Yok yapmadım, çatlatma iğnesinden 15 gün geçti şuan. Ay Amin inşallah ya10.günündesin hayli hayli çıkar. Ben 8.gün idrar yapmıştım.çıkmıştı. önemli olan son 10 gün içinde çatlatma iğnesi yada hcg yükseltecek iğne vs yapmamış olmak. Sonucu yanıltmasın yeterki.
Senin oldu diye hissediyorum inşallah hislerim doğru çıkar aminnn
evet daha önce umutsuz bir şekilde 1 aşılama yaptırdım kafamda bitik ti zaten negatif o yüzden hemen ertesi ay tüp bebeğe başladık inşallah bu sefer umudun varİnşallah 5.günde elinde kalan en sağlıklıları olur. İlk denemeniz mi , hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Ben yaptım 8. Günün sabahı ama sabah idrarı ile yap o koyu çıkıyor . Yaklaşık 15 kere tuvalete gittim dün . Akşam bi daha yaptım silik çıktıBen de test yapiyim mi? Kan testine 2 gün var aslında az kaldı
İnşallah canım ben de 2 aşılama yaptırdım negatif. Keşke hiç zaman kaybetmeseymişim. İyiki 3. Aşılamayı denememişim :)evet daha önce umutsuz bir şekilde 1 aşılama yaptırdım kafamda bitik ti zaten negatif o yüzden hemen ertesi ay tüp bebeğe başladık inşallah bu sefer umudun var
İnşallah canım ben de 2 aşılama yaptırdım negatif. Keşke hiç zaman kaybetmeseymişim. İyiki 3. Aşılamayı denememişim :)[/QUOTE aynen öyle canım hepimiz icin hayırlısı bakalım zaman bize neler gösterecek daha
2. Kanı yarın vereceksin dimi.yarın rahat bi nefes alırsın , 2 ye katlasın inşallah. Annen ne diyor ne yapıyor. Kafayı yiyeceksin bişeyler okuyup düşünüp durma diyen senin annen miydi :)Ben yaptım 8. Günün sabahı ama sabah idrarı ile yap o koyu çıkıyor . Yaklaşık 15 kere tuvalete gittim dün . Akşam bi daha yaptım silik çıktı
Merhaba canım, evet 4 tane dondurulmuşumuz var.. belkiyorlar bizi.. direkt tranfer aşamasına geçicez inşallah bir sıkıntı olmazsa.Hoşgeldin tekrar ne zamandır yoktun ama güzel adımlar katetmişsin :) ben seni bu bahsettiğin işlemlerden sonra anca tedaviye başlayacaksın sanıyordum. Senin donduruluşların var da direkt transfer mi olacaksın.
Hayırlısı olsun canım.. üzme kendini.. inşallah bir sonrakinde sonucun pozitif çıkar..Tertemiz bi negatifnasip değilmiş
Üzüldüm ama yapacak bişey yok. Yine de perşembe kanımı veririm ama tabi ümidi kestim benHayırlısı olsun canım.. üzme kendini.. inşallah bir sonrakinde sonucun pozitif çıkar..
Ben de test yapiyim mi? Kan testine 2 gün var aslında az kaldı
Kanı vermeden umudumuzu ytirmeyelim. Olmadıysa bile yaşın genç canım daha. Tüp denemesinden sonra dinleneyim derken kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar var. İlla üzülürsün ama kısa sürede toparlanman dileğiyle. Perşembe kan ver bakalım, belki idrara yansımadı henüz.Tertemiz bi negatifnasip değilmiş
İnşallah öyledir canımKorkma korkma resmen adet agrısı ile aynıymış hamilelik . Gece boyu sancım vardı tuvalete koşuyorum adet mi oldum diye
çıkar ben dün yaptım çıktı normalde cumartrsi yap demişti doktor
Gününü bekleseydin keşke Canım üzülme bekle bakalımTertemiz bi negatifnasip değilmiş
Bilmem, ümidi kestim benGününü bekleseydin keşke Canım üzülme bekle bakalım
Zaten aşılama şansı yüzde 20 diyorlar . Biz hiç denemeyelim dedikİnşallah canım ben de 2 aşılama yaptırdım negatif. Keşke hiç zaman kaybetmeseymişim. İyiki 3. Aşılamayı denememişim :)
evet2. Kanı yarın vereceksin dimi.yarın rahat bi nefes alırsın , 2 ye katlasın inşallah. Annen ne diyor ne yapıyor. Kafayı yiyeceksin bişeyler okuyup düşünüp durma diyen senin annen miydi :)
Allahın vardır bi bildiği üzülme canımÜzüldüm ama yapacak bişey yok. Yine de perşembe kanımı veririm ama tabi ümidi kestim ben
Keşke erken yapmasaydın arkadaşım. İdrarda çıkmayabilir. Negatif görünce de insanın morali çok bozulur. Perşembe tekrar edersin.Tertemiz bi negatifnasip değilmiş
canım erken yapmissin testini üzülme diyemiycem üzüleceksin elbet ama kan testini vermeden olmadi demeyelim ınş büyük bir supriz olur senin içinÜzüldüm ama yapacak bişey yok. Yine de perşembe kanımı veririm ama tabi ümidi kestim ben
hayırlı olsun transferiniz ınş olumlu sonuçlanırSelam arkadaşlar,
2 adet 3.gün kaliteli embriyo transferim oldu..şimdi odada dinleniyorum..2 saat yatıcam ..
Rabbim hayırli sonuçlar nasip etsin hepimize insallah..