- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
:))) ay çok sevindim çatlatma bu derece çıkarmaz bence , ay çok güzel.doktora dedin dimi çatlatmayı. Güzel çıkmış değer şükür110 çıktı değer arkadaşlar doktor panikleme iyi bu sonuç dediiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) ay çok sevindim çatlatma bu derece çıkarmaz bence , ay çok güzel.doktora dedin dimi çatlatmayı. Güzel çıkmış değer şükür110 çıktı değer arkadaşlar doktor panikleme iyi bu sonuç dediiiiiii
Valla bizimde kalbimize inecek ne zaman çıkacak sonucunİnşallah su sonucu bi alayım kalbime inecek
Ay çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.110 çıktı değer arkadaşlar doktor panikleme iyi bu sonuç dediiiiiii
Söyledim o da çıkarmaz bu kadar dedi iki güne bi gel dedi kan ver dedi:))) ay çok sevindim çatlatma bu derece çıkarmaz bence , ay çok güzel.doktora dedin dimi çatlatmayı. Güzel çıkmış değer şükür
ay çok çok teşekkür ederim canımAy çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim günlerdir adet ageısı vardı kesin adet oldum kesin diyordum hamileymisimTüp bebekle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum olacak. Adet belirtisiyle gebelik belirtisinin aynı olduğu söyleniyor. Benim bugün transferimin 6. Günü. Aynı adet belirtilerine benzer belirtiler var.
Benim rahimde ve popoda soğukluk hissi oluyor adet yaklaşınca.
Şimdi sorum şu vücut acaba hamilelik ve gebelikte aynı belirtiyi mi veriyor. Bu kadar belirti varken tüp bebeğimin tutma şansı var mı acaba.
Hayırlı olsunSöyledim o da çıkarmaz bu kadar dedi iki güne bi gel dedi kan ver dedi
ay çok çok teşekkür ederim canım
110 çıktı değer arkadaşlar doktor panikleme iyi bu sonuç dediiiiiii
Teşekkür ederimmmmHayırlı olsun
ay valla düşük çıksa iğne derdim direk . Çok şükürHayırlı olsunnn, Allah kucağına da almayı nasip etsin Sonuç çok iyi maşallah iğnenin yakınından geçemez
Hadi bakalım hatırlısı olsun. Ben 1 embriyo koydurdum canım. 1.sayfada kim kaç embriyo koydurdu çoğunu yazdım ben, ordan incele istersenselam kızlar..
sonunda hastaneden aradılar..
4 tane iyi kalite embriyom oluşmuş..
yarın 10:30 3.gün transferim olacak.. ben 2 adet tranfer istiyorum.. dr um bakarız konuşurz dedi..
pozitif sonuç alanlar,kaç embiyo transferi ile pozitif sonuç aldınız ?
Söyledim o da çıkarmaz bu kadar dedi iki güne bi gel dedi kan ver dedi
ay çok çok teşekkür ederim canım
dediğim gibi iğnenin hcg si idrarda bile çıkacak kadar olmaz. Ben de oldum tum denenelerimde ve kanda hep 0,0 ya da 0,05 falan çıktı..Bu iğne etkisi ne zaman geçiyor ki ? Doktor iğne sonrası bi hafta sonra yap kan testini dedi. O zaman geçer mi yani iğnenin etkisi
Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum olacak. Adet belirtisiyle gebelik belirtisinin aynı olduğu söyleniyor. Benim bugün transferimin 6. Günü. Aynı adet belirtilerine benzer belirtiler var.
Benim rahimde ve popoda soğukluk hissi oluyor adet yaklaşınca.
Şimdi sorum şu vücut acaba hamilelik ve gebelikte aynı belirtiyi mi veriyor. Bu kadar belirti varken tüp bebeğimin tutma şansı var mı acaba.
Teşekkür ederimmmm
ay valla düşük çıksa iğne derdim direk . Çok şükür
Selam canım, hayırlı olsun.. inşallah güzel bir süreç geçinirsin ve sağlıklı bir şekilde tutunurlar sana :)selam kızlar..
sonunda hastaneden aradılar..
