Benim ağrı çatlama ağrısı kendimi çok iyi biliyorum hatta doktor ultrason a bakmadan söyledim o da baktı şaşırdı çatlatma önleyici iğne yapılınca rahatladım inşallah salıya toplayacak yumurta bulabilirlerAgri olmasi cok normal her ay 1 tanesi bile agri yapabiliyorken 3-4 tane bu kadar agri normal bende de agri olmustu iyiye isaret gelistigini gosteriyor insallah saglikli kaliteli yumurtalar toplanir
Tedavin hayirli olsunAy çok şükür ilk iğnemi vuruldum kızlar..Ama korkudan kendim vuramadım
O agri yumurtalar buyudukce baski yapiyor ondandir bence pozitif dusun sali ya kadar bekler yumurtalar :) insallah hepsi kaliteli ciksinBenim ağrı çatlama ağrısı kendimi çok iyi biliyorum hatta doktor ultrason a bakmadan söyledim o da baktı şaşırdı çatlatma önleyici iğne yapılınca rahatladım inşallah salıya toplayacak yumurta bulabilirler
Hayırlı olsun ilk iğnen :)Ay çok şükür ilk iğnemi vuruldum kızlar..Ama korkudan kendim vuramadım
Tesekkur ederim :) salı transferim olcak gergin mutlu heycanlı korkak ve bisürü duyguya sahibim :)Transferden sonra akşam eve gelince vuruldum. Günde 1 tane benim
İnşallah güzel geçer ve sonu da hayırlı olur , tam bir bayram hediyesi olsun sanaTesekkur ederim :) salı transferim olcak gergin mutlu heycanlı korkak ve bisürü duyguya sahibim :)
Aminnnn inşallah ....hiç belirti bar mı arkadaşlar durumlar nasıl4 ağustos,Svltr , 28 yaş, çikolata kisti, 1.deneme (1 ağustos opu)
4 ağustos , @GorTuu , 27 yaş, yumurta tembelliği, (1 ağustos opu), 1.deneme -İZMİR
5 ağustos,d_targaryen , 28 yaş,morfoloji, 1.deneme (31 temmuz opu) ANKARA
6 ağustos,Mini_mini , 27 yaş, tüp sebebi?, 1.deneme, (1 ağustos opu) ANKARA NovaArt
6 ağustos , D DEROS1986 , yaş?, tüp sebebi?, (9 haziran opu)3.deneme,(kaç embry?) -İSTANBUL
7 ağustos,_Citlembik_ , 25 yaş, morfoloji, (4 ağustos opu) 2.deneme (2embriyo) ANKARA
Kızlar inşallah minnaklar yerine yerleşti ve uyuyorlardırhepİniz peşpeşe güzel haberler alın bayram öncesi çifte bayram yaşayın inşallah
Aminnnn inşallah ....hiç belirti bar mı arkadaşlar durumlar nasıl
4. Gün bende de oldu dün ara ara oldu bugün hiç olmadı çok ilginç ya . Ay adete de benziyor nerden bileceğiz hamilelik mi offfd4. Günüm ve bugün sadece rahimde kramp gibi ağrılar oldu ara ara. Belirtimi bilmem
Ay hadi inşallah inşallah . Valla daha altı gün var dayanmak zor . Başka bi belirtin oldu mud_targaryen , _Citlembik_
Kızlar , benim 5.gün embriyosu , transferin 2. Günü ile 6.günü arası kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi. O günler de tutunma günlerine denk geliyor. İnşallah sizin ağrılarınız da tutunmayı gösteriyordur, ben öyle hissediyorum
Test gününe kadar başka hiç bir belirtim olmadı.Ay hadi inşallah inşallah . Valla daha altı gün var dayanmak zor . Başka bi belirtin oldu mu
Benim göğüs aşırı su an bi de ara ara adet sancısı gibi sancım oldu bunlar da olumluya örnekler değil ki of pufffTest gününe kadar başka hiç bir belirtim olmadı.
Test gününden bi 10 gün sonra sırasıyla göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti, bulantı diye gitti.
Adet sancısı bende de oldu , ve ara ara oldu.işte onu ben kendimde yerleşme diye yorumluyorum şuan düşündüğümde.Benim göğüs aşırı su an bi de ara ara adet sancısı gibi sancım oldu bunlar da olumluya örnekler değil ki of pufff
Bugün oldu mu kasık ağrın , şuan var mı, yarın da olacak mı bak.Benim göğüs aşırı su an bi de ara ara adet sancısı gibi sancım oldu bunlar da olumluya örnekler değil ki of pufff
Amiin inşallah :) ay bu jeller bel ağrısı yapıyormuydu sende de?İnşallah güzel geçer ve sonu da hayırlı olur , tam bir bayram hediyesi olsun sana
Jel bel ağrısı yapmaz ufaklıktır o ağrıyı yapanAmiin inşallah :) ay bu jeller bel ağrısı yapıyormuydu sende de?