Canım ne durumdasın? Ağrın sızın var mı ? Bende lekelenmeler başladı sanırım adetim yakın. Ümidi kessem de yarın gidip kan vereceğin çünkü çağırdılar. Hem bundan sonra ne kadar ara veririm onu da belirlemek istiyorum malesef dondurulmuşum olmayıncaHayırlı olsun transferin
İnşallah mutlu haberi almak ta nasip olur
aslında sizin amh değerlerinizde ultrasonla bakıldığında antral folikül sayınız azalmış görünür. yani normalde adetin 3. günü ultrasonda 8-10 adet yumurtası görünen bir kadında sıkıntı yok denebilir. ama sizin durumunuzda ultrasonda 2-3 yumurta görülür. yani aslında belli olurdu. neyse tedaviye başlamışsınız zaten. hayırlı olsun tedaviniz. umarım herşey yolunda gider.Yaşım 28. Zaten yanlış şurda ilk gittiğimde ayrıntılı hormon testi yapılmadı devlete de gittim özelede her ikiside bir iki bişeyin tahliline baktı ultrosunla ve alttan muayeneyle görülebilen birşey değil herhalde kimse bişey demedi. Geçen süreçte hala gebe kalmama durumun da amh ye bakılıyormuş. Söylenen o. Zaten hemen başlamak istediler ama eşimde ilaç kullandığı için onun tedavisine paralel olarak hareket etmek durumundayız. İki ay aonra onun süreci bitiyor ama en sonki test sonuçları bize ne vericek o da önemli.
Hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişinKizlar gunaydin
Benim transferim yarindi embriyolarin 4 üde hizli gelismis bugun alacaklar transfere
Embriyolog aradi sabah hizli gelismesi iyi birsey dedi insallah olumlu olur 1 transfer yapilir digerleri dondurulacak
Ooo ne güzel. Kaçta olacak teansferin? Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKizlar gunaydin
Benim transferim yarindi embriyolarin 4 üde hizli gelismis bugun alacaklar transfere
Embriyolog aradi sabah hizli gelismesi iyi birsey dedi insallah olumlu olur 1 transfer yapilir digerleri dondurulacak
Hadi gözün aydınKizlar gunaydin
Allah razi olsun insallah:)Hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin
Insallah cok tesekkurler :) saat 15:00 gibi olacak birazdan hastaneye gidicem cok heyecanliyimOoo ne güzel. Kaçta olacak teansferin? Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Ben devam etmiştimTransferi olanlar daha dogrusu progestan fitil kullanananlar transfer gunude devam ediyor mu fitile? Doktor bisey demedi banada bugun 2 tane daha fitilim vardi
Canım kasıklarımda batma oluyor ara araCanım ne durumdasın? Ağrın sızın var mı ? Bende lekelenmeler başladı sanırım adetim yakın. Ümidi kessem de yarın gidip kan vereceğin çünkü çağırdılar. Hem bundan sonra ne kadar ara veririm onu da belirlemek istiyorum malesef dondurulmuşum olmayınca
Güzel haberler olsun inşallah..Canım kasıklarımda batma oluyor ara ara
Ne var gibi ne Yok gibi
Yarın sabah kan vereceğim inşallah
Belli olacak durum ne
Amin Canım inşallahGüzel haberler olsun inşallah..
ıyı deyeyım ıyı olsun kuzum tedavıye baslamak ıcın beklıordumm kı erken oldum ılk defa ve baslıyamıorum bayrama denk gelıor dıe okdar hazırlamıstım kendımı cok kotu oldum ya bı an once olsun ıstıodum ne dıyelım hayırlısı ... sen nasılsn nasıl gecıyor hamılelık bak soru bıle guzel hamılelık nasıl gecıo:)Mstfsevda , aşılama arkadaşım ne yapıyorsun . Nasılsın
İnşallahh sağolasın canımm. Ya ben demin korku filmi izlerken aşırı korkup ani irkildim acaba bişey olmuş mudur?6 ağustos,Mini_mini ,
6 ağustos , D DEROS1986 ,
7 ağustos,_Citlembik_ , 25 yaş,
14 ağustos , @demircemre01 ,
14 ağustos ,Cankiriklarim ,
15 ağustos ,alisanindunyasi ,
Kızlar inşallah sonuçlarınız güzel sonuçlar, yeni transfer olan arkadaşlar da transferiniz hayırlı olsun. Hepiniz bayramda ekstra sevinç yaşarsınız inşallah
Bişey olmamıştır inşallah , korku filmi nerden aklına geldi :) komedi izle canım bu aralar pozitif enerji versin sana :) eğlenceli müzikler dinle ne bileyim :) tutunmaya başlamak üzeredir minnağın :)İnşallahh sağolasın canımm. Ya ben demin korku filmi izlerken aşırı korkup ani irkildim acaba bişey olmuş mudur?
8.gün için normal bi değer gibi görünüyor, 1.sayfadaki tabloya baktım da ortalama değerler. Yalnız 2.testini yarın versen imkanın varsa . ikiye katlana durumunu daha net gözlemlersin. 3 gün sonra verince haseplaması kafa karıştırıyor.Nehira-27 canım inş. hayırlı haberler alırız ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 46 çıktı değerim inş cumaya kadar katlanır.
Cok seviyorum korku filmini dayanamıyorum bir tek o dikkatimi dağıtıyor :)) haklısın bari bir dizi bulayım. Ama ani irkilince bişi oldu diye cok üzüldümBişey olmamıştır inşallah , korku filmi nerden aklına geldi :) komedi izle canım bu aralar pozitif enerji versin sana :) eğlenceli müzikler dinle ne bileyim :) tutunmaya başlamak üzeredir minnağın :)