4 tane iyi kalite embriyom oluşmuş..
yarın 10:30 3.gün transferim olacak.. ben 2 adet tranfer istiyorum.. dr um bakarız konuşurz dedi..
pozitif sonuç alanlar,kaç embiyo transferi ile pozitif sonuç aldınız ?
Cok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin saglikli gebelik olsun insallah110 çıktı değer arkadaşlar doktor panikleme iyi bu sonuç dediiiiiii
İniallah en güzel şekilde olumlu sonuçları alırsın . Bende adet olacağım dedim gece boyu ara ara sızladı . Belirtiler birebir aynıymış . Çok güzel haberler al inşallah tez zamandad_targaryen canım çok sevindim darısı başıma inş böyle pozitif haber almak çok iyi oluyor benimde adete benzer belirtlilerim vardı bugün yok tam bir hafta oldu transfer olalı.
çok teşekkür ederim canım gerçekten ben hep korkuyordum aksi durum olacak diye . Allah isteyen herkese tez vakitte bebeğine kavuştursun öyle içten istiyorum kidediğim gibi iğnenin hcg si idrarda bile çıkacak kadar olmaz. Ben de oldum tum denenelerimde ve kanda hep 0,0 ya da 0,05 falan çıktı..
ay hadi inşallah su 4 günlük süreçte artış değerinden belli olacak açıkcası ne kadarı iğne diyeCanım ben çatlatma iğnesi vurdurdugumda idrarda kırmızı ikinci çizgi aninda çıktı. Muhtemelen kan da 30 flndir. Ama gün gün etki geçtikçe siliklesti. Demem o ki bunun en kötü ihtimal 30 u igne olsa kalanı yine bebek :) Hayırlı olsun
Selamlar kızlar.. nasılsınız? geçmişe bakmadan önce bu aralar neler olmuş bir anlatayım istedim. Gönlümce yazdığım /konuştuğum bir yer çünkü :)
Çarşamba günü regl 9. günde doktoruma gittim. Düşükten sonra kendisine görünmemiştim bu yüzden, rahmi daha ayrıntılı görüntülemek adına minik kamerayla içeriyi de görebileceği ayrıca duyunca üzüldüğüm ve nasıl aldıracağım diye düşündüğüm polip imin de alındığı local anestezili ufak bir işlemden geçtim. SV işlemi deniyor sanırım, ya da ben yanlış anladım.. neyse.. şu anda antibiyotik, ve 21 gün kullanmam gerekn d.kontool hapı tarzı bişey kullanıyorum. Sonrasında kontrole gidicem. o da eylül başını bulacak sanırım. Eğer uygun olursa eylül, olmazsa ekim de transferi yapıcaz inşallah.. Muhtemelen yine 2 tane koyacak doktor.
bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Siz nasılsınız, inşallah herşey güzel devam ediyordur, hamişler ve hamişliğe uğraşanlar :)
Allah tedavinin sonucunu pozitif yapsın inşallahSelamlar kızlar.. nasılsınız? geçmişe bakmadan önce bu aralar neler olmuş bir anlatayım istedim. Gönlümce yazdığım /konuştuğum bir yer çünkü :)
Çarşamba günü regl 9. günde doktoruma gittim. Düşükten sonra kendisine görünmemiştim bu yüzden, rahmi daha ayrıntılı görüntülemek adına minik kamerayla içeriyi de görebileceği ayrıca duyunca üzüldüğüm ve nasıl aldıracağım diye düşündüğüm polip imin de alındığı local anestezili ufak bir işlemden geçtim. SV işlemi deniyor sanırım, ya da ben yanlış anladım.. neyse.. şu anda antibiyotik, ve 21 gün kullanmam gerekn d.kontool hapı tarzı bişey kullanıyorum. Sonrasında kontrole gidicem. o da eylül başını bulacak sanırım. Eğer uygun olursa eylül, olmazsa ekim de transferi yapıcaz inşallah.. Muhtemelen yine 2 tane koyacak doktor.
bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Siz nasılsınız, inşallah herşey güzel devam ediyordur, hamişler ve hamişliğe uğraşanlar :)
amin amin canımCok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin saglikli gebelik olsun insallah
çok teşekkür ederim canım gerçekten ben hep korkuyordum aksi durum olacak diye . Allah isteyen herkese tez vakitte bebeğine kavuştursun öyle içten istiyorum ki
İnşallah