Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Tutmuştur ya güzel düşün bende şimdi kan verdim

Ay kızlar eşim şüphe düşürdü aklıma . Ben cuma günü doktor e2 ye baktır dedi sonra chorimon mu ne o iğneden yap dedi yaptım . Onun etkisi değildir demi ya gerçekten Sevinç’im yarıda kaldı su an

Choriomon catlatma ignesi olarak verilmisti bana daha onceki tedavilerimde
Senin catlatma ignen daha once yapilmis olmali degilmi artik 8.gun onun etkisi degildir diye dusunuyorum olumlu dusun kan testin ne zaman

Choriomon catlatma ignesi olarak verilmisti bana daha onceki tedavilerimde
Senin catlatma ignen daha once yapilmis olmali degilmi artik 8.gun onun etkisi degildir diye dusunuyorum olumlu dusun kan testin ne zaman
Transfer öncesi yapılan 13 gün oldu . Kan testini verdim iste 1 saat sonra çıkacak . Çok korktum su an negatiftir diye

Transfer öncesi yapılan 13 gün oldu . Kan testini verdim iste 1 saat sonra çıkacak . Çok korktum su an negatiftir diye
Cuma günü çatlatma iğnesi yaptın dimi 3 gün önce, idrar testindeki çizgi bu yüzden çıkmıştır.
Yalnız şöyle bişey var. Kan testi sonucu aldığında doktora göster ve çatlatma iğnesinden de bahset. Mesela çatlatma iğnesi hcg değerini şuraya kadar yükseltir daha fazla yükseltmez der. Değerin iyi gelirse bu iğneden değil hamilelikten diyebilir doktor. Ama o değer sınırını biz bilemeyiz sanırım doktor yorumlayabilir.yani çıkacak sonuç önemliinşallah sağlam bi değer çıkar canım

Bu iğne etkisi ne zaman geçiyor ki ? Doktor iğne sonrası bi hafta sonra yap kan testini dedi. O zaman geçer mi yani iğnenin etkisi

Bu iğne etkisi ne zaman geçiyor ki ? Doktor iğne sonrası bi hafta sonra yap kan testini dedi. O zaman geçer mi yani iğnenin etkisi

Canım çatlatma iğnesi idrar testinde çok silik çizgi olarak çıkıyor ve kan testinde maksimum 15 e kadar hcg çıkartıyormuş diye yazıyordu ben araştırdığımda. Etkisi 10 gün sürüyor geçmesi. İnşallah şöyle 20 üzeri çıksın hiç tereddüt etme o zaman.

İnşallah su sonucu bi alayım kalbime inecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…