- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
Ay yattın mı peki cok? O gün nasıldı ne kadar yattın ne yöne yattın neler yedin o günAğır kaldırma , kendini sarsma yorma, stres yok, benim bildiklerim bunlar. İnşallah sonucun güzel olacak :)
YarınCankiriklarim de transfer olacak :) yoldaş olursunuz :)
Transferden sonra 1 saat uzandım , sonra kalktım otobüs yolculuğu yaptım 3 saat kadarAy yattın mı peki cok? O gün nasıldı ne kadar yattın ne yöne yattın neler yedin o gün
Zaten idrar testlerinin sabah idrarıyla yapılanı makbuldür. Sen canını sıkıp tutunan embriyonun sağlığıyla oynuyosun şuanda. Tutmadıysa üzülmek sana hiçbir şey katmaz ama ya tuttuysa stres yüzünden Allah muhafaza sıkıntı olur. Pozitif oluyoruz bizde geçtik bu aşamalardan ve birbirimizi anladığımız kadar en yakınlarımız anlamıyo bizi.üzülme adet öncesi belirtiler gebelik belirtileri ile aynı. Kanama olduğu halde test sonucunu görmeden ilaçları bile bıraktırmıyor merkezler.pozitif oluyoruz pişmiş aşa su katmıyoruzCnm iğneyi yapalı 15 gun oluyor. Sabah biraz silik çıkmıştı ama yine de vardı ama akşam yaptığım testte hiçbirsey çıkmadiKarnım da kayniyor sanki adet olacakmışım gibi Aynen dediğin gibi cnm meraklandim kan verdim ama sonucun yarın öğleden sonra çıkacak inşallah adet olmam çok korkuyorum
3 aşılaması negatif çıkmış insanım valla, bekleyince en azından birkaç gün bile olsa fazla umut besliyor insan. Bu bile güzel
Evet benim transfer Persembe olacak hayirlisiyla:)alisanindunyasi transferin perşembe mi olacak. @demircemre01 , yarın olacak . Beraber başladınız inşallah beraber de güzel sonuç alırsınız peşpeşe
Sabah yapilan testler daha dogru sonuc veriyor diye biliyorum insallah yarin sabah guzel bir degerle pozitif sonuc alacaksinCnm iğneyi yapalı 15 gun oluyor. Sabah biraz silik çıkmıştı ama yine de vardı ama akşam yaptığım testte hiçbirsey çıkmadiKarnım da kayniyor sanki adet olacakmışım gibi Aynen dediğin gibi cnm meraklandim kan verdim ama sonucun yarın öğleden sonra çıkacak inşallah adet olmam çok korkuyorum
Transferden sonra catlatma ignesi neden vuruluyor acaba bilginiz var mi? Normalde yumurtlama donemi vuruluyor hani bizde yumurtalar istenilen boyuta ulasinca bir kere vurmustuk tekrar vurulmasi embriyonun kabugunu kirmasi icin mi acabaÇatlatma iğnesinden çıkmış olamaz. Yarın inşallah yüzünü güldüren bi sonuç alırız. Dua edeceğim.
Valla getirmiyoruz Canım :))
Amin herkes bir an evvel bebeğine sağlıkla kavuşsunOhhh hamilelik haberleri geliyor hayırlısıyla geçen ay bizimki gibi olmuş . Sağlıkla devam etsin hepimizinki...
hanimlar iyi aksamlar. bende pazar gunu opu oldum ve ayni anda sulu ultrason gerceklesti ve polip goruntulendi. 10 yumurta toplanmis 8 i isleme alinabilmis. 6 si saglikli bi sekilde bolunuyo 2 sinide kontrol altinda tutuyoruz gibi birsey dedi embriyoloj. cok heyecanli bi bekleyis gercekten. ama 10 yumurta toplandiginda hemsire bana dediki 5, gune goturecegiz dedi. halbuki daha embriyo bile olmamislardi bu enteresan geldi bana. adet olunca arayacagim histeroskopi ile polipleri alcaklarmis sonrasi neler olcak bilmiyorum simdilik benden boyle
hayirli olsun rabbim saglikla kucaklamanizi nasip etsin
hayirli olsun insallah sonucu güzel olucak
canım kötü düşünme gerçekten olumlu olacak buna odaklanalım . Ben kan testinden sonra idrar testi yaptım bi daha ama sabah erkenden çıktığı fibi hemen çıkmadı silik çıktı test kalitesiz olabilir ya da sürekli tuvalete gittiğin içinde hormon yaptığın idrar da az olabilirCnm iğneyi yapalı 15 gun oluyor. Sabah biraz silik çıkmıştı ama yine de vardı ama akşam yaptığım testte hiçbirsey çıkmadiKarnım da kayniyor sanki adet olacakmışım gibi Aynen dediğin gibi cnm meraklandim kan verdim ama sonucun yarın öğleden sonra çıkacak inşallah adet olmam çok korkuyorum
Korkma korkma resmen adet agrısı ile aynıymış hamilelik . Gece boyu sancım vardı tuvalete koşuyorum adet mi oldum diyeValla getirmiyoruz Canım :))
Ben sonuçtan korktuğumdan yapmıyorum sabırdan değil
Bugün de adet sancısı gibi sancılarım var sanki uyandığından beri
Korkum daha da arttı
çıkar ben dün yaptım çıktı normalde cumartrsi yap demişti doktorGünaydın kızlar benim Cuma test günüm fakat ben bugün test yaptırmak istiyorum tutmuşsa yani pozitif ise çıkar değil mi kanda ? Bekle bekle çok sıkıldım ama çok ta korkuyorum
Kan testinde garanti çıkar. İdrarda çıkma ihtimali de var. 8.günündesin.benim idrarda 8.gün çıkmıştı.Günaydın kızlar benim Cuma test günüm fakat ben bugün test yaptırmak istiyorum tutmuşsa yani pozitif ise çıkar değil mi kanda ? Bekle bekle çok sıkıldım ama çok ta korkuyorum
Bugün embriyo nun 3.günü ve hala 5 tane varmış devam ediyormus istediğimiz gibi ama Perşembe’ye azalır azalması nı da istiyoruz normal bisey zaten dedi insallah hepimiz çocuğumuzu kucağımıza alabiliriz yaUmarım siz de
Bu arada kalitesi yüksek embriyolar genetik testte sağlıksız çıkabiliyor. Kaliteli olması sağlıklı olması anlamına gelmiyor her zaman.
İnşallah 5.günde elinde kalan en sağlıklıları olur. İlk denemeniz mi , hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBugün embriyo nun 3.günü ve hala 5 tane varmış devam ediyormus istediğimiz gibi ama Perşembe’ye azalır azalması nı da istiyoruz normal bisey zaten dedi insallah hepimiz çocuğumuzu kucağımıza alabiliriz ya
10.günündesin hayli hayli çıkar. Ben 8.gün idrar yapmıştım.çıkmıştı. önemli olan son 10 gün içinde çatlatma iğnesi yada hcg yükseltecek iğne vs yapmamış olmak. Sonucu yanıltmasın yeterki.Ben de test yapiyim mi? Kan testine 2 gün var aslında az kaldı