün olsun 3 gün olsun normal artış mı anlayabilir. İnşallah orantılı bi şekilde katlar :)

Geçmiş olsun , doktor ne diyor. Umarım çıkarken moralin düzgün ayrılırsın ordan
Cnm ilaclar birkaç tane 4 cm lik fln kist oluşturmuş. Yumurtaliklarim su toplamis bir gece takip ettiler cnm sabahta çok şükür taburcu ettiler. Benim yatagimda yatan benden önceki hasta da tüp bebek yaptırmış yan yatak komşum anlattı. Nefes alamiyormus Allah'tan öyle ileri boyutlu olmadan farkedildi gerçi ilaç vs almadım ama olsun o serum bile yeterli oldu. Mehmet Hocayı aradım anı ani hareket yapma 1,5 litreden fazla da sivi tüketme dedi. Yarin merkeze çağırdı kontrol için öyle işte cnm

Cnm ilaclar birkaç tane 4 cm lik fln kist oluşturmuş. Yumurtaliklarim su toplamis bir gece takip ettiler cnm sabahta çok şükür taburcu ettiler. Benim yatagimda yatan benden önceki hasta da tüp bebek yaptırmış yan yatak komşum anlattı. Nefes alamiyormus Allah'tan öyle ileri boyutlu olmadan farkedildi gerçi ilaç vs almadım ama olsun o serum bile yeterli oldu. Mehmet Hocayı aradım anı ani hareket yapma 1,5 litreden fazla da sivi tüketme dedi. Yarin merkeze çağırdı kontrol için öyle işte cnm
Nasıl sevindim biliyon mu :) başka kan testi isteyecek mi acaba yarın hcg için. Geçmiş olsun valla şükür.

Son düzenleme:
X