Ben transfer olduğum gün dr dediki , ağır bişey kaldırma, stresten uzak dur dedi, onun dışında herşey serbest dedi, bugün bile denize gidebilirsin demişti, irkilmekten bişey olmaz sanırsam ama işte insan herşeyden şüphe ediyor , minnakın korkar kız :)Cok seviyorum korku filmini dayanamıyorum bir tek o dikkatimi dağıtıyor :)) haklısın bari bir dizi bulayım. Ama ani irkilince bişi oldu diye cok üzüldüm
6 ağustos,Mini_mini ,
6 ağustos , D DEROS1986 ,
7 ağustos,_Citlembik_ , 25 yaş,
14 ağustos , @demircemre01 ,
14 ağustos ,Cankiriklarim ,
15 ağustos ,alisanindunyasi ,
Kızlar inşallah sonuçlarınız güzel sonuçlar, yeni transfer olan arkadaşlar da transferiniz hayırlı olsun. Hepiniz bayramda ekstra sevinç yaşarsınız inşallah
Senin 3.gün embriyosu dimi, beklemekle iyi yaptın . Ama yakın zamanda çatlatma iğnesi yada hcg yükselten bi iğne olmadıysan cuma günü test yap gitsin :) sabırlı davrandın bayaBenden bir gün önce transfer olanlar cest yaptı ben hala bekliyorum bugün 8. Gün bitti valla çok sabırlıyım sanki :)
Senin 3.gün embriyosu dimi, beklemekle iyi yaptın . Ama yakın zamanda çatlatma iğnesi yada hcg yükselten bi iğne olmadıysan cuma günü test yap gitsin :) sabırlı davrandın baya
Belirtin filan var mı? Benim transfer dün oldu hicbisi hissetmiyorumBenden bir gün önce transfer olanlar cest yaptı ben hala bekliyorum bugün 8. Gün bitti valla çok sabırlıyım sanki :)
RAbbim şifa versin sebep ne?Beni hastaneye yatırdılar kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk ağlıyorum geldiğimden beri
İnşallah sağlıklı pozitif sonuçlarımız olsun hepimizin..6 ağustos,Mini_mini ,
6 ağustos , D DEROS1986 ,
7 ağustos,_Citlembik_ , 25 yaş,
14 ağustos , @demircemre01 ,
14 ağustos ,Cankiriklarim ,
15 ağustos ,alisanindunyasi ,
Kızlar inşallah sonuçlarınız güzel sonuçlar, yeni transfer olan arkadaşlar da transferiniz hayırlı olsun. Hepiniz bayramda ekstra sevinç yaşarsınız inşallah
Çok geçmiş olsun neyin var canım inşallah kötü bişey yoktur?Beni hastaneye yatırdılar kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk ağlıyorum geldiğimden beri
Ooo sen daha çok yenisin günler geçmek bilmiyor ama şükür 9. Güne gelebildik. Benim daha 2 gündür göğüslerim ağrıyor. Onun dışında bir belirti yok.Belirtin filan var mı? Benim transfer dün oldu hicbisi hissetmiyorum
Teşekkür ederim8.gün için normal bi değer gibi görünüyor, 1.sayfadaki tabloya baktım da ortalama değerler. Yalnız 2.testini yarın versen imkanın varsa . ikiye katlana durumunu daha net gözlemlersin. 3 gün sonra verince haseplaması kafa karıştırıyor.
Ama değerin normal bence içini ferah tut olumlu düşün.
Hayırlı güzel haberlerini alacağız inşallahGünaydın kızlar kan verdim az önce 2 saate falan çıkar inşallah
Rabbim hasretle bekleyen herkese mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun , doktor ne diyor. Umarım çıkarken moralin düzgün ayrılırsın ordanBeni hastaneye yatırdılar kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk ağlıyorum geldiğimden beri
Sonucu dr a gösterme şansın varsa sıkıntı yok, o yorumlar zaten 2 gün olsun 3 gün olsun normal artış mı anlayabilir. İnşallah orantılı bi şekilde katlar :)Teşekkür ederimNehira-27 aslında ben de bıgün yaptırmak istedim de bugün yaptırırsam yarın da yaptırmak zorunda kalcam dolayısıyla yarın yaptırcam çünkü merkezim yarın haber bekliyor benden o zaman doktorum yorumlar sonucumı diye düşünüyorum. Hayırlısı artık
Mini_mini seni merak ettim umarım herşey yolundadır.
Cnm ilaclar birkaç tane 4 cm lik fln kist oluşturmuş. Yumurtaliklarim su toplamis bir gece takip ettiler cnm sabahta çok şükür taburcu ettiler. Benim yatagimda yatan benden önceki hasta da tüp bebek yaptırmış yan yatak komşum anlattı. Nefes alamiyormus Allah'tan öyle ileri boyutlu olmadan farkedildi gerçi ilaç vs almadım ama olsun o serum bile yeterli oldu. Mehmet Hocayı aradım anı ani hareket yapma 1,5 litreden fazla da sivi tüketme dedi. Yarin merkeze çağırdı kontrol için öyle işte cnmGeçmiş olsun , doktor ne diyor. Umarım çıkarken moralin düzgün ayrılırsın ordan
Nasıl sevindim biliyon mu :) başka kan testi isteyecek mi acaba yarın hcg için. Geçmiş olsun valla şükür.Cnm ilaclar birkaç tane 4 cm lik fln kist oluşturmuş. Yumurtaliklarim su toplamis bir gece takip ettiler cnm sabahta çok şükür taburcu ettiler. Benim yatagimda yatan benden önceki hasta da tüp bebek yaptırmış yan yatak komşum anlattı. Nefes alamiyormus Allah'tan öyle ileri boyutlu olmadan farkedildi gerçi ilaç vs almadım ama olsun o serum bile yeterli oldu. Mehmet Hocayı aradım anı ani hareket yapma 1,5 litreden fazla da sivi tüketme dedi. Yarin merkeze çağırdı kontrol için öyle işte cnm