Cok tesekkurler bakalim transfere kadar saglikla ilerler insallah embriyolarimiz:)@demircemre01 ,alisanindunyasi
Opu larınız yapılmış , geçmiş olsun arkadaşlar. Güzel ve heyecanlı bekleyiş başlasın şimdi :) transfere kadar dinlenin
d_targaryen , _Citlembik_
Kızlar , benim 5.gün embriyosu , transferin 2. Günü ile 6.günü arası kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi. O günler de tutunma günlerine denk geliyor. İnşallah sizin ağrılarınız da tutunmayı gösteriyordur, ben öyle hissediyorum
Sizin transferden sonra rahim içinde ağrı batma kramp gibi ağrılar oldu muJel bel ağrısı yapmaz ufaklıktır o ağrıyı yapan
Bazı ilaçları transferden sonra bıraktırırlar. Transferden sonra sadece fitil, kan cıvıltıcı iğne , estrofem, folik asit , coraspirine devam edersinBana da Progestan fitil dahil,iğne antibiyotik filan 1 torba ilaç verdiler..
Progestan fitili bugün kullanmaya başlayacağim..
Oldu sabah yine agrıdı öyle uyandımBugün oldu mu kasık ağrın , şuan var mı, yarın da olacak mı bak.
Kaçıncı gündesin, benim bugün geçti dahaOldu sabah yine agrıdı öyle uyandım
Normal hatta güzel :) tutunma işlemi tamamlandı diye yormak istiyorum :) allahım hepinize heyecanlanıyorum . Siz test yaparken benim burda kalbim durcak heralde :)Nehira-27 canım sen tecrübelisin:) 8.gündeyim ağrım kalmadı normal mi?
Adet olacakmış gibi bi ağrı mı , farklı mı ?Oldu sabah yine agrıdı öyle uyandım
Ay Allah razı olsun ya :) İnşallah öyledirNormal hatta güzel :) tutunma işlemi tamamlandı diye yormak istiyorum :) allahım hepinize heyecanlanıyorum . Siz test yaparken benim burda kalbim durcak heralde :)
Normal hatta güzel :) tutunma işlemi tamamlandı diye yormak istiyorum :) allahım hepinize heyecanlanıyorum . Siz test yaparken benim burda kalbim durcak heralde :)
Sende Bursa dasin sanirim bende Bursa dayim hangi doktorda tedavi goruyorsun:)Bana da Progestan fitil dahil,iğne antibiyotik filan 1 torba ilaç verdiler..
Progestan fitili bugün kullanmaya başlayacağim..
3.gün embriyosu ve 5.günündesin. tutunma dönemi bitmemiş daha, tutunmaya çalışıyor ve orda ağrı yapıyor sanırım.Nehira senide gör :) benimki kasık ağrısı değil rahim içinde kramp şeklinde bir ağrı. Acaba benimkide tutunmuşmudur
Adet gibi bilemedim ki ayırt da edemem hiç hamile kalmadım çünküAdet olacakmış gibi bi ağrı mı , farklı mı ?
7 canımKaçıncı gündesin, benim bugün geçti daha
3.gün embriyosu ve 5.günündesin. tutunma dönemi bitmemiş daha, tutunmaya çalışıyor ve orda ağrı yapıyor sanırım.
Ben sonucumu öğrenmeden önce benden 1 hafta önce transfer olan bi arkd vardı ben onun belirtilerini takip etmiştim :) onun da tutunma döneminde ağrısı olmuştu, tutunma tamamlanınca ağrısı durmuştu. onun pozitifti, benim de ağrım oldu sonra durdu. O yüzden sizin ağrıları tutunmaya yoruyorum içimden öyle jissediyorım inşallah öyledir amin