Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630

Benimki 8 2b yazıyordu kalite nasıl acaba

Sperm testine biz de verdik. Cüzi bi miktardı sanırım
Yeter ki hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tutsun da parası önemli değil valla.. inşallah bu çocuksuz geçireceğimiz son bayram olsun.. bayramdan hemen sonra adet olucam ikinci gün gidecez.. şuan testlerimizi yaptırıyoruz hepsi hazır bir şekilde gidecez inşallah..

Sağlam bi merkeze gidiyorsun. Umutlu ol, inan . Güzel olacak sonuç göreceksin. Benim 1. Sayfada yazdığım testlerden mi istedi senden de acaba.
Aynen dediğin gibi sonu güzel olsun da artık parayı falan boşveriyorsun biyerde.

İnşallah önümüzdeki hafta transfer olursun. Bayramın ortasında da güzel haber alırsın çifte bayram yaşarsın :)

Teşekkürler, anladım şimdi

Crinone jeli uygularken normalde hemen giren jel bugün beni zorladı sanki önünde böyle sert bişey var gibi itmekte zorlandım acaba neden kaynaklı olabilir ki

Crinone jeli uygularken normalde hemen giren jel bugün beni zorladı sanki önünde böyle sert bişey var gibi itmekte zorlandım acaba neden kaynaklı olabilir ki
Benim de oluyor. Kendimce şuna yordum ama cahilce olabilir :) orası kalınlaştığı için mi acaba..önceden kolayca yapıyordum. Bide artık hiç yapmak istemiyorum ya tahriş edecek gibi sanki.

Benim de oluyor. Kendimce şuna yordum ama cahilce olabilir :) orası kalınlaştığı için mi acaba..önceden kolayca yapıyordum. Bide artık hiç yapmak istemiyorum ya tahriş edecek gibi sanki.
Aynen bende bugün yapmak istemedim iteledikçe gitmedi ya dediğin gibi olabilir ya da birikti jel içerde Kötü bişey olmasın da

Aynen bende bugün yapmak istemedim iteledikçe gitmedi ya dediğin gibi olabilir ya da birikti jel içerde Kötü bişey olmasın da

Kızlar sizin kaçıncı deneme ve taze transfer mi. Kaçıncı gün embiriyosuydu

Evet canım senden istediği testlerin hepsini benden de istemişti 2 yıl önce Allahtan atmamışım şimdi işime yaradı yaptırıp hazir bir şekilde gitmiş olucam.. bugün eşimin testleri yapılacak bende perşembeye randevu alabildim.. perşembe günü testler hazır olucak sonra da adet olmayı beklicem inşallah.. kemal beye güveniyorum.. hatta bugün testlerin arasında şey buldum tüp bebek aşamalarını resimli olarak anlatan bir kağıt buldum.. o kağıttakileri tek tek anlatmıştı bize.. 1-1.5 ay dinlenmede yazıyor kağıtta yani benim transfer bir aksilik olmazsa inşallah kasımda olucak..

İnşallah önümüzdeki hafta transfer olursun. Bayramın ortasında da güzel haber alırsın çifte bayram yaşarsın :)
İnşallah dua et nolur :) salı günü olcak transferim jele başladım antibiyotiğe filan da bir de coraspin iciyorum. Pıhtılaşma hastaları clexana transfer günü transfer olduktan sonra mı başladını???

Merhaba @demircemre01
Opu nasil gecti? Umarim iyi gecmistir beni simdi odaya aldilar cok hafif agri oldu agri kesici igne yaptilar iyiyim suan birazdan cikarim heralde
6 yumurta gorunuyordu 8 yumurta toplamislar 5.gün embriyosu transfer edecegiz dedi doktorum progestan fitil verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…