Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arka arkaya sıralanıyoruz, çok güzel bi duygu değil mi. Allahım hayırlı sonuçlar versin herkese hepimize, güzel haberler alalım inşallah, bol bol dinlen artıkNehira-27 hatırlamana gerçekten sevindim Bugün transferim oldu heyecanlıyım. Sanırım bugün birinin daha transferi var herkes için hayırlısı olsun inş.
slm herkese araniza yeni katildim.. bende ctesi ilk ignemi olarak tedaviye baslamis oldum. yaş 38 esimde varikosel vardi ameliyat oldu bir cocugumuz var esimin tedavisinden hemen sonra oldu cok sukur. simdi kardes icin tup bebege karar verdik 2 sene dogal denedik gebelik olusmadi. yasimda ilerledi artik diye bu karari aldik. inşallah guzel sonuclanir. simdi benim aklima takilan bi konu var ilk tup bebek denememiz oldugu icin tecrubesizim. gonalf900 den 2 kutu 300iu dozaj yazmis ve merional danda 5 kutu yazmislar. carsamba kontrole cagirildim. bu ilaclar hesapladigimda carsamba gunude vurulursam bitiyo. devami olcakmi acaba bu ilaclarin olcaksa maileyette artacak demektir bu ilaclar 2500 tl tuttu
Hayır canım ben gonal f ve merional ı birlikte aynı anda vuruluyorumGonal f den ben de 300 vuruyordum, iki kutu 5 gün yetiyordu. Merionalı hemen başlatmaz genelde ya çarşamba ya da ikinci kontrolünden sonra muhtemelen. 5kutu tedavinin sonuna kadar yeter.
Günaydın canım , çatlatma iğnesi ne gün vurulmuştu. Üzerinden 10 gün geçtiyse etkisi geçmiştir diyebiliriz. İğneyi 30 temmuz gibi yaptıysan tahminime göre 2-3 gün sonra iğneni etkisi kalmaz sende.Benimde transferim vardı Nehircim listeye eklemissin eline sağlık. Ben bugün çok dinlenemedim biraz da ağladım. Hormonlardan sanırım. Umarım bebeklerimi etkilememistir. Merakla bekliyorum sonucumu. Akşam yemekten sonra havuç ve domates rendeledim yedim. Vitamin olsun benimkilere diye Birde bilerek gebelik testi yaptım çatlatma iğnesi in etkisi duruyor mu diye. ikinci çizgi çıktı yine. Bu çatlatma iğnesi in etkisi ne zaman geçecek bilmiyorum
İnşallah tedavin güzel başlar güzel biter. İlk tedaviniz mi olacak.Arkadaşlar selamlar herkesin Allah yardımcısı olsun tedavılerınız hayırlısı ıle sonuclansın
Tedavıye baslayacagım ama bılırsınızkı doktor kararı vermek cok zor cem fıçıcıoğlu ile ilgili olumlı olumsuz bılgı paylasabılecek bırılerı var mı ? Forma baktım ama hep eskı tarıhlı yorumlar vsr bılgısı veya deneyımı olanlar yorumlarını paylasırlarsa cok sevınırım
Selamlar cvp ıcın tesekkurler umarı bırılerı yorım yapar alanında cv’si cok ıyı bır doktor zaten prof. Kendisi ama ınsan gıdenlerın yorumları duymak okumak ıstıyor evet ılk tedavım olacak tsh ve amh testı ıstedı doktor onları nerede yaptırabılırım ona bakıyorum ben de kafam asırı karısıkİnşallah tedavin güzel başlar güzel biter. İlk tedaviniz mi olacak.
Cem Fıçıcıoğlunu hiç duymadım canım ben ama bilen arkadaş varsa yazar sanırım.
Ahh canım o günlerden bugünlere geldik şükür Şuan 10 embriyo 4.günü gördü, yarın son, yarından itibaren dondurulacak, nasipse eylülde transferim olacak, orda olduklarını bilmek bile çok güzelmiş Rabbim hayırla,sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah canımNur34nur um , aşılama arkadaşım nasıl gidiyor :) allahım inşallah kısa zamanda sağlıkla transferin olur ve güzel haber alırsın
Kan test gününü beklemeyi düşünüyorum ins güzel hayırlı haberler aliriz...H Htchtchtchtc ,
H hayalim mucize ,
Kızlar test yaptınız mı hiç , allahım güzel haberler almamıza az kalmıştır inşallah
Yok canım hiç belirtim olmayınca yapmaya korktumH Htchtchtchtc ,
H hayalim mucize ,
Kızlar test yaptınız mı hiç , allahım güzel haberler almamıza az kalmıştır inşallah
Ahh canım o günlerden bugünlere geldik şükür Şuan 10 embriyo 4.günü gördü, yarın son, yarından itibaren dondurulacak, nasipse eylülde transferim olacak, orda olduklarını bilmek bile çok güzelmiş Rabbim hayırla,sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah canım
Amin canım.ayyy çok sevindim.dinlen artık bol bol.Ahh canım o günlerden bugünlere geldik şükür Şuan 10 embriyo 4.günü gördü, yarın son, yarından itibaren dondurulacak, nasipse eylülde transferim olacak, orda olduklarını bilmek bile çok güzelmiş Rabbim hayırla,sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah canım
O nasıl oldu ki öyle yaCnm benimde öyle oldu. 12 si 5 gunu gordu. 2 si 5gun transfer oldu. 10 tanesi 6 gunu gördü. Sabah telefon geldi. Dondurulacak 2 tane varmış. Nasıl olur dedim. Hepsi beşinci günü gördü altıncı güne geçti. A kalite değilmiş hepsi o yüzden A kalite olmayanı dondurmuyorlarmis. Çok üzüldüm sabah sabah. Altınci günü bile gören embriyolarımin 8 i çöpe gitti
O nasıl oldu ki öyle ya