Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Transfer olanlar belirti filan var mi. İçimde hiç bişey yok tutmamış gibi hissediyorum. Bugün 4. Günüm

Merhaba @demircemre01
Opu nasil gecti? Umarim iyi gecmistir beni simdi odaya aldilar cok hafif agri oldu agri kesici igne yaptilar iyiyim suan birazdan cikarim heralde
6 yumurta gorunuyordu 8 yumurta toplamislar 5.gün embriyosu transfer edecegiz dedi doktorum progestan fitil verdi

Merhaba , ben de odaya cikali 1 saat oldu .
Benim de guzel geçti yaramazlık yok şimdilik..hafif ağrım var,daha 1 saat daha istirahet edicem sanırım..
Benim de 6 yumurta toplanmış,iyi kalitede dedi Dr.. kaçıncı gün transferi olacağı gidişata göre belli olacakmış..
Geçmiş olsun sana da ...

Merhaba , ben de odaya cikali 1 saat oldu .
Benim de guzel geçti yaramazlık yok şimdilik..hafif ağrım var,daha 1 saat daha istirahet edicem sanırım..
Benim de 6 yumurta toplanmış,iyi kalitede dedi Dr.. kaçıncı gün transferi olacağı gidişata göre belli olacakmış..
Geçmiş olsun sana da ...
Guzel gecmesine sevindim insallah gelisimleri guzel saglikli olur embriyolarimizin
Bana persembe transfer dedi bakalim

Sen hamilesin diye hissediyorum ben :) çünkü belirtilerin vardı. Benimde kasıklarım ağrıyor diye hissediyorum sonra bir bakıyorum ağrı filan yok ben uyduruyorum :KK43:
Kızlar bende sizin gibi hissediyorum bazen olmuştur bazen olmamıştır diyorum belirti arıyorum ama kasık ağrılarım var bilemiyorum yaa

Kasık ağrım transferden sonra nerdeyse hergün oluyor ama dikkat etmedim lavobodan sonra mı diye mesela şuanda da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo şu 5 gün geçsede test günümüz gelse

Sen hamilesin diye hissediyorum ben :) çünkü belirtilerin vardı. Benimde kasıklarım ağrıyor diye hissediyorum sonra bir bakıyorum ağrı filan yok ben uyduruyorum :KK43:

İnşallah cnm da benim pek umudum yok pazartesi günü biraz da olsa belli olacak bakalım :oops: Seninde ağrıyordur ama umitlenip hayal kirikligi yasamak istemediğinden konduramiyorsun bence

Benim en son 9 mm di ya bu gün gittim sol tarafta 4 tane hazır sağ da hiç birşey yok salı günü yapalım dediler salıya kadar inşallah ben dayanabilirsem sol kasığım çok ağrı yapıyor
Agri olmasi cok normal her ay 1 tanesi bile agri yapabiliyorken 3-4 tane bu kadar agri normal bende de agri olmustu iyiye isaret gelistigini gosteriyor insallah saglikli kaliteli yumurtalar toplanir

Cnm ben garip bir şekilde transferden beri ishalim ve sol kasığım ağrıyor. Anlamadım neden. Bu yüzden çokta gebeliğe yormak istemiyorum çünkü ilk günden beri böyle

Göğüslerinde ağrı var mı benim ilk 2 gün vardı ama ilaçlardandı sanırım şimdi hiç birşey yok

X