- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
Ekle canım ilk tedavi eylül de başlayacak.Mor_cicek , @Ayliiinnnnn35 hoşgeldiniz diğer başlıktan hatırladım sizi :)
sizi de ekleyecem listeye 1. Sayfadaki.
@Neyik , @Nur34nur , opularınız olmuş geçmiş olsun. sağlıklı güzel embriyolarınız sizlerle olsun.
Son sayfaları okuyamadım tam :) yarın hepsini okuyacam .
Embriyoglarin numarasi var mi sizde. Sorun istersenizAllah Allah bize sadece mikrocip dediler. Ben de iki yöntem birlikte olsun istiyorum.
Ben hergün yaptırıyorum felçli gibiyim ama mecburen katlanıyorum. İğne öncesi duş almak ağrıyı azaltıyo bilgin olsunkızlar hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun
dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?
Sağol canım :) aşılama topiğinden hatırladım sankiTeşekkür ederim canımmSeninde bebis hayırlı olsun
Nereden ısırıyor gözün de bakım
Bu arada aradılar cnm 12 tanesi döllenmiş ama bakalım yarına ne çıkacak ? Umarım sağlıklı bölünürler
Selam canım , transferin oldu mu bugün , olduysa inşallah güzel geçmiştir minik senle şuanda :)beni aradılar 11 buçuk gibi dün sabah o saatlerde opu olmuştum
3 yumurta toplamışlardı
1 tanesi döllenmiş
eğer o da bölünmeye devam ederse cumartesi transfer olacak
olmazsa da nasip artık
Yok görüştüm embriyolog ile mikrocip uygun olur dedi. Ben aynı zamanda imsi de uygulansa olur mu dedim. İsterseniz uygulanır ama hiç gerek yok. Zaten mikrocip ten sonra icsi ile 400 kat büyütüp bakıyoruz dedi. Bakalım tedaviye başlamadan görüşürüz bi tekrar burak yada eren beyle.Embriyoglarin numarasi var mi sizde. Sorun isterseniz
Oldu çok şükür CanımSelam canım , transferin oldu mu bugün , olduysa inşallah güzel geçmiştir minik senle şuanda :)
Hayırlı olsun transferin Canım kaç tane transfer edildiBen de oldum bugün transferi. Bakalım hayırlısı
Sağol canım. 2 tane 3.gün embriyosu. 8 hücrelilermiş. Sen naptın, embriyon nasılmış?Hayırlı olsun transferin Canım kaç tane transfer edildi
İyiymiş çok şükür Canım kalitesi iyi dedi embriyologSağol canım. 2 tane 3.gün embriyosu. 8 hücrelilermiş. Sen naptın, embriyon nasılmış?
Hayırlı olsun. Umarım tutunurlarSağol canım. 2 tane 3.gün embriyosu. 8 hücrelilermiş. Sen naptın, embriyon nasılmış?
Hemen hemen aynı sayılır. Hadi bakalım 16 Ağustosta Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinİyiymiş çok şükür Canım kalitesi iyi dedi embriyolog
Benim ki 7 hücreliymiş
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Umarım tutunurlar
Heralde kişiye göre değişir bu durum .Merhaba kızlar bugün yumurta toplama oldu 15 yumurta toplandı 10 tanesi olgunmuş. Bu benim 2. Denemem ilkindede taze transfer olmuştu. Bundada 5. Gün transfer yapmayı düşünüyorlar. Acaba dondurulması mi mantıklı taze transfer mi mantıklı. Tüm değerlerim rahim duvarı kalınlığım transfere uygun. Sizin yorumlarınız da benim için çok önemli. Bu şekilde olup ikinci denemesi tutan var mı.
Bence imciyi de mikrocipi de kullandirtirin Ben oyle yapicam.Yok görüştüm embriyolog ile mikrocip uygun olur dedi. Ben aynı zamanda imsi de uygulansa olur mu dedim. İsterseniz uygulanır ama hiç gerek yok. Zaten mikrocip ten sonra icsi ile 400 kat büyütüp bakıyoruz dedi. Bakalım tedaviye başlamadan görüşürüz bi tekrar burak yada eren beyle.