Hayırlı olsun opun :) seni bi yerlerden gözüm ısırıyor :) anca ararlar beni hep akşamüstü arıyorlardı telaşlanma. Kaç tane toplandı
eylül ayındaki ilk adet dönemimde evet cok ilginç ama öyle bir durum var. çok heyecanlıyım. vitamin kullanmaya falan başladım sen neler kullanmıştın aşılama arkadaşımAaa kist olmayan nasıl oluyor kız :) bilmiyordum. Ben de ağrı yapıyordu kist adet zamanları çok fena oluyordum.
Ne zaman başlayacak doktor tedaviye kısmetse
Bende inşallah eylülün ilk haftasında olan adetimle başlayacağım tedaviye. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?eylül ayındaki ilk adet dönemimde evet cok ilginç ama öyle bir durum var. çok heyecanlıyım. vitamin kullanmaya falan başladım sen neler kullanmıştın aşılama arkadaşım
Bende seçil hanım da başlayacağım tedaviye. Sizin tedaviniz başladı mı?Yok ilk denemeyi orada yaptirmistik. Simdi konya secil kahveci ye gidecegim. Kemal ozgur hakkinda bisey diyemem.
Benim eşimde de yüzde 36 dna hasarı var. Eşin için neler kullanıyorsunuz? Sizde seçil hanım da mikrocip yaptıracaksınız o zaman.benim fsh 8,51 .e2 hormonu da 41.eşimde de %30 dna hasarı var... 37 yaşındayım.bu 2.tüp bebek denemem olacak.sizce umut var mı ? gene olmayacak diye moralim çok bozuluyor
Maalesef Protestan ilaçları öyle bol bol kolonya dökün iğne yapılan yere sıcak su torbası koyan duymuştum. Ben kalçadan korktuğum için göbekten Protestan verdi kalçadan daha iyi ama göbek çevrem kısmı yerlerde morarma olmuş rabbim çekilen emeklerimizi boşa çıkarmasınkızlar hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun
dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?
amin inşallah canımMaalesef Protestan ilaçları öyle bol bol kolonya dökün iğne yapılan yere sıcak su torbası koyan duymuştum. Ben kalçadan korktuğum için göbekten Protestan verdi kalçadan daha iyi ama göbek çevrem kısmı yerlerde morarma olmuş rabbim çekilen emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benimkiler: prednol, progestan fitil, coraspin, estrofem, folik asitamin inşallah canım
bugün bende soracağım başka alternatif var mı diye
karnım benimde mosmor geliştirici iğneler yüzünden
ama o çok ağrı yapmıyor
bunun üstüne oturamıyorum
hareket ederken de çok ağrıyor
ben bir sürü ilaç alıyorum şuan herkes te öyle mi acaba ??
crinone jel, monodoks, coraspin, prednol, progestan iğne ve prowomen benimdeBenimkiler: prednol, progestan fitil, coraspin, estrofem, folik asit
Crinone jel folik asit d vitamini kan sulandırıcı estofrem ve de progestan iğnesiamin inşallah canım
bugün bende soracağım başka alternatif var mı diye
karnım benimde mosmor geliştirici iğneler yüzünden
ama o çok ağrı yapmıyor
bunun üstüne oturamıyorum
hareket ederken de çok ağrıyor
ben bir sürü ilaç alıyorum şuan herkes te öyle mi acaba ??
Arjinin koenzim cinko ve selenyum kullaniyor esim. Ozellikle arjinin dna hasari icin birebir..eczaneden alabilirsinizBenim eşimde de yüzde 36 dna hasarı var. Eşin için neler kullanıyorsunuz? Sizde seçil hanım da mikrocip yaptıracaksınız o zaman.
Opu da verilen anestezi nasildi kac dakika sürdü..Merhabalar Hayırlı cumalar buraya da geleyim :) ben de 1 ağustosta OPU oldum. İlk deneme, yaş 27. Yumurtlama tembelliği var. İzmirdeyim
20 ağustosta baslayacagiz kismetse. Siz basladiniz miBende seçil hanım da başlayacağım tedaviye. Sizin tedaviniz başladı mı?
İki günde bir vuruluyorum kalcam obek öbek mor sertleşti yağlı bir iğne ondan acıtıyor. Yapacak bir şey yok alisiyoruzkızlar hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun
dr bana progestan iğne verdi o kadar ağrıyor ki yeri
oturamıyorum bile hareket ederken kötü oluyor epey
bu iğneyi kullanıp bu durumu yaşayan var mı ?
Yarım saatte uyandım ben fakat kolay atamadım anesteziyi. Baş dönmem ve kusmam olduOpu da verilen anestezi nasildi kac dakika sürdü..
Ben bugün regl oldum bir dahaki adetle başlayacağız sanırım eylülün ilk haftası olur. Hangi yöntemi kullanacaksınız siz?20 ağustosta baslayacagiz kismetse. Siz basladiniz mi
Siz hasar için bir tedavi gördünüzmü?Arjinin koenzim cinko ve selenyum kullaniyor esim. Ozellikle arjinin dna hasari icin birebir..eczaneden alabilirsiniz