- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
merhaba, inşallah istediğiniz şekilde sonuçlanır tedaviniz. kaç adet ymuurta toplandığını sormamda bi sakınca var mı?Merhabalar Hayırlı cumalar buraya da geleyim :) ben de 1 ağustosta OPU oldum. İlk deneme, yaş 27. Yumurtlama tembelliği var. İzmirdeyim
Opu da verilen anestezi nasildi kac dakika sürdü..
merhabaBende inşallah eylülün ilk haftasında olan adetimle başlayacağım tedaviye. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
11 toplandı ama 6 sı küçükmüş..kalan 5 tanenin de 3 ü döllendi sadecemerhaba, inşallah istediğiniz şekilde sonuçlanır tedaviniz. kaç adet ymuurta toplandığını sormamda bi sakınca var mı?
Eşimde dna hasarı var malesef. Bende de hafif pco var. Eşim bitkisel şeyler kullanıyor. Ben de günde 2 paket inofolic şase, 6 damla devit d vitamini, günde 1 tane arısütü kapsülü, 1 tane ginseng ve supradyn in multivitamin kullanıyorum. Multivitaminim bitti. Omega ve l arginin almayı düşünüyorum. İnşallah güzel bir tedavi olur.merhabaayllllliiiin35 ımpryl-folattto bunları doktor yazdı. içinde d vitamini+b vitamni+çinko ve diğer vitaminleri içeriyor. onun dışında doktordan biesteron yazmasını istedim olur dedi ayrıca eğriçayır arı sütü siparişi ile onu da internetten aldım bu kadar. senin tavsiye edeceğin güzel şeyler var mı . az kaldı eylüle. siz de sorun neydi acaba
Merhaba biz kaan aydosta hasar tedavisi gördük. Bizim de hasar yüzde 37ydi ancak tedavinin ilk 3 ayı yüzde 50ye yükseldi hasar. Sonraki 3 4 ayda düstü yüzde 2ye. Yani madem tüpe hazırlanıyosun aman bişi yedirip icirme ilk aylar ters tepebilirSiz hasar için bir tedavi gördünüzmü?
Bizde kaan hoca da tedavi olduk. Yüzde 43 idi hasar. Emodex,sperra,trental,klomen 3 ay kullandı ve ancak bu kadar düştü hasar. Sonra kaan hoca tedaviyi bitirdi tüpe geçin dedi. Aslında hasar düşmeden tüpe geçmeyi hiç istemiyorduk ama yapacak birşey kalmadı. Şimdi bir tavsiye ile aktardan bazı ürünler aldık onları kullanıyoruz. Hiçbirşey yedirip içirmeden beklersek te hasar geri yükselir diye korkuyorum. Bir ihtimal en azından biraz daha düzelmesi. Eşim şuan;Merhaba biz kaan aydosta hasar tedavisi gördük. Bizim de hasar yüzde 37ydi ancak tedavinin ilk 3 ayı yüzde 50ye yükseldi hasar. Sonraki 3 4 ayda düstü yüzde 2ye. Yani madem tüpe hazırlanıyosun aman bişi yedirip icirme ilk aylar ters tepebilir
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.Arkadaşlar bugün opu günümdü,sabah 9’da oldum,başta çok korkmuştum ama çok şükür ki rahat geçti. 14 tane yumurta toplanmış, her şey çok iyi geçti deri doktorum ama transferi ikinci adetimde yani eylülde yapacağını söyledi, anca toparlanacağımı ve gebeliğe hazır olacağımı söyledi. Ben Ağustos adetinde başlasak olmaz mı dediğimde ise olur tabiki ama embriyo gelişimine bağlı ve hormon açısından zor bir süreç geçirdiğimi en sağlıklı olanı uygulamaya çalıştığını söyledi... biz Ağustos diye beklerken eylül olması açıkçası üzdü, sabırsızız sanırım,mantıkla değilde duygularla hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz... Bakalım gelişimler nasıl olcak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun hepimiz için inşallah
Ben opu dan değil de transfer anından korkuyorum.Opu olacak arkadaşlar rahat olsun,başta biraz ürküyor insan ama uyumadan dokunmuyorlar,uyanınca da kendinizi odada mayhoş olarak buluyorsunuz:) sonrasında ara ara kasık ağrısı oluyor bunun için ağrı kesici ve enfeksiyona karşıda antibiyotik veriyorlar,olacak arkadaşlar için her şey güzel geçer inşallah
İnofolic de güzel bir destek içinde inositol diye bir madde var yumurtanın sağlıklı olmasını sağlıyor aynı zamanda folik asit ihtiyacını karşılıyor.merhabaayllllliiiin35 ımpryl-folattto bunları doktor yazdı. içinde d vitamini+b vitamni+çinko ve diğer vitaminleri içeriyor. onun dışında doktordan biesteron yazmasını istedim olur dedi ayrıca eğriçayır arı sütü siparişi ile onu da internetten aldım bu kadar. senin tavsiye edeceğin güzel şeyler var mı . az kaldı eylüle. siz de sorun neydi acaba
Benim de 17 temmuzda yumurtalar toplandı ve donduruldu dün adetimin ikinci günüydü kontrole gittim doktorum transferi Eylül de yapmak istedi bana da hiç bir ilaç vermedi sadece 25 Ağustos ta yaptırmam için bir yatıştırıcı iğne verdiMerhaba benim naturel siklus olucakmıs transferim. Bana bisi vermedi haftaya gel dedi normal mi
Cok iyi bence hic moralinizi bozmayin. O uc taneden size lazim olan bir tane nasilsa11 toplandı ama 6 sı küçükmüş..kalan 5 tanenin de 3 ü döllendi sadece
Hayir. Tup bebek merkezinden bu kadar hasar sorun olmaz dendi.imci ve mikrocip uygulanacakSiz hasar için bir tedavi gördünüzmü?
Imci ve mikrocip ikizinide uygulayacaklarmisBen bugün regl oldum bir dahaki adetle başlayacağız sanırım eylülün ilk haftası olur. Hangi yöntemi kullanacaksınız siz?
Evet ama bakalım.. Kaçı bölünmeye devam ediyor bilmiyoruz. Yarın belli olacak herşeyCok iyi bence hic moralinizi bozmayin. O uc taneden size lazim olan bir tane nasilsa
Bize sadece mikrocip önerdiler ben extra imsi de istedim ama gerekli değil dediler. Siz kendiniz mi istenizi iki yöntem?Hayir. Tup bebek merkezinden bu kadar hasar sorun olmaz dendi.imci ve mikrocip uygulanacak
Allah Allah bize sadece mikrocip dediler. Ben de iki yöntem birlikte olsun istiyorum.Imci ve mikrocip ikizinide uygulayacaklarmis