- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
Opudan sonra bana 1 serum taktılar o bitti kalçadan bir iğne attılar ağrı kesici. Yaklaşık 1.30 saat sonra çıktıkOpu dan sonra ne kadar hastanese tutuyolar ilk oldugu icin stres yaptim ben biraz..
Merhaba @demircemre01
Opu nasil gecti? Umarim iyi gecmistir beni simdi odaya aldilar cok hafif agri oldu agri kesici igne yaptilar iyiyim suan birazdan cikarim heralde
6 yumurta gorunuyordu 8 yumurta toplamislar 5.gün embriyosu transfer edecegiz dedi doktorum progestan fitil verdi
Transfer olanlar belirti filan var mi. İçimde hiç bişey yok tutmamış gibi hissediyorum. Bugün 4. Günüm
Sen hamilesin diye hissediyorum ben :) çünkü belirtilerin vardı. Benimde kasıklarım ağrıyor diye hissediyorum sonra bir bakıyorum ağrı filan yok ben uyduruyorumBende içimde birşey yok tutmamis gibi hissediyorum benim sadece adet ağrısı gibi ağrım var
Evet benim de. O da sürekli değil. Ara ara oluyorBende içimde birşey yok tutmamis gibi hissediyorum benim sadece adet ağrısı gibi ağrım var
Geçmiş olsun darısı banaMerhaba @demircemre01
Opu nasil gecti? Umarim iyi gecmistir beni simdi odaya aldilar cok hafif agri oldu agri kesici igne yaptilar iyiyim suan birazdan cikarim heralde
6 yumurta gorunuyordu 8 yumurta toplamislar 5.gün embriyosu transfer edecegiz dedi doktorum progestan fitil verdi
Cok tesekkurler senin ne zaman opu olacak?Geçmiş olsun darısı bana
Guzel gecmesine sevindim insallah gelisimleri guzel saglikli olur embriyolarimizinMerhaba , ben de odaya cikali 1 saat oldu .
Benim de guzel geçti yaramazlık yok şimdilik..hafif ağrım var,daha 1 saat daha istirahet edicem sanırım..
Benim de 6 yumurta toplanmış,iyi kalitede dedi Dr.. kaçıncı gün transferi olacağı gidişata göre belli olacakmış..
Geçmiş olsun sana da ...
Benim en son 9 mm di ya bu gün gittim sol tarafta 4 tane hazır sağ da hiç birşey yok salı günü yapalım dediler salıya kadar inşallah ben dayanabilirsem sol kasığım çok ağrı yapıyorCok tesekkurler senin ne zaman opu olacak?
Kızlar bende sizin gibi hissediyorum bazen olmuştur bazen olmamıştır diyorum belirti arıyorum ama kasık ağrılarım var bilemiyorum yaaSen hamilesin diye hissediyorum ben :) çünkü belirtilerin vardı. Benimde kasıklarım ağrıyor diye hissediyorum sonra bir bakıyorum ağrı filan yok ben uyduruyorum
Kızlar bende sizin gibi hissediyorum bazen olmuştur bazen olmamıştır diyorum belirti arıyorum ama kasık ağrılarım var bilemiyorum yaa
Sen hamilesin diye hissediyorum ben :) çünkü belirtilerin vardı. Benimde kasıklarım ağrıyor diye hissediyorum sonra bir bakıyorum ağrı filan yok ben uyduruyorum
Benim zaten 4. Gün bugün senin varmıydıİnşallah cnm da benim pek umudum yok pazartesi günü biraz da olsa belli olacak bakalımSeninde ağrıyordur ama umitlenip hayal kirikligi yasamak istemediğinden konduramiyorsun bence
Benim zaten 4. Gün bugün senin varmıydı
Agri olmasi cok normal her ay 1 tanesi bile agri yapabiliyorken 3-4 tane bu kadar agri normal bende de agri olmustu iyiye isaret gelistigini gosteriyor insallah saglikli kaliteli yumurtalar toplanirBenim en son 9 mm di ya bu gün gittim sol tarafta 4 tane hazır sağ da hiç birşey yok salı günü yapalım dediler salıya kadar inşallah ben dayanabilirsem sol kasığım çok ağrı yapıyor
Yanımda götüreim ben de transferden önce mi vuruldun clexane yani o gün kaçta? Bir de günde 1 adet mi vuruldun?Clexena transfer günü başladım ben
Yanımda götüreim ben de transferden önce mi vuruldun clexane yani o gün kaçta? Bir de günde 1 adet mi vuruldun?
Cnm ben garip bir şekilde transferden beri ishalim ve sol kasığım ağrıyor. Anlamadım neden. Bu yüzden çokta gebeliğe yormak istemiyorum çünkü ilk günden beri böyle