inşallahBen de öyle istiyorum inşallah olur. İnşallah sizin tedaviniz de güzel geçer.
Siz kan pıhtılaşması testini yaptırdınız mı?inşallah
Senin kaçıncı denemeydi canım ?Salı günü transfer oldu iki embriyo ...hayırlı olumlu sonuçlar alırız ins ...
Onu yapmadik siz yaptırdınız miSiz kan pıhtılaşması testini yaptırdınız mı?
Yok bende yaptırmadım. Doktor istiyor mu onu da bilmiyorum.Onu yapmadik
Onu yapmadik siz yaptırdınız mi
Istemedi secil hanim .Rahim filmi istedi, kromozom testi, dna hasar testi, bir de rutin hormon testleriYok bende yaptırmadım. Doktor istiyor mu onu da bilmiyorum.
Selam canım evet bugün yumurta toplamadan sonraki 15. Günde kan verdim.163 çıktı. Allah’a şükür pozitif ama ben mutlu olamadım. Kızımda 750 çıkmıştı 16. Gün. Herhangi bir belirtim de yok. Karnımda adet öncesi olan ağırlaşma hissi var. Pazartesi tekrar vereceğim. İnşallah yeterli artış olur. Sence 163 nasıl? 2 gün sonra kaça çıkmalı? Sen nasılsın?9ay , selam . Nasılsın , test günün yaklaştı mı canım , kendin idrar falan yaptın mı ? İnşallah pozitif haber alırsın
Her bebek de hcg degerı ayni olacak diye bir şey yok ki. Bu da artar merak etmeyin Hem 163 dusuk de degil benceSelam canım evet bugün yumurta toplamadan sonraki 15. Günde kan verdim.163 çıktı. Allah’a şükür pozitif ama ben mutlu olamadım. Kızımda 750 çıkmıştı 16. Gün. Herhangi bir belirtim de yok. Karnımda adet öncesi olan ağırlaşma hissi var. Pazartesi tekrar vereceğim. İnşallah yeterli artış olur. Sence 163 nasıl? 2 gün sonra kaça çıkmalı? Sen nasılsın?
Yaptırdınız mı peki testleri? Kromozom testini her ikinizdendemi istedi?Istemedi secil hanim .Rahim filmi istedi, kromozom testi, dna hasar testi, bir de rutin hormon testleri
Teşekkür ederim. Doktor da 100’ün üstü iyi dedi. İnşallah güzel devam ederHer bebek de hcg degerı ayni olacak diye bir şey yok ki. Bu da artar merak etmeyin Hem 163 dusuk de degil bence
Insallah hic stress yapmayin hamileligin tadini cikarin benceTeşekkür ederim. Doktor da 100’ün üstü iyi dedi. İnşallah güzel devam eder
Jel kullanıyorum ama iğnede oluyorum. Ağızdan da alıyorum şu dönemde en etkili vajinal ve enjeksiyonKızlar progestan iğne kullanmak şart mi jel kullanan yok mu iğne fobim var da benim doktordan istekte bulunmayi dusunuyorum
Ben tüp bebek merkezine ilk gittiğimde kendisi istemişti , hatta sadece pıhtılaşma değil 15 tane bişeye bakılmasını istemişti, isimleri 1.sayfada yazıyor hangi değerleri istediği.Tedaviye başlamadan kan pıhtılaşması testi yapılmalı mı? Yoksa doktor kendisi tedaviye başlarken ister mi?
Insallah canim ... rabbim umduklarimiza eriştirsin hepimizi ... ilk deneme inşallah hayirlisiyla pozitif sonuç alırız. .Senin kaçıncı denemeydi canım ?
İyiyim canım şükür sen nasılsın ?Selam canım evet bugün yumurta toplamadan sonraki 15. Günde kan verdim.163 çıktı. Allah’a şükür pozitif ama ben mutlu olamadım. Kızımda 750 çıkmıştı 16. Gün. Herhangi bir belirtim de yok. Karnımda adet öncesi olan ağırlaşma hissi var. Pazartesi tekrar vereceğim. İnşallah yeterli artış olur. Sence 163 nasıl? 2 gün sonra kaça çıkmalı? Sen nasılsın?
İnşallah canım, sen ameliyat olmuştun dimi, olumsuzluklar giderildi sonuçta, onun etkisiyle pozitif olur inşallah , bi daha uğraşmak zorunda kalmaz inşallah kimse.Insallah canim ... rabbim umduklarimiza eriştirsin hepimizi ... ilk deneme inşallah hayirlisiyla pozitif sonuç alırız. .