Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Günaydın kızlar transfer gününü saymazsak dün 5. günümdü kasık ağrım vardı dün benimde ara ara da adet olacakmışım gibi göğüs ağrım transferden öncede vardı şuan biraz daha şiş ve sızı ile devam ediyor ben de durumlar böyle inş bsyramdan önce güzel haberler alırız sırayla

@demircemre01 , alisanindunyasi alisanindunyasi
Opu larınız yapılmış , geçmiş olsun arkadaşlar. Güzel ve heyecanlı bekleyiş başlasın şimdi :) transfere kadar dinlenin
Cok tesekkurler bakalim transfere kadar saglikla ilerler insallah embriyolarimiz:)
Progestan fitil verdiler ama ne zaman kullanmaya baslayacagim onu unuttum:) bilginiz var mi?

d_targaryen d_targaryen , _Citlembik_ _Citlembik_
Kızlar , benim 5.gün embriyosu , transferin 2. Günü ile 6.günü arası kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi. O günler de tutunma günlerine denk geliyor. İnşallah sizin ağrılarınız da tutunmayı gösteriyordur, ben öyle hissediyorum

Kaşık ağrısı değilde benim ki rahimde batma çekilme gibi bi sızıydı dün akşam 2 -3 saat içinde ara ara oldu

Bana da Progestan fitil dahil,iğne antibiyotik filan 1 torba ilaç verdiler..
Progestan fitili bugün kullanmaya başlayacağim..

Bana da Progestan fitil dahil,iğne antibiyotik filan 1 torba ilaç verdiler..
Progestan fitili bugün kullanmaya başlayacağim..
Bazı ilaçları transferden sonra bıraktırırlar. Transferden sonra sadece fitil, kan cıvıltıcı iğne , estrofem, folik asit , coraspirine devam edersin

Normal hatta güzel :) tutunma işlemi tamamlandı diye yormak istiyorum :) allahım hepinize heyecanlanıyorum . Siz test yaparken benim burda kalbim durcak heralde :)

Nehira senide gör :) benimki kasık ağrısı değil rahim içinde kramp şeklinde bir ağrı. Acaba benimkide tutunmuşmudur :KK43:

Nehira senide gör :) benimki kasık ağrısı değil rahim içinde kramp şeklinde bir ağrı. Acaba benimkide tutunmuşmudur :KK43:
3.gün embriyosu ve 5.günündesin. tutunma dönemi bitmemiş daha, tutunmaya çalışıyor ve orda ağrı yapıyor sanırım.

Ben sonucumu öğrenmeden önce benden 1 hafta önce transfer olan bi arkd vardı ben onun belirtilerini takip etmiştim :) onun da tutunma döneminde ağrısı olmuştu, tutunma tamamlanınca ağrısı durmuştu. onun pozitifti, benim de ağrım oldu sonra durdu. O yüzden sizin ağrıları tutunmaya yoruyorum içimden öyle jissediyorım inşallah öyledir amin

3.gün embriyosu ve 5.günündesin. tutunma dönemi bitmemiş daha, tutunmaya çalışıyor ve orda ağrı yapıyor sanırım.

Ben sonucumu öğrenmeden önce benden 1 hafta önce transfer olan bi arkd vardı ben onun belirtilerini takip etmiştim :) onun da tutunma döneminde ağrısı olmuştu, tutunma tamamlanınca ağrısı durmuştu. onun pozitifti, benim de ağrım oldu sonra durdu. O yüzden sizin ağrıları tutunmaya yoruyorum içimden öyle jissediyorım inşallah öyledir amin

Aminnn :) duaların kabul olsun inşallah hamilenin duası kabul olur:)

X