Senin 6.günün. öyle düşün.Cnm ya baktım 1 sayfaya ama hepsi yüksek çıkmış 7gun 30-40 cikmis en düşük. Benim çok düşük o zaman kimyasal mi oldu acaba ?Bir günde iki katına çıkmaz ki yarın baktırsam 30 olmaz dimi ? Moralim bozuldu şimdi
1. si ; sen 6.günündesinCnm ya baktım 1 sayfaya ama hepsi yüksek çıkmış 7gun 30-40 cikmis en düşük. Benim çok düşük o zaman kimyasal mi oldu acaba ?Bir günde iki katına çıkmaz ki yarın baktırsam 30 olmaz dimi ? Moralim bozuldu şimdi
Burası olmasa ben kafayı yerdimGüzel dilekleriniz ve desteğiniz için tşk ederim kızlar valla iyi ki varsınız. Ailemiz arkadaşlarımiz kimse bilmiyorken burda en ozelimizi, sevincimizi, acimizi birbirimizle paylaşıp birbirimize destek oluyoruz iyi ki varsınız kızlar
Burası olmasa ben kafayı yerdim
senin 5.gün embriyosu, hcg 6.gün dolaşmaya başlıyor. Yani bugün ; ilk gün bukadar salgılayabildi belki de :) bismillah yeni başladı :) olumsuz düşünüp hcg yi küstürüp yavaşlatma. Koyver istediği gibi dolaşsın rahat rahat :)
Bence de sevin ya darısı basımıza . Valla gel kan testi yapalım dedim eşim Yok erken kötü bişey çıkar dedi adam korkuyor su an
Sabır diliyorum, gerçekten en zor kısım. Merak heyecan korku ve birçok duygu patlaması oluyor. Umarım dileğin gerçekleşirYok gibi ama rahim içinde dün akşamda seri ara ara kramp oluyor onun dışında yok bişey. Bazen tutmadı diye oturup ağlıyorum. Şu bekleme en zoru
Bu kadar kendinizi kasmak niye?? Açıkçası siz bu kadar endişelendiğinizde ben bile etkileniyorum durumunuzdan Neden kendinize rahatlamak için birazcık fırsat vermiyorsunuz. Üzüldüm bu kadar endişelenmenize. 6. Gün kan vermişsiniz, çıkmama olasılığı da çok yüksek aslında, eğer çıkmasaydı kendinizi parçalardınız üzüntüden. Bence bekleyebilmek konusunda biraz daha motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Çünkü gebelik oluşması çok istenen birşey olsa da başarısızlık halinde de dünyanın sonu gelmiyor ve inanın siz ne kadar kasarsanız kasın herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oluyor.Benim eşim transfer günü bile tutmayacak boşa uğraşma dedi. Sağolsun moralimi o kadar bozdu ki hiç umutlu değildi idrarda çıktı yine sevinemedi. Ben transfer ve sonraki günler manevi bakimdan çok ağır ve üzücü şeyler yaşadım resmen kendi kendime olacak tutacak diye motive ettim. Ailem de bilmiyordu eşim zaten baştan beri umutsuzdu beni de psikolojik bakımdan çok yıprattı ama bugün olumlu sonuç aldım çok şükür. Bu yüzden kendini güçlü hissediyorsan yap testini ama üzülürüm diyorsan test gününü bekle
Merhaba, umarım siz de en yakın zamanda evlat sahibi olursunuz.Merhaba arkadaşlar.
