Ayyyy gerçekten heyecanlı :) allahım ağustos ayında herkesten hamile haberi alalım inşallah buralar coşsun aminnnCnm bugün öğleden sonra transferim var çok heyecanliyim bakalım :) Sen nasilsin bebiş nasıl :))
Günümüz haftamız ayımız ömrümüz iyi geçsin diye uzatayımGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşaAllah
Ağzından bal damlıyor kuzum inşallahAyyyy gerçekten heyecanlı :) allahım ağustos ayında herkesten hamile haberi alalım inşallah buralar coşsun aminnn
Amin Canım inşallah hepimizinGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşaAllah
Hcg salgılandığına dair benim de bi belirtim olmamıştı. Hcg salgılanmadan önce tutunma aşamasında kasık ağrılarım olmuştu. Tutunma bitince ağrım da durdu.başka hiçbişey yaşamadım. Sonucu öğrendikten 1 hafta sonra anca göğüs hassasiyetim başladı. Belirti olmaması bişey olmadığı anlamına gelmez merak etme sessiz sedasız yerleşti oraya :)Kızlar 6. Günüm ama ben de hcg salgılandığına dair bir belirti yok ne göğüslerim hassas ne akıntım var
Aslında 4. Güne kadar su gibi çok fazla akıntım vardı dün kesildi şu an kupkuru yum
Ayyy inşaAllah canım Allah razı olsun senden nasıl da içimi rahatlattınHcg salgılandığına dair benim de bi belirtim olmamıştı. Hcg salgılanmadan önce tutunma aşamasında kasık ağrılarım olmuştu. Tutunma bitince ağrım da durdu.başka hiçbişey yaşamadım. Sonucu öğrendikten 1 hafta sonra anca göğüs hassasiyetim başladı. Belirti olmaması bişey olmadığı anlamına gelmez merak etme sessiz sedasız yerleşti oraya :)
Aynen peş peşe öğreneceğiz inşallah sonucu31 temmuz-》 H Htchtchtchtc
31 temmuz-》 H hayalim mucize
4 ağustos-》Svltr
4 ağustos-》 @GorTuu
5 ağustos-》d_targaryen
6 ağustos -》Mini_mini
Yoldaşlar çoğalıyor
Tedavi aşamasında ne yap et içme, o sigara yumurtalara girmesin. Yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar olan süreçte kendini tutamadın hadi bşrkaç tane içtin diyelim. Transferde embriyo vücuduna girdiğinde yine içme. Zaten transferden sonra hamile kalacaksın :) canın bile istemeyecek :)selam arkadaşlar..
bugün tekrar kontrolüm vardı.. yumurtalar büyümeye devam çok şükür..
cetrotide vurulmaya başladım,yumurtalar çatlamasın diye..
e2 için kan verdim, duruma göre doz arttırabilirz dedi doktor..haber bekliyorum.. en geç haftaya pazartesi opu olurmuş..
bir de kızlar tedavi süresince sigara kullanan var mı ? ben normalde 3 günde 1 paket sigara içerim,doğal olarak tedaviye başlayınca bıraktım.. ama an geliyor çıldıracak gibi oluyorum.. acayip stres oluyorum.. böyle zamanlarda kullansam mı ?
fikir rica ediyorum..
Listedesin zaten kız :) tedaviye başlayacaklar kısmında.@Nehira-27 ne kadar incesin listeyi ne kadar ince ince doldurmuşsun; beni de ekle eylül için. inşallah yumurta toplama işlemi olur vs sen de artık bizleri heyecanla beklersin inşallah. Allah her seyi gönlüne göre versin çok tatlı evlatların olsun
Insallah gebelikte de yoldaş oluruz ...hayirlisiyla sağlıkla en en yakın zamanda ...31 temmuz-》 H Htchtchtchtc
31 temmuz-》 H hayalim mucize
4 ağustos-》Svltr
4 ağustos-》 @GorTuu
5 ağustos-》d_targaryen
6 ağustos -》Mini_mini
Yoldaşlar çoğalıyor
Canım devamı yumurtalarının gelişimine bağlıslm herkese araniza yeni katildim.. bende ctesi ilk ignemi olarak tedaviye baslamis oldum. yaş 38 esimde varikosel vardi ameliyat oldu bir cocugumuz var esimin tedavisinden hemen sonra oldu cok sukur. simdi kardes icin tup bebege karar verdik 2 sene dogal denedik gebelik olusmadi. yasimda ilerledi artik diye bu karari aldik. inşallah guzel sonuclanir. simdi benim aklima takilan bi konu var ilk tup bebek denememiz oldugu icin tecrubesizim. gonalf900 den 2 kutu 300iu dozaj yazmis ve merional danda 5 kutu yazmislar. carsamba kontrole cagirildim. bu ilaclar hesapladigimda carsamba gunude vurulursam bitiyo. devami olcakmi acaba bu ilaclarin olcaksa maileyette artacak demektir bu ilaclar 2500 tl tuttu
Çok sağol canım 400 çıktı her şey yolunda görünüyor9ay , bugün kan verecektin, sonuç çıkınca yaz olur mu çok merak ediyorum. İnşallah çıkan sonuç derin bi nefes almanı sağlar
Oyyy çok şükür Allahıma. Tütütü maşallah.Çok sağol canım 400 çıktı her şey yolunda görünüyor
Listeye ekler misin?
Yok biliyorum ekli olduğumu. Kan değerini de bir tablo var ya ona ekleyebilirsin demek istedimOyyy çok şükür Allahıma. Tütütü maşallah.
Listede eklisin zaten canım :) 1. Sayfaya bak herkes ekli
Kız ben ne zamandır uğraşıyom listeyle. Dünden beri farkettimki kimse bakmıyor oraya :) emeklerim boşa gidiyor