Hoşgeldin tekrar ne zamandır yoktun ama güzel adımlar katetmişsin :) ben seni bu bahsettiğin işlemlerden sonra anca tedaviye başlayacaksın sanıyordum. Senin donduruluşların var da direkt transfer mi olacaksın.Selamlar kızlar.. nasılsınız? geçmişe bakmadan önce bu aralar neler olmuş bir anlatayım istedim. Gönlümce yazdığım /konuştuğum bir yer çünkü :)
Çarşamba günü regl 9. günde doktoruma gittim. Düşükten sonra kendisine görünmemiştim bu yüzden, rahmi daha ayrıntılı görüntülemek adına minik kamerayla içeriyi de görebileceği ayrıca duyunca üzüldüğüm ve nasıl aldıracağım diye düşündüğüm polip imin de alındığı local anestezili ufak bir işlemden geçtim. SV işlemi deniyor sanırım, ya da ben yanlış anladım.. neyse.. şu anda antibiyotik, ve 21 gün kullanmam gerekn d.kontool hapı tarzı bişey kullanıyorum. Sonrasında kontrole gidicem. o da eylül başını bulacak sanırım. Eğer uygun olursa eylül, olmazsa ekim de transferi yapıcaz inşallah.. Muhtemelen yine 2 tane koyacak doktor.
bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Siz nasılsınız, inşallah herşey güzel devam ediyordur, hamişler ve hamişliğe uğraşanlar :)
Sayı değil kalite önemli, benim bi önceki denemede 15 yumurta toplandı 10 döllendi ama 5. Güne 2 tane kaldı, onlar da sağlıksız çıktı transfer iptal oldu. Sağlıklı olsunlar en önemlisi bu..Arkadaşlar cumartesi günü OPU işlemi oldum 9 yumurta toplandı 5 tanesi döllenmiş dün aramışlardı yarın 3.gün olacak sabah ararlar deneyimi olan arkadaşlar 5 kötü bir rakam mı sizin nasıl ilerlemişti fikir verirseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim cevabınız icin aklıma kalitesini sormak gelmedi ama 5 tanesi istediğimiz gibi demişti telefonda konuştuğum kişi yarın sorarım insallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınızSayı değil kalite önemli, benim bi önceki denemede 15 yumurta toplandı 10 döllendi ama 5. Güne 2 tane kaldı, onlar da sağlıksız çıktı transfer iptal oldu. Sağlıklı olsunlar en önemlisi bu..
Çok teşekkür ederim cevabınız icin aklıma kalitesini sormak gelmedi ama 5 tanesi istediğimiz gibi demişti telefonda konuştuğum kişi yarın sorarım insallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız
En iyisi araştırmayıp sabredip sonucu beklemek zaten yoruldum beklerim artıkUmarım siz de
Bu arada kalitesi yüksek embriyolar genetik testte sağlıksız çıkabiliyor. Kaliteli olması sağlıklı olması anlamına gelmiyor her zaman.
hayirli olsun rabbim saglikla kucaklamanizi nasip etsinSöyledim o da çıkarmaz bu kadar dedi iki güne bi gel dedi kan ver dedi
ay çok çok teşekkür ederim canım
hayirli olsun insallah sonucu güzel olucakselam kızlar..
sonunda hastaneden aradılar..
4 tane iyi kalite embriyom oluşmuş..
yarın 10:30 3.gün transferim olacak.. ben 2 adet tranfer istiyorum.. dr um bakarız konuşurz dedi..
pozitif sonuç alanlar,kaç embiyo transferi ile pozitif sonuç aldınız ?
Mini_mini , nasılsın , bugün kan verecek miydin ?
Ayyy ne güzel , benim idrara sıkışık gelmemi söylemişlerdi, yeterli içmemişim.sıram geldiği halde su içmem gerektiği için beklemek zorunda kalmıştım. O esnada da aşırı içmişim :) bu sefer birazını yap dediler :) orta halli git sen :)Kızlar yarın transferim olucak tavsiyeleriniz neler? Pıhtılaşma hastaları da extra bişi yaptı mı yedi içti mi?
Cnm kötüyüm biraz
Kan verdim ama yakın diye sağlık ocağına vermiştim o da yarın öğleden sonra sonucu verecekmiş.
Akşam üstü ağrım başladı karnım çok ağrıyor adet olacagim gibiHemen idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadi moralim çok bozuk
Ayy hem kanı bugün vermiş oldun, hem sonucun yarın çıkacak. sağlık ocakları geç veriyor sonucu yaCnm kötüyüm biraz
Kan verdim ama yakın diye sağlık ocağına vermiştim o da yarın öğleden sonra sonucu verecekmiş.
Akşam üstü ağrım başladı karnım çok ağrıyor adet olacagim gibiHemen idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadi moralim çok bozuk
Kızlar yarın transferim olucak tavsiyeleriniz neler? Pıhtılaşma hastaları da extra bişi yaptı mı yedi içti mi?
Ağır kaldırma , kendini sarsma yorma, stres yok, benim bildiklerim bunlar. İnşallah sonucun güzel olacak :)Selam hayırlı sonuçlar olsun inşallah.. nasipse benim de yarın transferim var..
Transfer sonrası tavsiyelerinize benim de çok ihtiyacım var ...
Ayy hem kanı bugün vermiş oldun, hem sonucun yarın çıkacak. sağlık ocakları geç veriyor sonucu yasomut bi sonuç görmeden umudunu yitirme.
Son çatlatma iğneni ne gün yapmıştın dünkü testte neden çıkmış olabilir ki yok desek
Çatlatma iğnesinden çıkmış olamaz. Yarın inşallah yüzünü güldüren bi sonuç alırız. Dua edeceğim.Cnm iğneyi yapalı 15 gun oluyor. Sabah biraz silik çıkmıştı ama yine de vardı ama akşam yaptığım testte hiçbirsey çıkmadiKarnım da kayniyor sanki adet olacakmışım gibi Aynen dediğin gibi cnm meraklandim kan verdim ama sonucun yarın öğleden sonra çıkacak inşallah adet olmam çok korkuyorum