Ben 3 yıllık evliyim. 1 yılı aşkındır bebek istiyoruz ama ama olmadı. Başlarda doktora gittim hormon testleri ve muayene sonucu temiz dendi. Bir yıla kadar yolu var bir yıl içinde olmassa detaylı testlere geçeriz dendi. Tabi sonrki süreçte de olmadı 1 yıl dolunca gittim hormon testleri, alttan muayene ultrason filan derken amh hormonum 0.38 çıktı. Çok düşük olduğu söylendi. Aynı zaman da eşim içinde üroloji bölümüne görünmesini istediler. O da sperm testi yaptırdı hız ve sayıda düşüklük çıktığı için ilaç tedavisine başladı. Üç ay boyunca aralıksız kullanması gereken işaç verdiler. Bu arada benden tekrar test istediler amh 0.54 çıktı. Direk tüp bebek dediler ancak eşinin ilaç süreci bitmesi laZım uzun ve zorlu süreç dediler. Banada biesteron dhea günde 3 defa ve piomentil women verdi günde 1 adet tüp bebek tedavisine ön hazırlıkmış. Şuan beklemedeyiz eşimiz bir ayı geçti iki ay kaldı sonrasında tüp bebek tedavisine başlıcaz inşallah. Benimle aynı durum da olan arkadaşlat varmı acaba tedavi yöntemletirin de bi sıkıntı yaşamaktna korkuyorhm.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Yarın yapcam hayırlısı ile . Esin olumsuz olacak korkusu yüzünden seni de üzmüş malesef ya . Şimdi sevinmiştirBenim eşim transfer günü bile tutmayacak boşa uğraşma dedi. Sağolsun moralimi o kadar bozdu ki hiç umutlu değildi idrarda çıktı yine sevinemedi. Ben transfer ve sonraki günler manevi bakimdan çok ağır ve üzücü şeyler yaşadım resmen kendi kendime olacak tutacak diye motive ettim. Ailem de bilmiyordu eşim zaten baştan beri umutsuzdu beni de psikolojik bakımdan çok yıprattı ama bugün olumlu sonuç aldım çok şükür. Bu yüzden kendini güçlü hissediyorsan yap testini ama üzülürüm diyorsan test gününü bekle
Benim arkadasimin doktoru cok iyi demisti ikizlere hamileydiEvet ben de bursadayim, pembe mavi lale hanimda tedavi görüyorum..
Aynen öyle zor gerçekten napalım vuslatımız güzel olsun inşallahYok gibi ama rahim içinde dün akşamda seri ara ara kramp oluyor onun dışında yok bişey. Bazen tutmadı diye oturup ağlıyorum. Şu bekleme en zoru
evet ben de tavsiye üzerine gittim,inşallah pozitif sonuç alacağız ben çok memnunum ilgisinden alakasindan filan..Benim arkadasimin doktoru cok iyi demisti ikizlere hamileydi
Bugun aramadilar degilmi yarin ararlar sanirim embriyolar icin ben cok heyecanliyim ama pozitif bi heyecan var icimde:)
Hayır arkadaşım daha düşük değil. En azından senin durumunda böyle. Embriyoyu 5.gübe taşımak istemelerinin sebebi en iyi büyüyeni seçmeye çalışmak. Ama bu demek değil ki 3.gün embriyosunu iyi seçemiyorlar. 5.güne giderken de şöyle bir dezavantaj ortaya çıkıyor embriyoların yaklaşık %50 si ölmüş oluyor 5.gün. Ama bu embriyolar dış ortamda ölüyorlar, rahimde belki denbüyümeye devam edecekler. eğer az sayıda embriyo varsa 5.güne gitmek yarardan çok zarar olduğu için 3. Gün embriyosu veriliyor. Eğer embriyo sayın fazla olsaydı 5. Gün embriyosunun şansı fazla diyebilirdik ama senin durumunda embriyo sayın fazla olmadığından 3.gün transferi daha mantıklı.evet ben de tavsiye üzerine gittim,inşallah pozitif sonuç alacağız ben çok memnunum ilgisinden alakasindan filan..
yok aramadılar zaten pazartesi aranacağını soylemislerdi.. benim sayi 6 az oldugundan , sanırım 3.gün tŕansferi yapacaklar..
birde tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..illa 5.gun embriyosu mu tutar ? 3.gun embriyosunun tutma olasılığı daha mi düşük ?
evet ben de tavsiye üzerine gittim,inşallah pozitif sonuç alacağız ben çok memnunum ilgisinden alakasindan filan..
yok aramadılar zaten pazartesi aranacağını soylemislerdi.. benim sayi 6 az oldugundan , sanırım 3.gün tŕansferi yapacaklar..
birde tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..illa 5.gun embriyosu mu tutar ? 3.gun embriyosunun tutma olasılığı daha mi düşük ?